Contrabandist ucrainean de 19 ani, oprit cu focuri de armă. Un Audi Q7 era plin de ţigări

duminică, 05 februarie 2023, 12:37
1 MIN
 Contrabandist ucrainean de 19 ani, oprit cu focuri de armă. Un Audi Q7 era plin de ţigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au făcut uz de armă duminică pentru a opri o maşină în care se aflau ţigări de contrabandă, condusă de un ucrainean în vârstă de 19 ani.

”Azi dimineaţă, în jurul orei 8.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă. Astfel, lucrătorii noştri au indentificat în trafic, pe raza localităţii Mara un autoturism marca Audi Q7, care rula cu viteză. Deoarece şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, poliţiştii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă conducătorul auto tot nu s-a supus somaţiilor, moment în care au fost executate şi cinci focuri spre pneurile maşinii”, anunţă duminică Poliţia de Frontieră.

Şoferul, un cetăţean ucrainean de 19 ani, a fost reţinut, iar în autoturism au fost descoperite mai multe colete cu ţigări. Acţiunea este în desfăşurare, transmite Poliţia de Frontieră, precizând că va reveni cu mai multe detalii atunci cand cercetările vor permite acest lucru.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii