anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 07.08.2022

Congres internaţional al dentiştilor, la Iaşi: 500 de participanţi din 13 ţări

GALERIE
congres dentisti
 • congres dentisti
- +

Timp de trei zile, în perioada 21 - 23 martie 2019, la Iaşi are loc cel de-al XI-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie şi ediţia a XXIII-a a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină şi Farma­cie „Grigore T. Popa“. Conform organizatorilor, la eveniment sunt aşteptaţi peste 500 de participanţi din 13 ţări şi peste 60 de speakeri internaţionali şi naţionali.

„Medicina dentară contemporană se află în prezent la un moment de favorabilă metamorfozare, prin schimbarea denumirii în «medicină stomatologică». Tehnolo­gia digitală, pătrunsă de mai bine de zece ani în Şcoala Ieşeană de Medi­ci­nă Stomatologică, este abordată şi de fiecare praxis sau clinică de specialitate, tehnicile şi tehnologiile de vârf reprezentând o condiţie importantă în asigurarea calităţii pe termen lung a actului medical“, au precizat organizatorii. O temă importantă care va fi atinsă este prevenţia cance­rului oral şi care va fi dezvoltată într-un workshop ce va reuni 14 speakeri. Alte teme care vor fi abordate fac referire la terapia afecţiunilor stomatologice, implantologia modernă sau utilizarea laserului în stomatologie. „Un moment istoric pe care acest eveniment îl va reliefa este şi aniversarea a 71 de ani de Învăţământ Medical Stomatologic Ieşean, aflată pe fundalul aniversării a 140 de ani de existenţă a UMF Iaşi, prin care se aduce un omagiu mentorilor care au iniţiat, format şi dezvoltat acest vast domeniu“, au completat organizatorii. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liga a doua, la restart

Nicolae GRECU

Liga a doua, la restart

Va fi Politehnica Iaşi una dintre protagonistele luptei pentru promovarea pe prima scenă?

opinii

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Eugen MUNTEANU

(Re)denumiri anapoda ale unor instituții de învățământ (V)

Nu este exclus ca timpul și uzul să valideze și să impună aceste formule denominative noi, dar, deocamdată, cel puțin pentru persoanele cu o educație umanistă solidă, impresia de improvizație și oportunism persistă.

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

arh. Ionel OANCEA

Uimitorul concurs de arhitectură (3)

Nu a trecut multă vreme de la stabilirea echipei câştigătoare a concursului internaţional de arhitectură din proximitatea pieţei Palatului Culturii. Interesul pentru soluţiile realizate s-a stins. Probabil, echipa câştigătoare UNStudio lucrează deja la proiect, la documentaţiile pentru avizare, aprobare, autorizare. Discuţii mai mult sau mai puţin constructive vor mai fi, mai ales în momentele de consultare publică a planului urbanistic zonal ce va fi realizat cu această ocazie.

Călătorie în centrul oraşului

Alexandru CĂLINESCU

Călătorie în centrul oraşului

Dacă iau ca punct de reper locuinţa din Şefan cel Mare şi trasez un arc de cerc ce are drept limite Anastasie Panu şi Pojărnicie, casa din Păcurari e cumva pandantul celei din Ştefan cel Mare. Iar această legătură e, poate, şi o chestiune de destin.

pulspulspuls

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Cum au fost arvunite locurile AUR de la Iaşi pentru viitoarea legislatură a Parlamentului

Discuţiile de la Şcoala politică de vară de pe Bahlui, care s-a ţinut în aceste zile pe terasa unei berării boeme din târg, ar fi continuat la nesfârşit pe tema imposibilei şi, totuşi, foarte probabilei, coaliţii dintre liberali şi userişti, dacă cineva nu ar fi adus în discuţie, nu se ştie cu ce intenţii, problema vizitei în oraşul nostru a lui George Simion, liderul partidului AUR. 

Caricatura zilei

Vreme de neplajă

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.