anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Continental Iași lansează un program intensiv de pregătire pentru absolvenții care vor să înceapă o carieră în cadrul companiei (P)

GALERIE
Continental-Entry-Training-Program1Anda_Merlusca_Head_HR
 • Continental-Entry-Training-Program1
 • Anda_Merlusca_Head_HR
- +

Compania Continental lansează o nouă ediție a programului Continental Entry Training Program, un program intensiv de pregătire dedicat în special absolvenților de facultate (IT şi non-IT) şi masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software pentru produse automotive.

Programul are o durată de 15 săptămâni (6 ore pe zi) și se va desfășura online, începând cu 15 februarie 2021. Participanții vor aprofunda noțiuni de programare în C, microcontrollere și procese de dezvoltare software.

Principalele beneficii oferite cursanților țin de îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software, acces la o gamă variată de exerciții și proiecte practice, interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei, precum și remunerare pe toată perioada derulării programului.

Acum 3 ani am participat la programul de training intensiv din Continental Iași. Îmi doream o schimbare în carieră, iar oportunitatea oferită de companie mi s-a părut un punct bun de plecare pentru o reconversie profesională. Aveam studii tehnice, însă întreaga mea experiență era în alte domenii, precum marketing și vânzări. Pe toata durata programului am reluat și aprofundat noțiuni de C, microcontrollere și electronică, iar pe lângă partea teoretică, programul a inclus și trei proiecte practice. Cel mai mult am apreciat echipa, care este una tânără și deschisă. La finalul celor 15 săptămâni, după absolvirea cursului, am avut un interviu tehnic și m-am alăturat echipei Continental, unde lucrez și în prezent, beneficiind de toate oportunitățile pe care ți le oferă lucrul într-o companie internațională”, a povestit Radu, absolvent al programului și angajat Continental pe poziția de Software Developer.        

După finalizarea programului, participanților li se oferă posibilitatea de a lucra în cadrul companiei.

În Continental, punem accent pe învățarea continuă și pe mentoring, pentru că astfel contribuim la dezvoltarea ideilor și soluțiilor inovatoare. Continental Entry Training Program este o oportunitate bună pentru absolvenții care doresc să înceapă o carieră în cadrul companiei noastre, dar au nevoie de o bază de cunoștințe teoretice și practice. În Continental, dezvoltarea angajatilor continuă pe tot parcursul carierei, prin mentoring, coaching, diverse training-uri și programe de dezvoltare profesională puse la dispoziție de companie. Mai mult, în funcție de viziunea fiecărui angajat asupra viitorului carierei sale, oferim diversitate prin diferite trasee profesionale, fiecare coleg putând opta pentru cariera de expert, project management, management.”, a spus Anda Merlușcă, manager Relații Umane în Continental Iași. 

Următoarea sesiune Continental Entry Training Program Iași va începe în 15 februarie 2021. Înscrierile au loc până în data de 17 ianuarie 2021. Detalii găsiți pe site-ul companiei: https://www.continental.com/ro-ro/continental-entry-training-program-iasi-93694  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X