Concurs la Ministerul Afacerilor Externe la care se pot înscrie studenţi ieşeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 31.07.2021

Concurs la Ministerul Afacerilor Externe la care se pot înscrie studenţi ieşeni

GALERIE
MAE
  • MAE
- +

Studenţii din Iaşi au posibilitatea de a se înscrie la un concurs public organizat de Ministerul Afacerilor Externe, care-şi doreşte să găsească un logo şi o identitate vizuală pe tema drepturilor omului. Scopul campaniei MAE este de a promova candidatura României pentru un nou mandat de membru în Consiliul Drepturilor Omului pentru perioada 2023 - 2025. 

Titlul competiţiei este „Istoria drepturilor omului este povestea omenirii”, iar termenul limită pentru transmiterea on-line a proiectelor este 31 martie 2021. „Concursul public organizat de MAE se adresează studenţilor români, din ţară şi din străinătate, având ca domenii de studiu arte plastice, arhitectură, comunicare, relaţii publice şi publicitate, drept, ştiinţe politice, relaţii internaţionale, indiferent de ciclul de studii. Aceştia sunt invitaţi să propună Ministerului Afacerilor Externe un proiect de logo şi identitate vizuală dezvoltată, care să prezinte un limbaj comun – expresiv, concludent – pentru tematica drepturilor omului”, au precizat reprezentanţii MAE.

Proiectul trebuie să aibă o serie de mesaje şi priorităţi - democraţie, drepturile omului şi statul de drept; libertate de exprimare; drepturile femeilor, egalitatea de şanse şi lupta împotriva violenţei domestice; lupta împotriva discriminării, inclusiv lupta împotriva xenofobiei/rasismului. Primele zece cele mai bune lucrări vor fi incluse într-o expoziţie specială, care va fi prezentată la una dintre misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României. MAE va susţine deplasarea câştigătorului la vernisajul organizat la sediul ONU din Geneva, sub rezerva condiţiilor de călătorie de la momentul respectiv, în contextul evoluţiei pandemiei. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

pr. Constantin STURZU

Dezvoltare şi dezvoltatori

pulspulspuls

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

PULS

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

Ieri dimineaţă, când se îngâna ziua cu noaptea, ghici cine se îndrepta spre aeroport, stimaţi telespectatori? Da, aţi ghicit, era dom’ premare în persoană. Nu, nu, nu era în drum spre vreo Brazilie, vreun Madagascar sau alt stat cu care nu avem acord de extrădare, nu, nu… Omul cică s-a îmbarcat efectiv ca tot omul, într-o cursă de Antalya, unde a plecat cu famiglia pentru relaxare timp de zece zile, din ce am înţeles. După cum ştiţi, chiar cu o zi înainte de plecare în zona Antalyei au izbucnit masive incendii de vegetaţie şi păduri din cauza caniculei ucigătoare, şi zic unii că premarele a stat niţel la îndoială din cauza asta, a urmărit cu mare atenţie ştirile tematice, apoi a decis că musai să plece, ca să nu piadă banii pe bilete. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.