Conferința Internațională de Coaching AGAPE, a doua ediție va avea loc la Cluj, pe 27 martie 2019, la Grand Hotel Italia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 01.08.2021

Eveniment

Conferința Internațională de Coaching AGAPE, a doua ediție va avea loc la Cluj, pe 27 martie 2019, la Grand Hotel Italia

GALERIE
livestreaming
  • livestreaming
- +

Sunt așteptați în sală de conferință 500 de participanți din toate colțurile lumii și numeroși participanți on line, conferința fiind difuzată și on line, prin live streaming. Invitații sunt 4 speakeri de talie internațională din Singapore, Marea Britanie, Portugalia și România, alături de 6 facilitatori ce vor susține ateliere de lucru,provenind din Beirut, Finlanda, Suedia, Bulgaria și România.

Prima ediție a conferinței s-a desfășurat la Iași, în octombrie 2018 reunind peste 140 de participanți din 13 țări, 3 continente, eveniment desfășurat sub auspiciile International CoachFederation, a cărei președinte în funcție, doamna Tracy Sinclair a deschis oficial evenimentul, împreuna cu doamna dr. Magda Țepoi, fondator AGAPE.

În continuarea Conferinței vor avea loc două evenimente conexe.

1.    TRANSFORMATIONAL COACHING TRAINING, în perioada 28-30 martie 2019. Cu ajutorul distinsului Dr. Ben Koh, MCC puteți obține certificare în domeniul coaching-ului transformațional. Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul: https://agape-conferences.org/transformational-coaching-training/

2.    Masterclass cu Richard Barret, în perioada 28-29 martie 2019. Seminarul lui Richard din 29-30 martie, Grand Hotel italia, este o ocazie unică de a lucra cu Richard timp de 2 zile și de a explora cum ne putem atinge potențialul maxim și cum să creăm împlinire și bunăstare în viețile noastre. Printr-o combinație de prezentări și activități exploratorii, participanții își vor descoperi stadiul actual de dezvoltare psihologică, nivelul de conștiență de la care operează, blocajele interne care ne opresc din a ne implini potențialul și cum să le depășim.

Seminarul lui Richard are la baza recentele sale două cărți: "The Evolutionary Human: How Darwin Got It Wrong" si “A New Psychology of Well-Being: An Exploration of the Influence of Ego-Soul Dynamics on Mental and Physical Well-being

Goodleadersmanageteams. Great leaders change lives este tema pe care o propune probabil cea mai mare Conferință de Coachingsi leadership din Europa de Est. Alături de noi sunt WBECS, https://www.wbecs.com/, cea mai mare platforma de învățare la nivel mondial pentru business și executive coach.

Misiunea AGAPE este de a crea o comunitate de coaching, un spațiu colaborativ destinat să inspire, să dezvolte și să pună în contact coachi profesioniști cu reprezentanții diverselor  domenii de business și ale societății, în general.

În viziunea fondatorilor, AGAPE aspiră către o lume în care visele devin realitate prin intermediul coaching-ului.
Coachingul este o profesie recunoscută şi reglementată la nivel internaţional de catre Federația Internațională de Coaching din anul 1995,  iar la nivel național este reglementată ca profesie sub denumirea de Specialist in activitatea de coaching de catre  Autoritatea Naţională de Calificări (ANC) începând cu anul 2014.

Coachingul esteo meta-profesie, un concept frecvent utilizat în socetate, mediile de business, antreprenoriale diverse meserii liberale folosec coachingul pentru a-și îmbunătății preformanța, eficiența, rezultatele sau viața. Coachingul deschide noi perspective. Este un proces de învațare, în grup sau individual, pe parcursul căruia coachul, asemenea unui antrenor,însoțește pe o perioada de timp clientul pentru a obține rezultate, eficiență, eficacitate. Cu ajutorul unui coach poți găsi soluții pentru provocările legate de carieră, afacere, ori viață personală.

