Continental Iași lansează un program intensiv de pregătire pentru absolvenții care vor să înceapă o carieră în cadrul companiei (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Continental Iași lansează un program intensiv de pregătire pentru absolvenții care vor să înceapă o carieră în cadrul companiei (P)

GALERIE
Continental-Entry-Training-Program1Anda_Merlusca_Head_HR
  • Continental-Entry-Training-Program1
  • Anda_Merlusca_Head_HR
- +

Compania Continental lansează o nouă ediție a programului Continental Entry Training Program, un program intensiv de pregătire dedicat în special absolvenților de facultate (IT şi non-IT) şi masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software pentru produse automotive.

Programul are o durată de 15 săptămâni (6 ore pe zi) și se va desfășura online, începând cu 15 februarie 2021. Participanții vor aprofunda noțiuni de programare în C, microcontrollere și procese de dezvoltare software.

Principalele beneficii oferite cursanților țin de îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software, acces la o gamă variată de exerciții și proiecte practice, interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei, precum și remunerare pe toată perioada derulării programului.

Acum 3 ani am participat la programul de training intensiv din Continental Iași. Îmi doream o schimbare în carieră, iar oportunitatea oferită de companie mi s-a părut un punct bun de plecare pentru o reconversie profesională. Aveam studii tehnice, însă întreaga mea experiență era în alte domenii, precum marketing și vânzări. Pe toata durata programului am reluat și aprofundat noțiuni de C, microcontrollere și electronică, iar pe lângă partea teoretică, programul a inclus și trei proiecte practice. Cel mai mult am apreciat echipa, care este una tânără și deschisă. La finalul celor 15 săptămâni, după absolvirea cursului, am avut un interviu tehnic și m-am alăturat echipei Continental, unde lucrez și în prezent, beneficiind de toate oportunitățile pe care ți le oferă lucrul într-o companie internațională”, a povestit Radu, absolvent al programului și angajat Continental pe poziția de Software Developer.        

După finalizarea programului, participanților li se oferă posibilitatea de a lucra în cadrul companiei.

În Continental, punem accent pe învățarea continuă și pe mentoring, pentru că astfel contribuim la dezvoltarea ideilor și soluțiilor inovatoare. Continental Entry Training Program este o oportunitate bună pentru absolvenții care doresc să înceapă o carieră în cadrul companiei noastre, dar au nevoie de o bază de cunoștințe teoretice și practice. În Continental, dezvoltarea angajatilor continuă pe tot parcursul carierei, prin mentoring, coaching, diverse training-uri și programe de dezvoltare profesională puse la dispoziție de companie. Mai mult, în funcție de viziunea fiecărui angajat asupra viitorului carierei sale, oferim diversitate prin diferite trasee profesionale, fiecare coleg putând opta pentru cariera de expert, project management, management.”, a spus Anda Merlușcă, manager Relații Umane în Continental Iași. 

Următoarea sesiune Continental Entry Training Program Iași va începe în 15 februarie 2021. Înscrierile au loc până în data de 17 ianuarie 2021. Detalii găsiți pe site-ul companiei: https://www.continental.com/ro-ro/continental-entry-training-program-iasi-93694  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.