anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 28.05.2022

Comunicat de presa

Construire locuinte colective/spatii COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)

GALERIE
1
 • 1
- +
 
CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017
 
SC TOP SOLO PLUS SRL cu sediul în Municipiul Iasi, România, Str. Mihail Eminescu nr. 5, Corp C2, județul Iași, cod poștal 700115, derulează începând cu data de 09.07.2018, proiectul ”CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri,  co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Perioada de implementare a proiectului este de 65 luni, respectiv intre data 01.03.2016 si data 30.09.2021.
 
Valoarea totală a proiectului este de 1.766.601,34 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 734.340,73 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 624.189,62 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 110.151,11 lei).
 
Proiectul se implementează în Municipiul Iași, Strada Mihail Eminescu, nr. 5, Corp C2, Județul Iași, număr cadastral: 121418.
 
Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei TOP SOLO PLUS S.R.L., ca urmare a introducerii unei noi activități în cadrul societății prin construcția unui cămin de cazare în regim privat pentru studenți.
 
Proiectul „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017 ”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către SC  TOP SOLO PLUS  S.R.L., și a avut ca și obiective specifice:
1.Introducerea unei noi activitati aferente codului CAEN 5590 – Alte activitati de cazare in cadrul societatii prin constructia unui camin de cazare in regim privat pentru studenti;
2.Dezvoltarea resurselor umane ale microintreprinderii prin angajarea a 5 persoane si pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioda de durabilitate a proiectului;
3.Realizarea de masuri specifice pentru egalitatea de sanse si tratament prin angajarea unei de persoane care apartine unei categorii defavorizate;
 
Prin realizarea obiectivelor specifice de mai sus proiectul a contribuit la realizarea obiectivul general al  Programului Operațional Regional 2014-2020: creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor  de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri. 
Printre principalele rezultate ale implementării proiectului „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017” se numără:
 
1.Un camin de cazare in regim privat construit pentru studenti;
2.Crearea a 5 noi locuri de munca in perioada de implementare si mentinerea acestora si a locurilor de munca existente la data depunerii cererii de finantare pe toata perioada de durabilitate a proiectului;
3.Asigurarea egalitatii de sanse prin angajarea cel putin a unei persoane din categorii defavorizate in perioada de implementare a proiectului;
 
Această investiție are un impact pozitiv asupra regiunii Nord-Est, județul Iasi pe plan economic datorită  faptului că se va extinde și dezvolta activitatea curentă pe piață; pe plan social, cel mai important beneficiu  oferit de implementarea prezentului plan de investiții este crearea a 5 locuri de muncă, dintre care 1 post este atribuit persoanelor din categorii defavorizate

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

C-aşa-i în tenis!

Nicolae GRECU

C-aşa-i în tenis!

Englezii îl exclud pe Medvedev de la Wimbledon, ATP îl face lider mondial.

opinii

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (V)*

Românitatea mea este dată, în mod esenţial, de faptul de a locui în limba română şi de a accepta să fiu numit român. Restul ingredientelor ţin de opţiunile mele personale.

Cinematografie, mit şi ideologie

pr. Constantin STURZU

Cinematografie, mit şi ideologie

Pe 23 mai a debutat seria de evenimente “Ne vedem la Mitropolie”. Sala “Iustin Moisescu” a Centrului Eparhial din Iaşi se doreşte a deveni tot mai mult un spaţiu al prelungirii “prelegerilor” în “dialoguri”, în vederea întăririi “comuniunii”. 

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

Aurelian-Petruș PLOPEANU

„Comunismul primitiv”, o minciună vinovată şi frivolă

În viziunea lui Marx, naraţiunea despre comunismul primitiv sună în felul următor: cândva, în timpuri imemoriale, proprietatea privată era necunoscută omului. Hrana era distribuită după necesităţi, iar toţi cei aflaţi în nevoie erau îngrijiţi. 

pulspulspuls

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Iată cum votează corect online un conţilier local cu proiect imobiliar de avizat la Premărie!

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, când ne gândim la prichiciul vetrei cel humuit şi când vedem cum se joacă unii aleşi locali cu motoceii imobiliari prinşi de horn de Mihăiţă, parcă nu prea ne saltă inima de bucurie.  

Caricatura zilei

Bronz specific

Editia PDF

Bancul zilei

La farmacie: - Un prezervativ, va rog. - Doar unul? - Da. Incerc sa ma las.

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.