CONGRESUL NAȚIONAL DE NEUROȘTIINȚE MODERNE “Provocări și controverse în neuroștiințe”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Eveniment (P)

CONGRESUL NAȚIONAL DE NEUROȘTIINȚE MODERNE “Provocări și controverse în neuroștiințe”

Iași, 30 Octombrie - 03 Noiembrie 2019

GALERIE
IMG_3790
 • IMG_3790
- +

Anul 2019 va aduce, între 30 octombrie si 03 noiembrie, la Iaşi, Congresul Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională - “Provocări și controverse în neuroștiințe”

Organizatorii acestui eveniment, Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Academia de Științe Medicale, Universitatea Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry Romania, Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările Primului Congres Național de Neuroștiințe Moderne.

Evenimentul va fi creditat de Colegiul Medicilor din România precum și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu CREDITE EMC (Educație Medicală Continuă).

Lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională - “Provocări și controverse în neuroștiințe” vor avea loc în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019 la Hotel Ramada Iași, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași.

Congresul Național de Neuroștiințe Moderne, va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții, e-postere, cursuri, etc.

Participanții vor avea ocazia să discute despre cele mai noi probleme din domeniul Neuroștiințelor. Congresul se adresează atât specialiștilor de Neurochirurgie, Neurologie, Neuro Oftalmologie, Recuperare Medicală, Ortopedie, Neuroimagistică, Neuroanatomie Patologică, Neuro Oncologie, Urgențe Neurochirurgicale, Anestezie, Psihologie, etc.

La eveniment vor participa peste 200 de specialiști, reprezentanţi ai Ministerului Sănătății, manageri ai instituțiilor publice și private din domeniul medical, reprezentanți ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, Direcții de Sănătate Publică, companii farmaceutice și medici cu specializări diverse, cu focalizare pe segmentul medicilor specializați în neurochirurgie, neurologie, psihologie, oftalmologie, radiologie, recuperare medicală, ortopedie, infecționiști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică, asistenți medicali.

Temele abordate în cadrul lucrărilor Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, vor fi structurate pe diverse secțiuni, astfel:

 • SECȚIUNE DE NEUROCHIRURGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO ROBOTICĂ
 • SECȚIUNE DE PSIHOLOGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO OFTALMOLOGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO RECUPERARE MEDICALĂ
 • SECȚIUNE DE NEUROLOGIE
 • MODELE FIZICO-MATEMATICE ȘI EXPERIMENTALE ÎN NEUROȘTIINȚE
 • SECȚIUNE DE NEURO IMAGISTICĂ
 • SECȚIUNE DE NEURO ANATOMIE PATOLOGICĂ
 • SECTIUNE DE NEURO ANESTEZIE
 • SECȚIUNE DE MEDICINĂ LEGALĂ
 • SECȚIUNE DEDICATĂ ASISTENȚILOR MEDICALI
 • SECȚIUNE DEDICATĂ LEGISLAȚIEI SPECIFICE DOMENIULUI MEDICAL (Malpraxis în actul medical, Calitatea și siguranța în domeniul medical – respect față de pacient și față de sine, ca MEDIC/ASISTENT MEDICAL).

Organizatorii își doresc ca acest eveniment, să fie o nouă ocazie bună pentru amintiri frumoase, prietenii noi, un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, pentru a genera noi idei, concepte, strategii și abilități practice în neurochirurgie, în beneficiul pacienților și prestigiul neurochirurgiei.

Ca invitați oficiali ai Congresului, au confirmat participarea cu lucrări în sesiunile plenare ale Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, următorii lectori:

 • Dr. Marco SOLMI, MD Psychiatrist, University of Padova, Neuroscience Department
 • Prof. Frederic ALBERT, Co-Director and Head of Clinical Applications, Techno Concept (Mane, France)
 • Acad. Prof. Dr. Alexandru V. CIUREA
 • Prof. Univ. Dr. Maricel AGOP
 • Prof. Dr. Viorel SCRIPCARIU
 • Prof. Dr. Dănuț COSTIN
 • Prof. Dr. Simona NICOARĂ
 • Prof. Univ. Dr. Vasile BURLUI
 • Prof. Dr. Camelia BOGDĂNICI
 • Conf. Dr. Horia PLEȘ
 • Conf. Dr. Ioan Sorin STRATULAT
 • Conf. Dr. Dan CUCIUREANU
 • Dr. Gabriel CRUMPEI
 • Lector Univ. Dr. Alina GAVRILUȚ
 • Dr. Ovidiu ALEXINSCHI

Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, ca fiind ocupate cu lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională.

Pentru informații și înscrieri, vă rugăm să accesați pagina web a Congresului: www.neuroexcelenta.ro

Persoană de contact

Sebastian DRĂGHICI – Coordonator Eveniment

Mail: office@dimas.com.ro

Tel: +40 730 808 778

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sfânta mare naivitate

Cătălin ONOFREI

Sfânta mare naivitate

Liberalii nu au făcut niciodată reforme. Vreme de peste 30 de ani, au trădat, au minţit şi au furat! La fel ca PSD. De ce acum ar fi altfel?

Filmuletul zilei

opinii

Poveste cu vaccin

Briscan ZARA

Poveste cu vaccin

Ce legătură are cartoful cu vaccinul anti-Covid? Chiar nu se vede? Poate că cel din urmă nu o fi la fel de bun la gust, dar cu siguranţă este util cum puţini dintre cei care-l urăsc sau cărora le e frică de el îşi imaginează.

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

RPL-runda 2021 este un recensământ care va face istorie în statistica oficială românească deoarece este 100% digitalizat: de la culegerea datelor, verificarea, procesarea, analiza şi până la diseminarea acestora către utilizatorii de informaţii statistice. 

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Mihai DORIN

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Trăim vremuri urâte, întrucât suntem orfani de iubire şi de speranţă. Ne lipsesc spiritele înalte, dăruite cu iubire dezinteresată, credinţă neţărmurită şi curajul de a lucra împotriva risipirii. Vor fi fiind unii care cred că ne pot ei mântui. Dar eu sunt convins că doar un rege poate să o facă. El, regele taumaturg. De aceea îmi permit luxul să fiu pesimist şi să spun: ce mult ne-ai lipsit, ce mult ne lipseşti, Măria Ta!

pulspulspuls

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre îmbrânceala cu mâini înfinpte-n gât de la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori, dar şi câteva şpiluri despre ce a urmat acestui episod politic sângeros. 

Caricatura zilei

Certificate mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.