anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Contracandidata lui Şaramet a contesat în zadar nota de la concursul pentru postul de director la Socola

GALERIE
Saramet Socola
  • Saramet Socola
- +

Concursul pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi a ajuns la final, în cursul zilei de ieri fiind afişate rezultatele finale. Astfel, pentru următorii ani unitatea medicală va fi condusă de Bogdan Şaramet, cel care ocupa postul interimar de pe 21 februarie când a fost semnat ordinul de numire în funcţie de fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache. Anterior, postul fusese ocupat de dr. Gabriel Oprişanu, care a fost demis printr-un ordin al MS de pe data de 18 februarie, la solicitarea Consiliului de Administraţie al spitalului. 

Contracandidata lui Şaramet, Liliana Chelaru, a depus o contestaţie după ce a fost respinsă în urma prezentării proiectului de management, însă contestaţia a fost respinsă „în totalitate”, comisia de soluţionare repcizând că motivele respingerii vor fi comunicate acesteia. Proiectul de management al acesteia a fost notat în urma susţinerii cu nota 8,89. Din comisia de soluţionare a contestaţiilor concursului au făcut parte prof. univ. dr. Grigore Tinică, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi, ec. Mirela Grosu, managerul Institutului Regional de Oncologie Iaşi, iar preşedinte a fost prof. dr. Mihai Chiriţă.

Reprezentanţii comisiei spun că decizia de respingere a contestaţiei a fost luată „având în vedere analiza dosarului de concurs, a legislaţiei aplicabile, a Regulamentului de concurs, a tuturor documentelor aferente organizării concursului, precum şi analiza temeinică a motivelor indicate în contestaţie cu raportare la prevederile legale, la situaţia de fapt şi la documentele întocmite”. Comisia de soluţionare a contestaţiilor a mai precizat că decizia este definitivă şi poate fi contestată la instanţa de contecios administrativ.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.