Concurs pentru postul de director la Infecţioase
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Concurs pentru postul de director la Infecţioase

GALERIE
Boli Infectioase Iasi
  • Boli Infectioase Iasi
- +

La Spitalul de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" din Iaşi se organizează concurs pentru ocuparea postului de manager, acesta urmând să se desfăşoare în două etape. Prima etapă, cea care este şi eliminatorie, este etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite şi care va avea loc pe 24 mai. 

A doua etapă, cea de susţinere publică a proiectului de management este programată pentru 31 mai, de la ora ora 10.00, iar rezultatele finale ale concursului vor fi afişate pe 4 iunie 2021. Dosarele de concurs se vor depune la sediul spitalului până pe 21 mai, ora 12.00, la serviciul RUNOS. Între timp, candidaţii interesaţi să participe la concurs vor putea face pe 10 mai o vizită în cadrul spitalului care se va desfăşura sub îndrumarea directorului medical, pentru a se informa cu privire la problemele existente.

În momentul de faţă, spitalul este condus de medicul Florin Roşu, după ce a fost numit de Consiliul Judeţean Iaşi la începutul lunii decembrie. Dr. Roşu a fost numit în funcţie după ce fostul manager, dr. Carmen Dorobăţ, a primit interdicţia de a mai ocupa funcţii de conducere şi să predea după ce a fost condamnată într-un dosar de luare de mită din 2015. Tot în această perioadă se organizează concursuri pentru ocuparea funcţiei de manager la mai multe spitale din Iaşi, printre care Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri sau Spitalul de Copii "Sf. Maria". 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Italia sau Finlanda?

Nicolae GRECU

Italia sau Finlanda?

Ce cale se va alege pentru naţionala României în urma Euro2020?

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (2)

Autorul serialului rememorează în continuare cu emoţie şi descrie amănunţit primele lecţii de pe parcursul iniţierii sale în umila sectă a pescuitorilor cu undiţa de la Dunăre.

Îndemnuri de la Maica Siluana

pr. Constantin STURZU

Îndemnuri de la Maica Siluana

Tot cu gândul la Maica Siluana (1944-2021). Şi la ceea ce ne-a învăţat. Nu atât din cărţi, cât din cele trăite, experiate. Deschid un volum al său care-mi este foarte aproape de inimă: "Uimiri, rostiri, pecetluiri". Cuprinde o sută de "capete de învăţătură", de folos celui ce caută ieşirea din starea de păcat şi intrarea în bucuria lui Dumnezeu. Împărtăşesc cu voi câteva sclipiri din îndemnurile şi încredinţările sale.

Perspectivă inversă

arh. Ionel OANCEA

Perspectivă inversă

O dată cu realizarea primului plan urbanistic general al Iaşului în anii 1996-1998, managerul de atunci al proiectului a propus informatizarea regulamentelor de urbanism aferente zonelor funcţionale şi situaţiei juridice ale terenurilor astfel încât acestea să poată fi extrase automat la întocmirea certificatelor de urbanism. 

pulspulspuls

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Ce are firma de lactate a soacrei cu relaţiile de biznis ale lui dom’ premare? Ehe: are, şi încă foarte multe...

Dacă tot auzim că unii cetitori se plictisesc în casă de la atâta ploaie pe afară, am zic că numai bine pe azi să vă servim la lectură ceva fain, uşurel, fără colesterol şi, evident, cu multă coenzima Q10, ca să meargă şi chircit la birou, dar şi lăfăit în fotoliu. 

Caricatura zilei

Asta zebră!

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.