Conferința Internațională de Coaching AGAPE, a doua ediție va avea loc la Cluj, pe 27 martie 2019, la Grand Hotel Italia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Eveniment

Conferința Internațională de Coaching AGAPE, a doua ediție va avea loc la Cluj, pe 27 martie 2019, la Grand Hotel Italia

GALERIE
livestreaming
  • livestreaming
- +

Sunt așteptați în sală de conferință 500 de participanți din toate colțurile lumii și numeroși participanți on line, conferința fiind difuzată și on line, prin live streaming. Invitații sunt 4 speakeri de talie internațională din Singapore, Marea Britanie, Portugalia și România, alături de 6 facilitatori ce vor susține ateliere de lucru,provenind din Beirut, Finlanda, Suedia, Bulgaria și România.

Prima ediție a conferinței s-a desfășurat la Iași, în octombrie 2018 reunind peste 140 de participanți din 13 țări, 3 continente, eveniment desfășurat sub auspiciile International CoachFederation, a cărei președinte în funcție, doamna Tracy Sinclair a deschis oficial evenimentul, împreuna cu doamna dr. Magda Țepoi, fondator AGAPE.

În continuarea Conferinței vor avea loc două evenimente conexe.

1.    TRANSFORMATIONAL COACHING TRAINING, în perioada 28-30 martie 2019. Cu ajutorul distinsului Dr. Ben Koh, MCC puteți obține certificare în domeniul coaching-ului transformațional. Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul: https://agape-conferences.org/transformational-coaching-training/

2.    Masterclass cu Richard Barret, în perioada 28-29 martie 2019. Seminarul lui Richard din 29-30 martie, Grand Hotel italia, este o ocazie unică de a lucra cu Richard timp de 2 zile și de a explora cum ne putem atinge potențialul maxim și cum să creăm împlinire și bunăstare în viețile noastre. Printr-o combinație de prezentări și activități exploratorii, participanții își vor descoperi stadiul actual de dezvoltare psihologică, nivelul de conștiență de la care operează, blocajele interne care ne opresc din a ne implini potențialul și cum să le depășim.

Seminarul lui Richard are la baza recentele sale două cărți: "The Evolutionary Human: How Darwin Got It Wrong" si “A New Psychology of Well-Being: An Exploration of the Influence of Ego-Soul Dynamics on Mental and Physical Well-being

Goodleadersmanageteams. Great leaders change lives este tema pe care o propune probabil cea mai mare Conferință de Coachingsi leadership din Europa de Est. Alături de noi sunt WBECS, https://www.wbecs.com/, cea mai mare platforma de învățare la nivel mondial pentru business și executive coach.

Misiunea AGAPE este de a crea o comunitate de coaching, un spațiu colaborativ destinat să inspire, să dezvolte și să pună în contact coachi profesioniști cu reprezentanții diverselor  domenii de business și ale societății, în general.

În viziunea fondatorilor, AGAPE aspiră către o lume în care visele devin realitate prin intermediul coaching-ului.
Coachingul este o profesie recunoscută şi reglementată la nivel internaţional de catre Federația Internațională de Coaching din anul 1995,  iar la nivel național este reglementată ca profesie sub denumirea de Specialist in activitatea de coaching de catre  Autoritatea Naţională de Calificări (ANC) începând cu anul 2014.

Coachingul esteo meta-profesie, un concept frecvent utilizat în socetate, mediile de business, antreprenoriale diverse meserii liberale folosec coachingul pentru a-și îmbunătății preformanța, eficiența, rezultatele sau viața. Coachingul deschide noi perspective. Este un proces de învațare, în grup sau individual, pe parcursul căruia coachul, asemenea unui antrenor,însoțește pe o perioada de timp clientul pentru a obține rezultate, eficiență, eficacitate. Cu ajutorul unui coach poți găsi soluții pentru provocările legate de carieră, afacere, ori viață personală.

