Construire locuinte colective/spatii COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Comunicat de presa

Construire locuinte colective/spatii COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)

GALERIE
1
  • 1
- +
 
CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017
 
SC TOP SOLO PLUS SRL cu sediul în Municipiul Iasi, România, Str. Mihail Eminescu nr. 5, Corp C2, județul Iași, cod poștal 700115, derulează începând cu data de 09.07.2018, proiectul ”CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri,  co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Perioada de implementare a proiectului este de 65 luni, respectiv intre data 01.03.2016 si data 30.09.2021.
 
Valoarea totală a proiectului este de 1.766.601,34 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 734.340,73 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 624.189,62 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 110.151,11 lei).
 
Proiectul se implementează în Municipiul Iași, Strada Mihail Eminescu, nr. 5, Corp C2, Județul Iași, număr cadastral: 121418.
 
Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei TOP SOLO PLUS S.R.L., ca urmare a introducerii unei noi activități în cadrul societății prin construcția unui cămin de cazare în regim privat pentru studenți.
 
Proiectul „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017 ”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către SC  TOP SOLO PLUS  S.R.L., și a avut ca și obiective specifice:
1.Introducerea unei noi activitati aferente codului CAEN 5590 – Alte activitati de cazare in cadrul societatii prin constructia unui camin de cazare in regim privat pentru studenti;
2.Dezvoltarea resurselor umane ale microintreprinderii prin angajarea a 5 persoane si pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioda de durabilitate a proiectului;
3.Realizarea de masuri specifice pentru egalitatea de sanse si tratament prin angajarea unei de persoane care apartine unei categorii defavorizate;
 
Prin realizarea obiectivelor specifice de mai sus proiectul a contribuit la realizarea obiectivul general al  Programului Operațional Regional 2014-2020: creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor  de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri. 
Printre principalele rezultate ale implementării proiectului „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017” se numără:
 
1.Un camin de cazare in regim privat construit pentru studenti;
2.Crearea a 5 noi locuri de munca in perioada de implementare si mentinerea acestora si a locurilor de munca existente la data depunerii cererii de finantare pe toata perioada de durabilitate a proiectului;
3.Asigurarea egalitatii de sanse prin angajarea cel putin a unei persoane din categorii defavorizate in perioada de implementare a proiectului;
 
Această investiție are un impact pozitiv asupra regiunii Nord-Est, județul Iasi pe plan economic datorită  faptului că se va extinde și dezvolta activitatea curentă pe piață; pe plan social, cel mai important beneficiu  oferit de implementarea prezentului plan de investiții este crearea a 5 locuri de muncă, dintre care 1 post este atribuit persoanelor din categorii defavorizate

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Armistiţiu ca să ce?

Cosmin PAȘCA

Armistiţiu ca să ce?

Propunerea unui armistiţiu este un semn de disperare din partea PNL. Un indiciu în plus că Iohannis şi Cîţu au aruncat ţara într-o criză politică fără să aibă un plan B, că baronii liberali joacă de două luni la cacealma, improvizează soluţii ca să câştige timp şi să se agaţe de putere.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste (nebună) victoriană

Codrin Liviu CUȚITARU

O poveste (nebună) victoriană

Scriitorii sunt, din ce în ce mai mult, „regizorii” unor filme cu intrigi şocante, derulate, dinamic, în imagini pe hârtie, imagini creionate prin complicitate cu abilităţile onirice ale „consumatorului”, adică ale cititorului însuşi. Intervalul epic a ajuns spaţiul de desfăşurare a unor blitzkrieg-uri devastatoare cu imaginaţia celui de dincolo de fila cărţii.

Arta surâsului

Nicolae TURTUREANU

Arta surâsului

Această încercare de portret, săvârşită de mine în urmă cu cinci ani, şi reluată aici şi-acum, s-a vrut o punere în lumină a Vioricăi S. Constantinescu (27 mai 1943 - 22 oct. 2021). Pentru că Viorica însăşi emana lumină. Asta nu-i o metaforă (răsuflată), ci chiar modul de-a fi al unei fiinţe empatice, solare, exclamative şi interogative cât să nu tulbure „corola de minuni a lumii” celuilalt. A acceptat spontan să colaboreze la „Cronica veche”, bucurându-ne paginile cu traducţiuni şi comentarii „din lumi ce vorbeau în versuri”. Într-o vară şi într-o doară, mi-a spus (telefonic) că are o casă cu grădină, la Agapia, se duce să se odihnească în raiul acela. Îmi place să cred că-i tot acolo.

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Alin ANDRIEȘ

Instabilitatea politică şi performanţa economică

Instabilitatea politică este considerată de economişti un factor care afectează negativ economia. Instabilitatea politică este definită în studiile economice ca fiind probabilitatea ca un guvern să fie demis şi înlocuit cu un alt guvern din cauza conflictelor sau a competiţiei vehemente dintre diferiţi politicieni sau partide politice.

pulspulspuls

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Tot despre mâini înfinpe-n gât la partidoi: ce are nea Măricel şi n-are nea Vasile?

Stăteam aseară la filosofat câte-n lună şi-n stele cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, iar la un moment dat, de la Prolegomenele lui Kant şi Zarathustra lui Nietzsche, am început a analiza, în context, şi oareşce psihologie socială legată de feţele unora sau altora de prin politichia locală. 

Caricatura zilei

Mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.