Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Advertorial (P)

Consultații online urologie, eficiente și sigure!

GALERIE
800x500 Nova Medica
  • 800x500 Nova Medica
- +

Consultația online de la Nova Medica vă permite obținerea unei opinii medicale de natură urologică sau sexuală, a unei a doua păreri legate de probleme medicale deja diagnosticate sau a unui sfat medical din confortul locuinței dumneavoastră, fără a mai fi nevoie să vă deplasați la cabinet. De asemenea, permite abordarea unor probleme mai delicate pe care nu vă este confortabil sa le abordați într-o conversație față în față.

S-a demonstrat faptul că diagnosticarea tardivă a problemelor medicale duce la agravarea afecțiunilor. De foarte multe ori bolile sunt descoperite în faze avansate când este foarte greu sau chiar imposibil de tratat.

Pentru a veni în ajutorul dumneavoastră cu o soluție comodă, sigură și eficientă am realizat consultațiile online.

Beneficiile consultațiilor online de la Nova Medica: 

  • Primiți sfaturi medicale de specialitate, din comoditatea căminului dumneavoastră,
  • Obțineți imediat o a doua opinie asupra unui diagnostic urologic,
  • Răspunsuri prompte în maxim 24 de ore lucrătoare dacă nu, vă oferim gratuit consultația,
  • Puteți obține o programare prioritară în vederea realizării unei manevre urologice dacă diagnosticul o cere,
  • Salvați timp pe care l-ați fi putut pierde așteptând la cabinetele medicale,
  • Salvați bani pe care ați fi putut să îi pierdeți prin nenumărate consultații de la care nu ați fi primit un răspuns concret

De ce să plătiți pentru o consultație online

  • Pentru că sfaturile medicale sunt primite de la Medicul Primar Urolog Novac Bogdan, un specialist cu mai mult de 15 ani experiență în urologie,
  • Primiți o soluție concretă la problemele dumneavoastră de sănătate,
  • Pentru că aveți acces la sfaturi medicale corecte, sigure și nu pierdeți timp căutând pe internet rezolvarea la problemele medicale.

Cum funcționează consultațiile online?

Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de pe link-ul de Consultații online, toate informațiile trebuie completate corect pentru a fi interpretate de către Medicul Primar Urolog Novac Bogdan. După completarea tuturor câmpurilor cu informațiile necesare se va realiza plata online, iar medicul va răspunde în maxim 24 de ore lucrătoare la solicitarea dumneavoastră.

Vă asigurăm că discuțiile prin intermediul platformei de consultații online sunt confidențiale, cunoscute doar de către dumneavoastră și medic.

Cereți acum sfaturile unui specialist: https://novamedica.ro/consultatii

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri