Contracandidata lui Şaramet a contesat în zadar nota de la concursul pentru postul de director la Socola
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Contracandidata lui Şaramet a contesat în zadar nota de la concursul pentru postul de director la Socola

GALERIE
Saramet Socola
  • Saramet Socola
- +

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi a ajuns la final, în cursul zilei de ieri fiind afişate rezultatele finale. Astfel, pentru următorii ani unitatea medicală va fi condusă de Bogdan Şaramet, cel care ocupa postul interimar de pe 21 februarie când a fost semnat ordinul de numire în funcţie de fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache. Anterior, postul fusese ocupat de dr. Gabriel Oprişanu, care a fost demis printr-un ordin al MS de pe data de 18 februarie, la solicitarea Consiliului de Administraţie al spitalului. 

Contracandidata lui Şaramet, Liliana Chelaru, a depus o contestaţie după ce a fost respinsă în urma prezentării proiectului de management, însă contestaţia a fost respinsă „în totalitate”, comisia de soluţionare repcizând că motivele respingerii vor fi comunicate acesteia. Proiectul de management al acesteia a fost notat în urma susţinerii cu nota 8,89. Din comisia de soluţionare a contestaţiilor concursului au făcut parte prof. univ. dr. Grigore Tinică, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, ec. Mirela Grosu, managerul Institutului Regional de Oncologie Iaşi, iar preşedinte a fost prof. dr. Mihai Chiriţă.

Reprezentanţii comisiei spun că decizia de respingere a contestaţiei a fost luată „având în vedere analiza dosarului de concurs, a legislaţiei aplicabile, a Regulamentului de concurs, a tuturor documentelor aferente organizării concursului, precum şi analiza temeinică a motivelor indicate în contestaţie cu raportare la prevederile legale, la situaţia de fapt şi la documentele întocmite”. Comisia de soluţionare a contestaţiilor a mai precizat că decizia este definitivă şi poate fi contestată la instanţa de contecios administrativ.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.