COMUNICAT DE PRESĂ

Concursul Județean de Interpretare „Valentina Scrumeda” la Ateneul Tătărași

marți, 01 mai 2018, 10:55
2 MIN

Colegiul Tehnic Mihail Sturdza, din Iași, continuă seria succeselor și a activităților cu un impact major la nivel educativ, grație bine cunoscutului Concurs Județean de Interpretare „Valentina Scrumeda”, aflat deja la a VIII-a ediție, concurs ce s-a desfășurat la finalul lunii aprilie 2018, la Ateneul Tătărași.

Într-o atmosferă festivă, elevii de la numeroase licee din Iași, Galați, Neamț, Botoșani sau Vaslui s-au întrecut pentru a obține premiile mult râvnite. Cele două secțiuni ale concursului sunt dictarea și interpretarea poetică, iar premiile generoase, oferite de familia regretatei doamne Scrumeda au fost cele care i-au ambiționat pe toți concurenții.

Printre participanții la acest eveniment important din viața învățământului ieșean s-au numărat elevi de la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Iași, Liceul Tehnologic „Ionel Teodoreanu”, Victoria; Liceul Tehnologic de Mecatronică și de Automatizări, Iași; Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară „Vasile Adamachi”, Iași; Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”; Colegiul Tehnic de Transporturi și de Construcții de Mașini, Iași; Colegiul Tehnic de Telecomunicații „Gheorghe Mârzescu”, Colegiul Tehnic „Petru Poni”; Colegiul Economic de Turism; Colegiul Tehnic „I. C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic „Petru Rareș”, din Bârlad, Colegiul Teoretic „Ștefan cel Mare”, din Târgu Neamț.

Prezența membrilor familiei Scrumeda, a profesorului universitar și a actorului Doru Zaharia, fost elev al doamnei profesoare, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Judetean Iași este o dovadă a susținerii de care se bucură organizatorii concursului, elevi și profesori ai Colegiului Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii