anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment (P)

CONGRESUL NAȚIONAL DE NEUROȘTIINȚE MODERNE “Provocări și controverse în neuroștiințe”

Iași, 30 Octombrie - 03 Noiembrie 2019

GALERIE
IMG_3790
 • IMG_3790
- +

Anul 2019 va aduce, între 30 octombrie si 03 noiembrie, la Iaşi, Congresul Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională - “Provocări și controverse în neuroștiințe”

Organizatorii acestui eveniment, Societatea Română de Neurochirurgie, Societatea Română de Oftalmologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași, Academia de Științe Medicale, Universitatea Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Asociația Bridging Eastern and Western Psychiatry Romania, Colegiul Medicilor din România, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, au deosebita plăcere de a vă invita să participați la lucrările Primului Congres Național de Neuroștiințe Moderne.

Evenimentul va fi creditat de Colegiul Medicilor din România precum și de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu CREDITE EMC (Educație Medicală Continuă).

Lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională - “Provocări și controverse în neuroștiințe” vor avea loc în perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019 la Hotel Ramada Iași, precum și în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” din Iași.

Congresul Național de Neuroștiințe Moderne, va îngloba modalități variate de prezentare: comunicări, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde, video-proiecții, e-postere, cursuri, etc.

Participanții vor avea ocazia să discute despre cele mai noi probleme din domeniul Neuroștiințelor. Congresul se adresează atât specialiștilor de Neurochirurgie, Neurologie, Neuro Oftalmologie, Recuperare Medicală, Ortopedie, Neuroimagistică, Neuroanatomie Patologică, Neuro Oncologie, Urgențe Neurochirurgicale, Anestezie, Psihologie, etc.

La eveniment vor participa peste 200 de specialiști, reprezentanţi ai Ministerului Sănătății, manageri ai instituțiilor publice și private din domeniul medical, reprezentanți ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, Direcții de Sănătate Publică, companii farmaceutice și medici cu specializări diverse, cu focalizare pe segmentul medicilor specializați în neurochirurgie, neurologie, psihologie, oftalmologie, radiologie, recuperare medicală, ortopedie, infecționiști, specialiști UPU, ATI, anatomie patologică, asistenți medicali.

Temele abordate în cadrul lucrărilor Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, vor fi structurate pe diverse secțiuni, astfel:

 • SECȚIUNE DE NEUROCHIRURGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO ROBOTICĂ
 • SECȚIUNE DE PSIHOLOGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO OFTALMOLOGIE
 • SECȚIUNE DE NEURO RECUPERARE MEDICALĂ
 • SECȚIUNE DE NEUROLOGIE
 • MODELE FIZICO-MATEMATICE ȘI EXPERIMENTALE ÎN NEUROȘTIINȚE
 • SECȚIUNE DE NEURO IMAGISTICĂ
 • SECȚIUNE DE NEURO ANATOMIE PATOLOGICĂ
 • SECTIUNE DE NEURO ANESTEZIE
 • SECȚIUNE DE MEDICINĂ LEGALĂ
 • SECȚIUNE DEDICATĂ ASISTENȚILOR MEDICALI
 • SECȚIUNE DEDICATĂ LEGISLAȚIEI SPECIFICE DOMENIULUI MEDICAL (Malpraxis în actul medical, Calitatea și siguranța în domeniul medical – respect față de pacient și față de sine, ca MEDIC/ASISTENT MEDICAL).

Organizatorii își doresc ca acest eveniment, să fie o nouă ocazie bună pentru amintiri frumoase, prietenii noi, un moment bun și un prilej optim pentru schimbul de cunoștințe, pentru a genera noi idei, concepte, strategii și abilități practice în neurochirurgie, în beneficiul pacienților și prestigiul neurochirurgiei.

Ca invitați oficiali ai Congresului, au confirmat participarea cu lucrări în sesiunile plenare ale Congresului Național de Neuroștiințe Moderne, următorii lectori:

 • Dr. Marco SOLMI, MD Psychiatrist, University of Padova, Neuroscience Department
 • Prof. Frederic ALBERT, Co-Director and Head of Clinical Applications, Techno Concept (Mane, France)
 • Acad. Prof. Dr. Alexandru V. CIUREA
 • Prof. Univ. Dr. Maricel AGOP
 • Prof. Dr. Viorel SCRIPCARIU
 • Prof. Dr. Dănuț COSTIN
 • Prof. Dr. Simona NICOARĂ
 • Prof. Univ. Dr. Vasile BURLUI
 • Prof. Dr. Camelia BOGDĂNICI
 • Conf. Dr. Horia PLEȘ
 • Conf. Dr. Ioan Sorin STRATULAT
 • Conf. Dr. Dan CUCIUREANU
 • Dr. Gabriel CRUMPEI
 • Lector Univ. Dr. Alina GAVRILUȚ
 • Dr. Ovidiu ALEXINSCHI

Evenimentul reprezintă o confirmare că orașul Iași a devenit un adevărat Centru de Excelență în domeniul medical și încă o dovadă că NEUROȘTIINȚA & NEUROEXCELENȚA sunt preocupări constante la Iași.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, ca fiind ocupate cu lucrările Congresului Național de Neuroștiințe Moderne cu Participare Internațională.

Pentru informații și înscrieri, vă rugăm să accesați pagina web a Congresului: www.neuroexcelenta.ro

Persoană de contact

Sebastian DRĂGHICI – Coordonator Eveniment

Mail: office@dimas.com.ro

Tel: +40 730 808 778

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.