Conferința națională cu participare internațională "Zilele Gh. Năstase", a XXIII-a ediție
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Conferința națională cu participare internațională "Zilele Gh. Năstase", a XXIII-a ediție

GALERIE
foto zgn
  • foto zgn
- +

Tradiție: An de an punctăm valoarea și rolul Școlii de Dermatologie din România!

Cea de-a XXIII-a ediție a Conferinței naționale cu participare internațională "Zilele Gh. Năstase", se va desfășura ca de obicei la Iași, în perioada 12-14 mai. Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor Din România și va reuni specialiști recunoscuți ai dermatologiei din țară și străinătate. Pentru mai mute detalii despre invitați și program puteți afla accesând http://zgn.ro/

Boardul SRD prezent și la această ediție a Conferinței ”Zilele Gh. Năstase”

Am ajuns la cea de-a XXIII-a ediție a Conferinței naționale cu participare internațională "Zilele Gh. Năstase”. Și nu doar faptul că reușim să organizăm această manifestare de peste douăzeci de ani ne oferă dreptul de a vorbi despre o manifestare de tradiție. Ci, faptul că an de an, reunim la Iași dermatologi din țară și străinătate care prin lucrările prezentate și dezbaterile propuse ne  reamintesc, de fiecare dată, cât de  complexă este această specializare. Importanța acestei conferințe de tradiție și valoare pentru dermatologia românească, e subliniată și de susținerea continuuă a Societății Române de Dermatologie (SRD): ca și la edițiile precedente, și în acest an boardul SRD va participa la  Conferința ”Zilele Gh. Năstase”.

Complexitatea și rolul dermatologiei: de ce le readucem  mereu în prim plan?

”Dermatologia nu este doar o specializare în care medicul prescrie alifii! Aceasta este o percepție greșită nu doar în rândul populației, ci uneori chiar și în lumea medicală. Această manifestare de tradiție reușește an de an să readucă în prim plan complexitatea și rolul acestei specializări. Și pentru că tradiția este legată întotdeauna de valoare,  în fiecare an vin  la această manifestare specialiști dermatologi din marile centre universitare ale României, dar și din străinătate.  Valoare și tradiție – acestea sunt și motivele pentru care  Societatea  Română de Dermatologie sprijină acest eveniment dintotdeauna. Boardul Societății Române de Dermatologie este prezent la fiecare conferință. Deci, încă o dovadă de recunoaștere a Conferinței "Zilele Gh. Năstase”, subliniază prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru, vicepreședintele Conferinței, UMF ”Gr. T. Popa” Iași, șefa Clincii de Dermatologie, spitalul Clinic Județean ”Sf. Spiridon Iași.

Școala de dermatologie românească și tradiția ei sunt susținute de astfel de manifestări!

Conferința sărbătorește și un mentor de școală medicală ieșeană: profesorul Gheorghe Năstase. ”Profesorul Năstase este una dintre principalele personalități care a pus bazele istoriei dermatologie ieșene și românești. A fost un întemeietor de școală de dermatologie la Universitatea de Medicină și Farmacie Gr.T. Popa Iași și președintele Societății de Medici Naturaliști aflată sub patronatul UMF Iași. Această manifestare s-a născut în Clinica Dermatologică a Spitalului Sf. Spiridon Iași tocmai pentru a duce mai departe valorile și tradiția Școlii de Dermatologie Românești. Doar promovând valoarea și tradiția, aducem un omagiu celor care au fost deschizători de drumuri în această specializare. Doar prin unitatea medicilor dermatologi în jurul tradiției, în jurul valorilor reale și esențiale putem vorbi în continuare o Școală Românească de Dermatologie”, a adăugat prof. dr. Laura Gheucă Solovăstru.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.