4 keynote speakeri cu recunoaștere internatională și alți 6 facilitatori de Masterclass-uri de tip ateliere de lucru: cu o vastă experiență în domeniul cuprinzător al coaching-ului si anul acesta vor fi prezenți profesioniști care au fost alături de Conferința AGAPE la prima ediție, sunt invitați si speakeri noi, profesioniști cu o bogată experientăîn domeniu.

Ben KohMCC (Master Certified Coach) este considerat a fi unul dintre cei mai influenți întemeietori ai școlilor de coaching.Este fondatorul școlii de coaching Coach Master Academycu o prezență globală în peste 18 țări și un impact transformațional asupra multor destine.

Lilia DicuMCC (Master Certified Coach) din România cu prezență internațională în coachingul organizațional, este executive și team coach. Susține liderii să transforme organizațiile și să creeze medii pozitive, bazate pe încredere, colaborare și parteneriat.Lilia contribuie și la desăvârșirea abilităților de coaching ale profesioniștilor din domeniul coachingului,în baza certificărilor Federației Internaționale de Coaching ca Mentor Coach și Supervizor .

Richard Barrett este autor, speaker și leader recunoscut internațional în domeniul valorile umane în afaceri și în socetate. A teoretizat Nivelurile Universale de Evoluțieși este fondatorul BarrettValues Centre®.

Andre Ribeiro, MCC (Master Certified Coach) este executive coach ce lucreaza pe plan internațional, cu o experiență de peste 20 ani în companii. Susține liderii și echipele lor pentru a-și atinge obiectivele și este considerat un mentor excepțional.

Împreună cu prezentările de tip key note speakers echipa de organizare a conferinței propune participanților și 6 ateliere de tip Masterclass. Participanții își vor alege în funcție de nevoi, obiective și domenii de activitate să fie însoțiți de către uncoach profesionist: Rodica Obancea MCC- Romania, Dan Mocanu-Romania, NonnaBaitzin PCC-Finlanda, Maria Dofeldt, PCC -Suedia/Romania, Nada Daher, PCC -Liban, DanialeaMihailova, PCC - Bulgaria/ Romania.
Conferința AGAPE  este un eveniment de învățare, socializare și creștere.

Fondatorii Conferinței AGAPE

Pentru fondatorul Conferinței Internaționale AGAPE - dr. MagdaTepoi, ACC și pentru co-fondatorii acesteia  Monica Muresan, ACC  din Cluj și Laurențiu Horubet ACC, coaching-ul,mai presus de tehnici și instrumente, este măiestrie. Măiestria de a crea un spațiu de încredere și apropiere pentru client, de a auzi dincolo de cuvinte și de a aduce la suprafață răspunsuri autentice, eliberatoare de constrângeri, pline de sens pentru împlinirea personalăși profesională a clienților.
Conferința Internațională AGAPE este despre Coaching la un alt nivel, este despre curaj, schimbarea perspectivelor, încredere și relația revoluționarăîntre coach și client și rezultatele care se pot obține în urma acestui angajament.

Pentrumaimultedetalii legate de conferință, putețiaccesa link-ul: https://agape-conferences.org/

Ce alte proiecte mai aveti in derulare pentru acest an?

În primul rând,sunt proiectele de parteneriat ale participanților la AGAPE International Coaching Conference, care, după conferință vor lucra atât individual, cât și ca echipă în executive coaching și/sau team coaching cu echipa AGAPE, formată din coachi profesioniști acreditați internațional de către Federația Internațională de Coaching pe toate nivelurile de acreditare Master Certified Coach/ Professional CertifiedCoach și AssociateCertifiedCoach. Unul dintre obiectivele conferinței este introducerea și dezvoltarea unei culturii de coaching în organizații.

A treia ediție a ediție a Conferinței Internaționale de Coaching AGAPE va avea loc pe 08.10.2019 la Bruxelles.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.