CONEST GRAND RESIDENCE - un ansamblu rezidențial care redefinește stilul de viață și confortul
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

CONEST GRAND RESIDENCE - un ansamblu rezidențial care redefinește stilul de viață și confortul

GALERIE
unudoitrei
 • unu
 • doi
 • trei
- +

Primii proprietari ai apartamentelor din blocul C1 se vor muta în ansamblul CONEST GRAND RESIDENCE începând cu luna august.

Antreprenorul general, Conest S.A., una dintre cele mai importante companii de construcții din Regiunea N-E a României și dezvoltatorul ansamblului Conest Grand Residence, va preda primilor proprietari, în luna august 2018, noile apartamente din blocul C1, demonstrându-și și de această dată seriozitatea, profesionalismul și experiența de peste 54 ani în domeniul construcțiilor.

Conest S.A. predă la timp proprietarilor noile apartamente din blocul C1

Conest S.A. a demarat în luna iunie procedurile de predare către beneficiar a apartamentelor din blocul C1 al ansamblului rezidențial Conest Grand Residence. În cele 15 luni de la demararea lucrărilor, antreprenorul general CONEST S.A. și-a canalizat toate resursele către atingerea performanței în execuția lucrărilor de construcții, dovedind astfel, încă o dată, că este o companie puternică, care reușește să finalizeze orice proiect în care este implicata, cu profesionalism, determinare și respectarea deadline-urilor asumate.

Primii proprietari se vor muta în noile apartamente din blocul C1 în august 2018

În luna august 2018, primii proprietari ai apartamentelor cu 1, 2 și 3 camere din blocul C1 se vor bucura de confortul și calitatea construcției oferite de Conest Grand Residence, dar și de beneficiile amplasării centrale a ansamblului rezidențial. Astfel, proprietarii își vor putea petrece vara pe terasa noului apartament.

Apartamentele Conest Grand Residence redefinesc confortul noilor proprietari

Perfect compartimentate, atent finisate, cu materiale și dotări premium, noile apartamente din blocul C1, date în folosință primilor proprietari din iulie 2018, vor oferi acestora un standard nou de confort și echilibrul perfect între eficiența folosirii spațiului și calitatea finisajelor. Fiecare apartament a fost proiectat cu scopul de a oferi cât mai mult spațiu, cât mai multă lumină, cât mai multă bucurie pentru fiecare clipă petrecută acasă.

Sistemul constructiv, modul de distribuție a utilităților, detaliile privind instalațiile interioare, toate au fost gândite în jurul ideii principale de confort și în dorința de a atinge nivelurile ridicate de performanță impuse de standardele actuale, corelate cu cele la nivel european.

Noile apartamente din ansamblul Conest Grand Residence beneficiază de dotări și facilități premium: aer condiționat, centrală termică murală ȋn condensare pentru fiecare apartament, gresie și faianță import Spania, parchet laminat în camerele de zi și în dormitoare,  băi utilate: cadă, wc, gresie, faianță, lavoar + mobilier, oglindă, instalație electrică, telefonie, internet, cablu TV, interfon, uși HDF cu toc reglabil, tâmplărie profil PVC, 5 camere și geam tripan, parcare subterană și supraterană cu control acces, fiecare scară de bloc dotată cu câte 2 lifturi de ultimă generație, contoarele de gaz, energie electrică și apă sunt situate pe casa scării, spații comerciale și de interes comun.

Amplasarea centrală a ansamblului rezidențial Conest Grand Residence, pe Bulevardul Chimiei nr. 4, chiar vizavi de Iulius Mall, în apropierea Campusului Studențesc “Tudor Vladimirescu”, care cunoaște o efervescență urbană nemaipomenită, oferă noilor proprietari proximitatea Universității “Gh. Asachi”, a școlilor și a grădinițelor cu tradiție și a unui puternic centru de retail și hypermarketuri (Kaufland, Lidl, Practiker, Leroy Merlin).

Mulțumim tuturor familiilor pentru ca au ales cele mai bune apartamente din Iași dintr-o piață imobiliară în continuă dezvoltare. Suntem siguri că anii de experiență, portofoliul și seriozitatea antreprenorului, precum și poziționarea, dotările și finisajele au fost factorii principali care au cântărit în luarea deciziei de cumpărare. Le dorim o viață plină de confort în noile apartamente Conest Grand Residence și bucurii depline alături de cei dragi și familii.”, a declarat Alin Cozma, manager vânzări Conest Grand Residence.

Mai multe detalii pe conestgrandresidence.ro și pe pagina de Facebook.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X