anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Consultaţii doar cu programare prealabilă, la un important spital ieşean

GALERIE
recuperare
  • recuperare
- +

Acestea se pot face telefonic, prin email, sau prin intermediul site-ului unităţii.

Consultaţiile sau internările la Spitalul de Recuperare Iaşi se realizează în această perioadă pe baza unei programări. Programarea poate fi făcută prin apel telefonic la numărul 0232 266 044, interior 168, Serviciul Primire Bolnavi, prin intermediul site-ului spitalului la adresa www.scr.ro, prin serviciul de telemedicină sau prin e-mail la adresa secretariat@scr.ro.

De exemplu, pentru consultaţiile în ambulatoriul ORL programările se fac la numărul de telefon 0746 352 197 sau pe adresa de e-mail a spitalului. Programul de lucru în ambulatroiul ORL este de luni până joi, luni în intervalul 09.00-10.30 consultaţiile fiind acordate de asist. univ. dr. Oana Bitere, de la 11.30 la 14.30 fiind date de conf. dr. Luminiţa Rădulescu.

Marţi de la 9.00 la 12.00 consultaţiile sunt date de asist. univ. dr. Bogdan Cobzeanu, miercuri de la 11.00 la 12.30 de şef. lucr. dr. Cristian Mârţu, iar joi, de la 9.00 la 10.00, pacienţii vor fi consultaţi de conf. dr. Sebastian Cozma şi de la 11.30 la 14.30 de dr. Bogdan Cavaleriu.

Pentru consultaţiile în ambulatoriul de Recueprare Medicală programările se fac la 0746 398 994, pentru investigaţii de Radiologie la numărul de telefon 0232 266 044, interior 131, iar pentru investigaţii Osteodensitometrie la acelaşi număr de telefon, cu interiorul 167.

Pentru efectuarea analizelor medicale în Laborator, programările se fac la 0232 266 044, interior 113.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.