Copiii care vă așteaptă să le fiți Moș Crăciun. Noi donatori pentru micuții din Alexeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Ghetuţe din piele, căciuliţe, fulare şi mănuşi pentru 100 de copii minunaţi de la ţară, dar înduioşător de sărmani

Copiii care vă așteaptă să le fiți Moș Crăciun. Noi donatori pentru micuții din Alexeni

GALERIE
copii andrieseni d
  • copii andrieseni d
- +
Alături de Campania de Crăciun a „Ziarului de Iaşi”, prin intermediul căreia dorim să le dăruim copiilor de la Şcoala Alexeni ghetuţe din piele, căciuliţe, fulare şi mănuşi, au venit ieri noi ieşeni. Astfel, câteva perechi de ghetuţe vor fi cumpărate din cei 500 lei oferiţi de omul de afaceri Constantin Adăscăliţei, iar Editura „Gama” va avea grijă ca elevilor de la Alexeni să nu le lipsească cărţile educative. De asemenea, ieşeanca M.P, care este mereu alături de campaniile cotidianului, a donat suma de 2.000 lei, iar familia Ozarchevici va face iarna mai uşoară cu donaţia de haine şi încălţăminte pentru câteva familii nevoiaşe din sat. 

 

În ajutorul lui Moş Crăciun care pregăteşte darurile pentru copiii de la Şcoala din Alexeni au venit şi Constantin Adăscăliţei, fost deputat, care a donat suma de 500 lei, dar şi Editura „Gama“ Iaşi, care donează celor 118 copii de grădiniţă şi din clasele primare de la Alexeni cărţi educative. Totodată, ieşeanca M.P, care este mereu alături de Campaniile „Ziarului de Iaşi“, a venit în ajutorul copiilor cu suma de 2.000 lei, iar familia Ozarghevici a donat trei saci cu haine şi încălţăminte, dar şi dulciuri pentru familiile nevoiaşe din Alexeni. Noile ajutoare ale lui Moş Crăciun au dorit să sublinieze că este important să venim în ajutorul comunităţii, indiferent de forma pe care o ia un astfel de gest, iar o mână de ajutor sau pur şi simplu un gând bun poate însemna foarte mult pentru cei aflaţi în nevoie. „Este un gest firesc pe care trebuie să îl facă cei care au posibilităţile materiale, să fie alături de comunitate, de cei care se află în nevoie. Astfel de gesturi ţin de responsabilitatea socială, şi consider că este o acţiune normală, să încercăm să le aducem un strop de bucurie în suflet celor mai necăjiţi decât noi. Am încredere în Campania Ziarului de Iaşi şi cunosc pro­blemele comunităţii din Alexeni, având în vedere că am vizitat de mai multe ori zona în perioada în care eram parlamentar“, a menţionat Constantin Adăscăliţei, fost deputat PSD.
 
 
De asemenea, reprezentanţii Editurii „Gama“, care oferă tuturor celor 118 copii de la Alexeni cărţi educative, au menţionat că îşi doresc ca aceste volume să îi ajute să îşi descopere potenţialul. „Ne bucură să putem fi alături de copiii din Alexeni şi să le dăruim, de Crăciun, cărţi de la Editura Gama. Principala noastră misiune este să contribuim la educaţia copiilor şi să-i încurajăm să îşi descopere potenţialul, aşa că sperăm ca darul nostru să-i inspire şi să le aducă speranţa unui viitor mai bun“, a menţionat Diana Mocanu, director general al editurii.
 
Cum putem să-i ajutăm
 
Cei care doresc să ajute în această campanie sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga, nr.35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii la telefon: 0232/271271. La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare tip, în dublu exemplar, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, chiar şi prin fax. A fost deschis şi un cont de donaţii la BRD de către Şcoala Profesională de Industrie Alimentară Ţibana (n.r. - şcoala cu personalitate juridică care are în subordine Şcoala Alexeni), contul fiind RO19BRDE240SV31022122400. Din banii strânşi, „Ziarul de Iaşi“ va cumpăra ghetuţe, fulare şi mănuşi, împreună cu reprezentanţii şcolii. În cazul în care vor mai rămâne fonduri, vor fi achiziţionate materiale didactice necesare Şcolii Alexeni. De asemenea, ieşenii care doresc să doneze îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării sau alimente neperisabile pentru familiile nevoiaşe din Alexeni pot face acest lucru la sediul redacţiei.
 
Lista onorabilă a donatorilor

Constantin Adăscăliţei (500 lei), Editura „Gama“ (cărţi educative pentru cei 118 copii de la Alexeni), M.P., Iaşi (2.000 lei), Fam. Ozarchevici (trei saci cu îmbrăcăminte şi încălţăminte și dulciuri), Camelia Gavrilă (1.000 lei), Părinţi de la Şcoala „Haşdeu“ (1.000 lei), Ilie Maftei (saci cu îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării şi obiecte casnice), Cuplu pensionari (100 lei), Compania „Antibiotice“ (3.000 lei), ”Teritex“ România (căciuliţe şi fulare), Anonim (200 lei), Viorel Blăjuţ (3.000 lei), Marian Şerbescu (500 lei), Anonim (500 lei)

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.