4 keynote speakeri cu recunoaștere internatională și alți 6 facilitatori de Masterclass-uri de tip ateliere de lucru: cu o vastă experiență în domeniul cuprinzător al coaching-ului si anul acesta vor fi prezenți profesioniști care au fost alături de Conferința AGAPE la prima ediție, sunt invitați si speakeri noi, profesioniști cu o bogată experientăîn domeniu.

Ben KohMCC (Master Certified Coach) este considerat a fi unul dintre cei mai influenți întemeietori ai școlilor de coaching.Este fondatorul școlii de coaching Coach Master Academycu o prezență globală în peste 18 țări și un impact transformațional asupra multor destine.

Lilia DicuMCC (Master Certified Coach) din România cu prezență internațională în coachingul organizațional, este executive și team coach. Susține liderii să transforme organizațiile și să creeze medii pozitive, bazate pe încredere, colaborare și parteneriat.Lilia contribuie și la desăvârșirea abilităților de coaching ale profesioniștilor din domeniul coachingului,în baza certificărilor Federației Internaționale de Coaching ca Mentor Coach și Supervizor .

Richard Barrett este autor, speaker și leader recunoscut internațional în domeniul valorile umane în afaceri și în socetate. A teoretizat Nivelurile Universale de Evoluțieși este fondatorul BarrettValues Centre®.

Andre Ribeiro, MCC (Master Certified Coach) este executive coach ce lucreaza pe plan internațional, cu o experiență de peste 20 ani în companii. Susține liderii și echipele lor pentru a-și atinge obiectivele și este considerat un mentor excepțional.

Împreună cu prezentările de tip key note speakers echipa de organizare a conferinței propune participanților și 6 ateliere de tip Masterclass. Participanții își vor alege în funcție de nevoi, obiective și domenii de activitate să fie însoțiți de către uncoach profesionist: Rodica Obancea MCC- Romania, Dan Mocanu-Romania, NonnaBaitzin PCC-Finlanda, Maria Dofeldt, PCC -Suedia/Romania, Nada Daher, PCC -Liban, DanialeaMihailova, PCC - Bulgaria/ Romania.
Conferința AGAPE  este un eveniment de învățare, socializare și creștere.

Fondatorii Conferinței AGAPE

Pentru fondatorul Conferinței Internaționale AGAPE - dr. MagdaTepoi, ACC și pentru co-fondatorii acesteia  Monica Muresan, ACC  din Cluj și Laurențiu Horubet ACC, coaching-ul,mai presus de tehnici și instrumente, este măiestrie. Măiestria de a crea un spațiu de încredere și apropiere pentru client, de a auzi dincolo de cuvinte și de a aduce la suprafață răspunsuri autentice, eliberatoare de constrângeri, pline de sens pentru împlinirea personalăși profesională a clienților.
Conferința Internațională AGAPE este despre Coaching la un alt nivel, este despre curaj, schimbarea perspectivelor, încredere și relația revoluționarăîntre coach și client și rezultatele care se pot obține în urma acestui angajament.

Pentrumaimultedetalii legate de conferință, putețiaccesa link-ul: https://agape-conferences.org/

Ce alte proiecte mai aveti in derulare pentru acest an?

În primul rând,sunt proiectele de parteneriat ale participanților la AGAPE International Coaching Conference, care, după conferință vor lucra atât individual, cât și ca echipă în executive coaching și/sau team coaching cu echipa AGAPE, formată din coachi profesioniști acreditați internațional de către Federația Internațională de Coaching pe toate nivelurile de acreditare Master Certified Coach/ Professional CertifiedCoach și AssociateCertifiedCoach. Unul dintre obiectivele conferinței este introducerea și dezvoltarea unei culturii de coaching în organizații.

A treia ediție a ediție a Conferinței Internaționale de Coaching AGAPE va avea loc pe 08.10.2019 la Bruxelles.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.