Continental Iași lansează un program intensiv de pregătire pentru absolvenții care vor să înceapă o carieră în cadrul companiei (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Continental Iași lansează un program intensiv de pregătire pentru absolvenții care vor să înceapă o carieră în cadrul companiei (P)

GALERIE
Continental-Entry-Training-Program1Anda_Merlusca_Head_HR
  • Continental-Entry-Training-Program1
  • Anda_Merlusca_Head_HR
- +

Compania Continental lansează o nouă ediție a programului Continental Entry Training Program, un program intensiv de pregătire dedicat în special absolvenților de facultate (IT şi non-IT) şi masteranzilor motivați să-și îmbunătățească nivelul de cunoștințe în domeniul dezvoltării software pentru produse automotive.

Programul are o durată de 15 săptămâni (6 ore pe zi) și se va desfășura online, începând cu 15 februarie 2021. Participanții vor aprofunda noțiuni de programare în C, microcontrollere și procese de dezvoltare software.

Principalele beneficii oferite cursanților țin de îmbunătățirea cunoștințelor în domeniul dezvoltării software, acces la o gamă variată de exerciții și proiecte practice, interacțiunea cu traineri experimentați din cadrul companiei, precum și remunerare pe toată perioada derulării programului.

Acum 3 ani am participat la programul de training intensiv din Continental Iași. Îmi doream o schimbare în carieră, iar oportunitatea oferită de companie mi s-a părut un punct bun de plecare pentru o reconversie profesională. Aveam studii tehnice, însă întreaga mea experiență era în alte domenii, precum marketing și vânzări. Pe toata durata programului am reluat și aprofundat noțiuni de C, microcontrollere și electronică, iar pe lângă partea teoretică, programul a inclus și trei proiecte practice. Cel mai mult am apreciat echipa, care este una tânără și deschisă. La finalul celor 15 săptămâni, după absolvirea cursului, am avut un interviu tehnic și m-am alăturat echipei Continental, unde lucrez și în prezent, beneficiind de toate oportunitățile pe care ți le oferă lucrul într-o companie internațională”, a povestit Radu, absolvent al programului și angajat Continental pe poziția de Software Developer.        

După finalizarea programului, participanților li se oferă posibilitatea de a lucra în cadrul companiei.

În Continental, punem accent pe învățarea continuă și pe mentoring, pentru că astfel contribuim la dezvoltarea ideilor și soluțiilor inovatoare. Continental Entry Training Program este o oportunitate bună pentru absolvenții care doresc să înceapă o carieră în cadrul companiei noastre, dar au nevoie de o bază de cunoștințe teoretice și practice. În Continental, dezvoltarea angajatilor continuă pe tot parcursul carierei, prin mentoring, coaching, diverse training-uri și programe de dezvoltare profesională puse la dispoziție de companie. Mai mult, în funcție de viziunea fiecărui angajat asupra viitorului carierei sale, oferim diversitate prin diferite trasee profesionale, fiecare coleg putând opta pentru cariera de expert, project management, management.”, a spus Anda Merlușcă, manager Relații Umane în Continental Iași. 

Următoarea sesiune Continental Entry Training Program Iași va începe în 15 februarie 2021. Înscrierile au loc până în data de 17 ianuarie 2021. Detalii găsiți pe site-ul companiei: https://www.continental.com/ro-ro/continental-entry-training-program-iasi-93694  

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.