anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Concursul de Educaţie Rutieră organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” şi-a desemnat câştigătorii (FOTO)

GALERIE
concurs_educatie_rutiera_Sturdza_Iasi10
 • concurs_educatie_rutiera_Sturdza_Iasi10
- +

Concursul cu participare Interjudeţeană de Educaţie Rutieră „Prioritatea mea este viaţa mea!”, organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iaşi şi-a desemnat câştigătorii, după o competiţie acerbă, în care s-au înfruntat în cele 4 secţiuni, peste 115 elevi de la clasa a VIII-a până la clasa a XII-a.

 La echipe, Secţiunea I, Marele Premiu a fost adjudecat de concurenţii de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi, urmaţi de Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei, respectiv Şcoala Profesională, nr. 10 Chişinău. Premianţii de la Prima Secţiune sunt Marius Florescu, Tiberiu Vişan Marinel Vlădeanu de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, respectiv Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei. Elevii de la Şcolile Gimnaziale „Ştefan cel Mare”, Dancu; „Colonel C. Langa”, Miroslava, „Axinte Uricariul”, Scânteia; „Ion Ghica”, Iaşi s-au aflat printre medaliaţii acestei secţiuni, care a îmbinat rigoarea unui concurs cu inocenţa unor copii doritori să câştige.

La Secţiunea a II-a, a elevilor care au obţinut deja permisul de conducere, cea mai bună echipă a venit de la Liceul de Mecatronică şi Automatizări, urmată de echipele Liceului Tehnologic de Transporturi şi Construcţii, Iaşi, respectiv Liceul Tehnologic Vlădeni.

La proba individuală, s-au clasat pe podium în ordine elevii Paul Spiridon de la Liceului Tehnologic de Transporturi şi Construcţii, Iaşi, respectiv Fănică Ciornei şi Dragoş Săcăleanu de la Liceul de Mecatronică şi Automatizări. Premianţii au fost secondaţi de medaliaţii cu menţiuni, de la Liceul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Paşcani, Colegiul Tehnologic „Anghel Saligny”, Bacău, Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamţ, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi.

”Până la viitoarea întâlnire, de care ne este deja dor, ţinem să felicităm coordonatorul întregului concurs, domnul inginer Victor Bibire, alături de echipa sa şi pe toţi participanţii care au dovedit pasiune pentru un domeniu de viitor, în cadrul căruia Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iaşi a avut mereu un cuvânt de spus”, a precizat prof. Cristina Maria Bida, directorul Colegiului Tehnic ”Mihail Sturdza” Iaşi.

În juruiul de examinare s-au aflat reprezentanţi de la Asociaţia pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET şi poliţişti de la Biroul Rutier Iaşi.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alexandru LĂZESCU

De ce a produs atâta nervozitate la Bruxelles succesul Giorgiei Meloni în Italia? (II)

Alegerile din Italia accentuează tendința de a aduce valorile culturale și raporturile dintre Comisia Europeană și statele membre în centrul disputelor electorale viitoare din UE.

opinii

Dreptate en detail

Briscan ZARA

Dreptate en detail

Ceea ce este şi mai interesant e că fiind alese arbitrar, legile care garantează menţinerea dreptăţii pot fi la fel de uşor schimbate precum pelincile unui bebeluş. Sunt atâtea dreptăţi pe lume că ai de unde alege. Ceea ce ieri era ilegal, azi e chiar obligatoriu, ceea ce e azi împotriva legii, mâine poate fi permis sau chiar încurajat.

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Cristina DANILOV

Lupta micuţilor cu lupul fioros

Mulţi adulţi tratează fricile copiilor în mod condescendent. Ce dacă se teme, e normal, spunem, copilul va creşte şi totul va trece; sau - toţi ne-am temut cândva de ceva şi iată, am crescut şi nu ne-a mai mâncat lupul. Dar, în acelaşi timp, adulţii tac mâlc despre cât de multe necazuri le-a cauzat frica în copilărie, şi poate că şi acum, doar că ei au învăţat să le ascundă bine. 

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Mihai DORIN

Domnul Marga şi meandrele adevărului istoric

Indiferent de finalul războiului din Ucraina, abţinerea noastră de la acte revărsânde şi iresponsabile, chiar şi atunci când ştim că teritoriile răpite României rămân o rană deschisă, o ţară ca a noastră, dacă e ţară demnă şi nu accident al istoriei, nu poate abdica de la onoare şi solidaritate cu valorile lumii libere. Întrucât din credinţă şi asumarea acestor valori ne-am născut şi noi, ca naţiune şi stat. Nu Rusia ne-a fost naş, ci ideile şi valorile lumii libere.

pulspulspuls

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment politic va avea loc pe acoperişul hotelului “Europa” din Iaşi

Un experiment deosebit se pune la cale în filiala liberalilor ieşeni, o procedură extraordinară de măsurare a potenţialului politic al unor candidaţi. 

Caricatura zilei

Scăpări de gaze #NordStream5

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.