Consultații online urologie, eficiente și sigure!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Advertorial (P)

Consultații online urologie, eficiente și sigure!

GALERIE
800x500 Nova Medica
 • 800x500 Nova Medica
- +

Consultația online de la Nova Medica vă permite obținerea unei opinii medicale de natură urologică sau sexuală, a unei a doua păreri legate de probleme medicale deja diagnosticate sau a unui sfat medical din confortul locuinței dumneavoastră, fără a mai fi nevoie să vă deplasați la cabinet. De asemenea, permite abordarea unor probleme mai delicate pe care nu vă este confortabil sa le abordați într-o conversație față în față.

S-a demonstrat faptul că diagnosticarea tardivă a problemelor medicale duce la agravarea afecțiunilor. De foarte multe ori bolile sunt descoperite în faze avansate când este foarte greu sau chiar imposibil de tratat.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră cu o soluție comodă, sigură și eficientă am realizat consultațiile online.

Beneficiile consultațiilor online de la Nova Medica: 

 • Primiți sfaturi medicale de specialitate, din comoditatea căminului dumneavoastră,
 • Obțineți imediat o a doua opinie asupra unui diagnostic urologic,
 • Răspunsuri prompte în maxim 24 de ore lucrătoare dacă nu, vă oferim gratuit consultația,
 • Puteți obține o programare prioritară în vederea realizării unei manevre urologice dacă diagnosticul o cere,
 • Salvați timp pe care l-ați fi putut pierde așteptând la cabinetele medicale,
 • Salvați bani pe care ați fi putut să îi pierdeți prin nenumărate consultații de la care nu ați fi primit un răspuns concret

De ce să plătiți pentru o consultație online

 • Pentru că sfaturile medicale sunt primite de la Medicul Primar Urolog Novac Bogdan, un specialist cu mai mult de 15 ani experiență în urologie,
 • Primiți o soluție concretă la problemele dumneavoastră de sănătate,
 • Pentru că aveți acces la sfaturi medicale corecte, sigure și nu pierdeți timp căutând pe internet rezolvarea la problemele medicale.

Cum funcționează consultațiile online?

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de pe link-ul de Consultații online, toate informațiile trebuie completate corect pentru a fi interpretate de către Medicul Primar Urolog Novac Bogdan. După completarea tuturor câmpurilor cu informațiile necesare se va realiza plata online, iar medicul va răspunde în maxim 24 de ore lucrătoare la solicitarea dumneavoastră.

Vă asigurăm că discuțiile prin intermediul platformei de consultații online sunt confidențiale, cunoscute doar de către dumneavoastră și medic.

Cereți acum sfaturile unui specialist: https://novamedica.ro/consultatii

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

Cosmin PAȘCA

„Câtă populaţie din oraş poate să vorbească cu un robot?”

De la o vreme, nu există discurs public (de obicei, agramat) în care Chirica să nu folosească în sens peiorativ „progresul” şi „progresiştii”. Iar mesajul său prinde, pentru că cei mai mulţi ieşeni, care au înlocuit relativ de curând căruţa cu maşina, se simt inconfortabili cu traiul într-un oraş la început de secol 21.

Filmuletul zilei

opinii

Experimentalism

Codrin Liviu CUȚITARU

Experimentalism

„Am compulsia irepresibilă a ordinii perfecte, a alinierii simetrice a lucrurilor. Câtă vreme ea, obsesia, mă tulbura strict în zona domestică - pantaloni puşi la dungă, haine încadrate morbid de simetric în şifonier, tablouri aşezate perfect pe pereţi, mobilier rânduit milimetric-infinitezimal, precum soldaţii la paradele militare din Piaţa Roşie moscovită, şi alimente puse în frigider pe categorii şi sub-categorii draconic delimitate -, viaţa mea mai era cum mai era, dar, brusc, nebunia mi-a infectat şi munca de cercetare şi, mai ales, de scris academic.”

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

Bogdan ILIESCU

Farfuria care nu e niciodată fierbinte - Capcana Facebook (II)

„The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place./ Cea mai mare problemă în comunicare este iluzia că a avut loc.” George Bernard Shaw

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (ultima parte)

Repertoriul creării inegalităţilor e unul vast, atât timp cât fiecare structură teritorială se găseşte într-o situaţie particulară, dar dincolo de fiecare acţiune luată separat a ingineriei teritoriale la care a fost supusă Moldova, acumularea şi cronicizarea acestora a creat spaţiul marginal de astăzi, arhetipul teritoriilor interstiţiale.

pulspulspuls

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Pod de lemne politice între Iaşi, Suceava şi Neamţ: iaca filiera!

Că tot încă mai avem salate beof prin frigidere unii dintre noi, iacătă ca să vedeţi cum se mai leagă câteodată maioneza asta nu numai în bucătăriile gospodinelor din Iaşi, dar şi prin laboratoarele politichiei de Bahlui sau din judeţele vecine, conectate la Iaşi! 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.