Continental Iaşi învită persoanele interesate de tehnologie la o conferinţă online
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Continental Iaşi învită persoanele interesate de tehnologie la o conferinţă online

GALERIE
Continental Iasi
  • Continental Iasi
- +

Ieşenii care doresc să descopere ultimele tendinţe din industria automotive şi să se familiarizeze cu tehnologiile dezvoltate de inginerii Continental Iaşi pot participa gratuit la Continental Technical Show (CTS) 2020, ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie. Evenimentul va avea loc online, în data de 11 decembrie 2020.

 Organizatorii propun o experienţă virtuală completă care se adresează studenţilor la facultăţile cu profil tehnic, mediului academic şi profesioniştilor din domeniu. Înscrierile se pot face până pe data de 10 decembrie. Ediţia CTS 2020 va include conferinţe live, susţinute de experţii Continental din Iaşi, pe teme care abordează cele mai noi tehnologii şi tendinţe tehnologice din industrie, cum ar fi folosirea inteligenţei artificiale, conducerea autonomă, dezvoltarea vehiculelor electrice, precum şi a funcţiilor de securitate a pasagerilor şi a vehiculelor. Totodată, va avea loc şi o expoziţie virtuală 3D, prilej pentru toţi pasionaţii de tehnologie să cunoască îndeaproape lumea Continental şi tehnologiile dezvoltate de echipa din Iaşi. Tot în cadrul evenimentului va avea loc şi o sesiune de informare despre oportunităţile de carieră din locaţie.

Specialiştii Continental din Iaşi sunt implicaţi în elaborarea tehnologiilor de vârf din industria auto, ca de exemplu unităţi de control a geamurilor şi trapei, aplicaţii de navigaţie şi multimedia. De asemenea, la sediul din Iaşi se lucrează şi la primul sistem de frână vacuumless brake „one box design” din lume, care sporeşte eficienţa procesului de frânare, propunând, în acelaşi timp, un design compact, apreciat de producătorii din industria de autovehicule. În parteneriat cu mediul universitar local şi internaţional, inginerii Continental Iaşi lucrează în proiecte dedicate oraşelor şi maşinilor inteligente, capabile să crească eficienţa, siguranţa şi confortul condusului. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.