anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

Condamnare probată cu o înregistrare video de la Egros

GALERIE
proba_video_bataie_egros
  • proba_video_bataie_egros
- +

Un conflict fizic pe culoarele complexului Egros s-a soldat cu o condamnare pentru un ieşean. Bărbatul a scăpat în primă instanţă cu o sentinţă cu suspendare, dar verdictul va fi dat de Curtea de Apel.

În dimineaţa zilei de 13 august 2019, Mirela C. se deplasa dinspre culoarul B spre culoarul C al complexului. În faţa standului B36, ea s-a întâlnit cu Cristian Negură. Între cei doi a izbucnit un conflict verbal, pe fondul unor datorii pe care soţia lui Negură le avea faţă de Mirela C. Nu era prima oară când se certau, un alt conflict având loc între cei doi cu o zi înainte. De această dată însă, lucrurile au degenerat. Negură a lovit-o pe Mirela C. cu palma peste faţă. Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut pe podea. Apoi, bărbatul s-a aplecat pentru a o ajuta să se ridice.

Incidentul a ajuns în instanţă, bărbatul afirmând că ar fi lovit-o pe Mirela C. în legitimă apărare. Aceasta l-ar fi lovit prima, cu o rolă de etichetă pe care o ţinea în mâna dreaptă. Afirmaţiile lui Negură au fost infirmate însă de înregistrările camerelor video. Bărbatul a fost găsit vinovat de lovire sau alte violenţe, fiind condamnat la un an de închisoare, cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani.

Pe parcursul procesului, femeia a cerut obligarea lui Negură la plata a 2.000 de lei cu titlu de daune materiale şi 60.000 de lei, ca daune morale. Magistraţii Judecătoriei au respins însă primul capăt de cerere, întrucât Mirela C. nu a depus la dosar acte care să ateste efectuarea vreunei cheltuieli de natură medicală. În privinţa daunelor morale, judecătorii au apreciat că suma de 2.000 de lei este suficientă pentru a compensa suferinţele femeii. Sentinţa a fost atacată cu apel atât de Negură, cât şi de partea civilă. Procesul se va relua în faţa Curţii de Apel, în octombrie. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.