CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Comunicat de presa

CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 (P)

GALERIE
1
  • 1
- +
 
CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017
 
SC TOP SOLO PLUS SRL cu sediul în Municipiul Iasi, România, Str. Mihail Eminescu nr. 5, Corp C2, județul Iași, cod poștal 700115, derulează începând cu data de 09.07.2018, proiectul ”CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017”, cod SMIS 113515 în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, prioritatea de investiții 2.1 ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri,  co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu  Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
Perioada de implementare a proiectului este de 65 luni, respectiv intre data 01.03.2016 si data 30.09.2021.
 
Valoarea totală a proiectului este de 1.766.601,34 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 734.340,73 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 624.189,62 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național 110.151,11 lei).
 
Proiectul se implementează în Municipiul Iași, Strada Mihail Eminescu, nr. 5, Corp C2, Județul Iași, număr cadastral: 121418.
 
Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității firmei TOP SOLO PLUS S.R.L., ca urmare a introducerii unei noi activități în cadrul societății prin construcția unui cămin de cazare în regim privat pentru studenți.
 
Proiectul „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017 ”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost implementat de către SC  TOP SOLO PLUS  S.R.L., și a avut ca și obiective specifice:
1.Introducerea unei noi activitati aferente codului CAEN 5590 – Alte activitati de cazare in cadrul societatii prin constructia unui camin de cazare in regim privat pentru studenti;
2.Dezvoltarea resurselor umane ale microintreprinderii prin angajarea a 5 persoane si pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioda de durabilitate a proiectului;
3.Realizarea de masuri specifice pentru egalitatea de sanse si tratament prin angajarea unei de persoane care apartine unei categorii defavorizate;
 
Prin realizarea obiectivelor specifice de mai sus proiectul a contribuit la realizarea obiectivul general al  Programului Operațional Regional 2014-2020: creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor  de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri. 
Printre principalele rezultate ale implementării proiectului „CONSTRUIRE LOCUINȚE COLECTIVE/SPAȚII DE CAZARE ÎN REGIM HOTELIER PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017” se numără:
 
1.Un camin de cazare in regim privat construit pentru studenti;
2.Crearea a 5 noi locuri de munca in perioada de implementare si mentinerea acestora si a locurilor de munca existente la data depunerii cererii de finantare pe toata perioada de durabilitate a proiectului;
3.Asigurarea egalitatii de sanse prin angajarea cel putin a unei persoane din categorii defavorizate in perioada de implementare a proiectului;
 
Această investiție are un impact pozitiv asupra regiunii Nord-Est, județul Iasi pe plan economic datorită  faptului că se va extinde și dezvolta activitatea curentă pe piață; pe plan social, cel mai important beneficiu  oferit de implementarea prezentului plan de investiții este crearea a 5 locuri de muncă, dintre care 1 post este atribuit persoanelor din categorii defavorizate

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Aukus-ul şi starea relaţiilor transatlantice

Alexandru LĂZESCU

Aukus-ul şi starea relaţiilor transatlantice

Ambiţiile Franţei de a determina decuplarea UE de Statele Unite, în baza conceptului „autonomie strategică”, şi de adoptare a unei poziţii neutre în competiţia geopolitică dintre America şi China, în coroborare cu focalizarea Washingtonului pe zona Indo-Pacifică, riscă să divizeze serios Europa şi să fractureze grav relaţia transatlantică.

Filmuletul zilei

opinii

Un geniu

Nichita DANILOV

Un geniu

Aici ar trebui să depună jurământul atât preşedintele, cât şi tot guvernul României, a spus el. Da, aici, în fosta închisoare de la Sighet, unde se mai aud scâncetele şi urletele foştilor deţinuţi politici care au fost supuşi la privaţiuni şi chinuri inimaginabile, tocmai ca să avem acum o temelie pentru a ne clădi noua democraţie şi noua societate...

Practicile mele agricole

Michael ASTNER

Practicile mele agricole

Zilele trecute, pe când culegeam strugurii reci de la ploaie şi burniţă ba din vârf de vişin (unde s-a căţărat fraga neagră), ba din corzile tăiate cu crăci de vişin cu tot, deci la sol, mi-am adus aminte de copilărie, când, cam tot în perioada asta, eram duşi, după doar două săptămâni de şcoală, la practică agricolă.

Etimologicale pescăreşti (VIII)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (VIII)

A venit acum momentul ca să dedic câteva paragrafe admirabilei lotci lipoveneşti, indisolubil legată în memoria mea afectivă de explorarea apelor Dunării, pentru pescuit sau în alte scopuri.

pulspulspuls

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Pentru că tot a făcut Şoşoaca cinste târgului care a ales-o anul trecut senatoare, venind la hramul Sfintei şi făcând şi olecuţă de circ, am zic că nu ar strica să vă prezentăm o fotografie mai de arhivă, din colecţia rară, că ar fi multe de comentat şi, mai ales, de băgat la cap dacă vrem să ştim de unde şi de către cine ne-a fost paraşutată pe listeaceastă revelaţie politică. 

Caricatura zilei

Sochoauxă

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.