Conferinţa Naţională cu participare internatională „Zilele Gh. Năstase”, Iaşi, 2017
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Conferinţa Naţională cu participare internatională „Zilele Gh. Năstase”, Iaşi, 2017

GALERIE
ZGN_DAY_2_17
  • ZGN_DAY_2_17
- +

Conferinţa Naţională cu participare internatională „Zilele Gh. Năstase”, Iaşi, 2017
 

Leaderi de opinie în dermatologie, peste 200 de invitaţi speciali şi speaker din ţară şi străinătate, teme de actualitate şi ultimile noutăţi în diagnosticul şi terapia afecţiunilor dermatologice sunt punctele cheie ale conferinţei ieşene care an de an promovează tradiţia şi excelenţa.

Peste 600 de participanţi şi-au anunţat prezenţa săptămâna viitoare la cea mai importantă manifestare organizată de dermatologii ieşeni: Conferinţa Naţională cu participare internatională „Zilele Gh. Năstase”. Manifestare de tradiţie şi prestanţă, conferinţa reuneşte la Iaşi,  în fiecare an în luna mai, dermatologi din tară si străinătate. Si anul acesta, la cea de-a  XXIII-a editie, va fi prezent  de bordul Societătii Române de Dermatologie şi vor fi peste 200 de invitaţi speciali şi speakeri din ţară şi străinătate care vor aborda în prezentările lor teme despre cele  mai actuale metode de diagnostic si terapie în dermatologie. Astfel, Conferinţa „Zilele Gh. Năstase” reuşeşte an de an să reunească expertiza si experienta profesionistilor din dermatologie din zone diferite, valoarea acesteia crescând de la ediţie la ediţie. atât din tară, cât si din străinătate.  “Propunând teme si prezentări despre cele  mai actuale metode de diagnostic si terapie în dermatologie,  Conferinta ”Zilele Gh. Năstase”  de la Iasi ramâne una dintre cele mai importante si de anvergură manifestări din România dedicată dermatologilor. Vorbim despre  un eveniment care prin valoarea invitatilor si a temelor de reamintesc an de an importanta si complexitatea acestei specializări”, subliniază prof. univ. dr. Caius Silviu Solovan, preşedintele Societăţii Române de Dermatopatologie. De precizat că alături de profesioniştii din clinicile de dermatologie a tuturor marilor centre universitare din România, manifestarea oferă participanţilor posibilitatea de a cunoaste si împărtăsi si din experienta unor specialisti de la centre recunoscute din străinătate: prof. univ. dr. Ana Mercedes Ciurea, associate professor, Departamentul Dermatologie, The University of Texas MD Anderson Cancer Center, Aleodor Andea, MD Associate Professor, Dermatopathology Director, Molecular Dermatopathology Research Laboratory Director, Dermatopathology Molecular Diagnostics Laboratory Director, Dermatopathology Fellowship Department of Pathology University of Michigan, Ann Arbor.

Invitaţii şi speakerii, atât cei din ţară, cât şi cei din străinătate, sunt leader de opinie în dermatologie, specialisti recunoscuti în domeniu cărora le-a făcut plăcere întotdeauna să fie prezenti, în mod  traditional, în fiecare an, în mai, la Iasi. Din aceste motive putem spune această manifestare înseamnă tradiţie, excelenţă şi unitate. Unitatea si comunicarea sunt absolut necesare pentru excelenta în dermatologie. Iar traditia înseamnă nu doar să fim gazde primitoare, ci să creştem la fiecare fiecare ediţie  standardul stiintific, oferind astfel tuturor participanţilor  ocazia unor dezbateri si schimburi de experientǎ profitabile”, a declarat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, vicepresedintele Conferintei, UMF ”Gr. T. Popa” Iasi, sefa Clincii de Dermatologie, spitalul Clinic Judetean ”Sf. Spiridon Iasi.

De precizat că şi anul acesta Conferinta “Zilele Gh. Nastase”  se va desfăsura la Palatul Culturii, un edificiu simbol pentru Iasi.

Pentru a vizualiza programul integral, orele de începere si durata fiecări prezentări, accesati  http://zgn.ro/2017-program/.

Inscrierile se realizeaza direct pe www.zgn.ro la sectiunea inregistrare.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.