CONCURS! Iașisting iubește Iașul!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Eveniment

CONCURS! Iașisting iubește Iașul!

Ediția de primăvară

GALERIE
Iubeste_Iasul
  • Iubeste_Iasul
- +

În perioada 1 martie – 1 aprilie 2016, Iașisting derulează cea de-a doua ediție a unui concurs care are scopul de a atrage atenția asupra economiei locale și de a susține dezvoltarea acesteia.

La această campanie poate participa:
•    orice persoană fizică, rezidentă pe teritoriul României, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii promoției și este conducătorul/deținătorul unui autovehicul,
•    orice persoană juridică, înființată pe teritoriul României, care este deținătorul de drept al autovehiculului implicat în campanie, prin intermediul unui reprezentant (angajat, administrator șamd).

Referitor la modul de desfășurare a concursului, organizatorul precizează următoarele: orice persoană care are drept de participare conform condițiilor anterior menționate se poate prezenta la sediul organizatorului din Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00, între 01 și 31 martie 2016 inclusiv. Pentru a beneficia de premiu, participantul va primi la sediul organizatorului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, un reprezentant Iașisting îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat în incinta sediului societății. După îndeplinirea acestor două condiții, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deține deja, la alegere.

Nu pot participa la această campanie angajații companiei organizatoare, precum și rudele de gradul întâi (părinți, copii) ale acestora. De asemenea, nu pot fi incluse în această campanie autovehiculele participante la prima ediție a concursului, derulată în perioada 19 octombrie – 07 decembrie 2015. La momentul prezentării în vederea participării la prezenta ediție a concursului, se va efectua o verificare a numărului autovehiculului în baza de date a Organizatorului în acest sens.

Prin participarea la concurs, toți câștigătorii sunt înscriși automat pentru tombola finală, care va avea loc în ultima zi de luni a concursului, respectiv la data de 01 aprilie 2016, ora 16.00. Condiția de participare la tombola finală și de acordare a premiilor este păstrarea autocolantului pe mașină. În cadrul acestei ediții speciale de încheiere a concursului se vor oferi, prin tragere la sorți, 3 pachete auto, fiecare dintre acestea conținând:
- 1 sac depozitare;
- 1 stingător P1 cu pulbere;
- 1 triunghi reflectorizant;
- 1 vestă reflectorizantă;
- 1 trusă medicală.

Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul complet al concursului, disponibil pe http://iasisting.ro/promoter/promotie.html .

Mult succes tuturor participanților!
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.