anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Contract de 2 milioane de euro pentru refacerea unei grădiniţe

GALERIE
gradinita-13-iasi
  • gradinita-13-iasi
- +

Trei competitori „vânează” un pot de circa 10 milioane lei la Primăria Iaşi. Contractul vizează reabilitarea şi modernizarea Grădiniţei cu program prelungit nr. 13. 

La licitaţia organizată de municipalitate au fost depuse trei oferte: Demo-Idil Construct, asocierea Mădbeton – Electro Andsilv – Novel Home Services şi asocierea Da Vinci Construct – Compas Mega Construct – Smart City Development. Municipalitatea şi-a fixat ca termen de anunţare a câştigătorului în toamna acestui an, după evaluarea ofertelor din punct de vedere tehnic şi financiar.

Potrivit Primăriei, Grădiniţa nr. 13 a fost înfiinţată în anul 1970 şi are o suprafaţă de aproape 1.600 de metri pătraţi şi cuprinde opt săli de grupă cu o capacitate de 200 de copii, sală de mese, patru grupuri sanitare pentru copii, patru grupuri sanitare pentru personal, două cabinete sanitare, două săli pentru activităţile opţionale şi educative, blocul alimentar (bucătărie, magazii de alimente şi zarzavaturi), spălătorie etc.

Proiectul este finanţat cu fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional 2014 – 2020. Prin aceeaşi sursă de finanţare, municipalitatea are în derulare alte două proiecte privind educaţie, respectiv construirea a două grădiniţe noi, în Bucium (180 de locuri) şi Dacia (280 de locuri). 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.