Construire locuinte colective/spatii COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 27.10.2021

Comunicat de presa

Construire locuinte colective/spatii COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)

GALERIE
1
  • 1
- +
 
CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017
 
SC TOP SOLO PLUS SRL cu sediul în Municipiul Iasi, România, Str. Mihail Eminescu nr. 5, Corp C2, județul Iași, cod poștal 700115, derulează începând cu data de 09.07.2018, proiectul ”CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri,  co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Perioada de implementare a proiectului este de 65 luni, respectiv intre data 01.03.2016 si data 30.09.2021.
 
Valoarea totală a proiectului este de 1.766.601,34 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 734.340,73 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 624.189,62 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 110.151,11 lei).
 
Proiectul se implementează în Municipiul Iași, Strada Mihail Eminescu, nr. 5, Corp C2, Județul Iași, număr cadastral: 121418.
 
Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei TOP SOLO PLUS S.R.L., ca urmare a introducerii unei noi activități în cadrul societății prin construcția unui cămin de cazare în regim privat pentru studenți.
 
Proiectul „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017 ”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către SC  TOP SOLO PLUS  S.R.L., și a avut ca și obiective specifice:
1.Introducerea unei noi activitati aferente codului CAEN 5590 – Alte activitati de cazare in cadrul societatii prin constructia unui camin de cazare in regim privat pentru studenti;
2.Dezvoltarea resurselor umane ale microintreprinderii prin angajarea a 5 persoane si pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioda de durabilitate a proiectului;
3.Realizarea de masuri specifice pentru egalitatea de sanse si tratament prin angajarea unei de persoane care apartine unei categorii defavorizate;
 
Prin realizarea obiectivelor specifice de mai sus proiectul a contribuit la realizarea obiectivul general al  Programului Operațional Regional 2014-2020: creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor  de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri. 
Printre principalele rezultate ale implementării proiectului „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017” se numără:
 
1.Un camin de cazare in regim privat construit pentru studenti;
2.Crearea a 5 noi locuri de munca in perioada de implementare si mentinerea acestora si a locurilor de munca existente la data depunerii cererii de finantare pe toata perioada de durabilitate a proiectului;
3.Asigurarea egalitatii de sanse prin angajarea cel putin a unei persoane din categorii defavorizate in perioada de implementare a proiectului;
 
Această investiție are un impact pozitiv asupra regiunii Nord-Est, județul Iasi pe plan economic datorită  faptului că se va extinde și dezvolta activitatea curentă pe piață; pe plan social, cel mai important beneficiu  oferit de implementarea prezentului plan de investiții este crearea a 5 locuri de muncă, dintre care 1 post este atribuit persoanelor din categorii defavorizate

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Şcoala în pătrăţele

Ioan Alexandru TOFAN

Şcoala în pătrăţele

Nu ştim să facem ore online sau să folosim calculatorul în şcoală, altfel decât ca pe un telefon mai mare. Putem învăţa, ce-i drept, dar asta cere timp. Dar putem, între timp, să încercăm să preţuim mai mult şcoala, iar apoi, cred, învăţământul online nu ar mai fi o problemă.

Filmuletul zilei

opinii

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Florin CÎNTIC

Un veac de singurătate: Regele Mihai (I)

Într-o tăcere asurzitoare, a trecut complet neobservată aniversarea celor o sută de ani de la naşterea ultimului Suveran al României. Între timp, s-a fâsâit şi cel mai mare miracol postdecembrist - transformarea haimanalelor securiste ale anilor 90 din detractori mizerabili ai monarhiei în propagandişti excitaţi care-şi smulgeau părul din cap şi îmbăloşau catafalcul regal cu elogiile lor false, în urmă cu patru ani. Dar de asta există arhivişti: să ne ajute să nu uităm! 

Era odată...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Era odată...

Şi iernile parcă erau mai ierni pe vremea aceea! Ori poate să mă fi prea moşnegit eu şi să văd binele numai în trecut? Nu ştiu copil să nu fi mers cu uratul sau cu colindatul, că pe atunci ne lăsau părinţii, nu se temeau că o să păţim nu ştiu ce chestii nasoale şi nu ne dădeau o sută de lei sau de euro numai să stăm cuminţi acasă; şi răsuna tot satul pe atuncea de hăăăi-hăi, de pristandaua la muzicuţă, de zornăitul salbelor cu clopoţei ale mascaţilor sau de mugetul buhaiului (oare ştiţi ce-i acela „buhai” sau vă trebuie şi pentru asta o expoziţie etnografică?), cum nu găsiţi voi pe internet oricât aţi căuta.

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Alex VASILIU

Cronicarul muzical şi omul de cultură Liliana Gherman

Scriind în săptămânile trecute despre dirijorii Cristian Mandeal şi Ion Baciu, am selectat din comentariile concertelor orchestrei Filarmonicii ieşene, publicate de Liliana Gherman în revista „Cronica” din 1966 până în 1995. Erau analize de natură publicistică, spre înţelesul cititorului aflat pe o treaptă superioară a perceperii, a plăcerii în domeniul artei sunetelor cultivate, dornic să înţeleagă mai mult, să-şi pună în relaţie impresiile formate în sala de concert cu impresiile cronicarului. 

pulspulspuls

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Iacătă cine-s în realitate oamenii lui Dragnea de pe Bahlui în gios!

Ei bine, dragi cetitori, nu ştim dacă aţi găsit până acum timp ca să aruncaţi un ochi pe trecutul sau prezentul celor care sunt prezentaţi ca fiind oamenii lui Dragnea în târg, dar iote că noi am găsit oleacă de vreme şi, din ce-am aflat, ne-am pus deja mâinile-n cap când am văzut cam ce se prezintă pe piaţă, de către unii, ca fiind alternativa post-pandemică pentru votanţii PSD. 

Caricatura zilei

Cum să te prezinți corect la ANAF

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.