anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Copiii lui Adrian Păunescu au început lupta pe avere. "E neplăcut, e dureros şi din păcate îi facem rău tatălui nostru"

GALERIE
copii, Adrian paunescu
 • copii, Adrian paunescu
- +

A încercat tot timpul să se înţeleagă pe cale amiabilă cu fraţii săi vitregi, a mers la ei acasă sau la pomenirile marelui poet Adrian Păunescu doar invitată, însă pentru împărţirea moştenirii îi acţionează în judecată.

Andreea Păunescu, fostă Bîrlea, îi cheamă în instanţă pe copiii Andrei şi Ana Maria Păunescu, precum şi pe ultima soţie a celebrului poet, Carmen Păunescu, pentru succesiune.

„Nu am vrut niciodată să se ajungă aici, dar nu am altă cale. Nici măcar nu ştiu despre ce moştenire este vorba. În primul rând, acest lucru mi-aş dori să se clarifice. Dacă demersul de stabilire a paternităţii nu putea fi făcut decât în instanţă, succesiunea se putea stabili în familie, fără să ştie nimeni, fără scandaluri. Pur şi simplu, la notariat", ne-a declarat, ieri, fiica lui Adrian Păunescu, Andreea. Femeia, grefieră la Judecătoria Sectorului 1, ne-a spus că a vrut să se înţeleagă cu Andrei, Ana Maria şi Carmen Păunescu.

În acest sens, între cei patru a avut loc o întâlnire, iar la finalul acesteia Andreea Păunescu a deschis dezbaterea succesorală pe cale notarială, în data de 12 martie 2013. Problemele au intervenit ulterior, când celelalte părţi nu s-au prezentat la nici una din cele trei termene acordate de notar, astfel că procedura a fost suspendată.

Mai mult, când notarul a încercat să inventarieze bunurile mobile succesorale şi a mers la imobilul în care a stat Adrian Păunescu, iar acum locuiesc urmaşii săi, nu i-a fost permisă intrarea în casă. Când a văzut că totul e în zadar, Andreea le-a scris câte o scrisoare fraţilor săi, aşteptând un răspuns prin prezentarea la notariat. Nici aşa nu i-a convins, astfel că, singura modalitate de a-i fi recunoscută calitatea de moştenitor şi de a intra în posesia părţii sale din averea tatălui a rămas acţiunea în justiţie.

„E neplăcut, e dureros şi din păcate îi facem rău tatălui nostru. Nu m-am grăbit, am aşteptat mai bine de doi ani. Ceea ce fac acum este un demers firesc şi necesar. Firesc pentru că aşa se întâmplă în toate cazurile şi necesar pentru că trebuie stabilite drepturile şi obligaţiile tuturor urmaşilor", ne-a mai spus Andreea Păunescu.

Restul citeste pe click.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Cosmin PAȘCA

De ce sunt obsedaţi ieşenii de IRBC

Profilul ieşeanului realizat în baza sondajului PNL: e mai degrabă în vârstă, preferă jocurile cu mâna, ascultă manele, nu i-a plăcut şcoala, nu se omoară cu munca, e tolerant cu hoţii, dar intolerant cu congolezii, pare să dezvolte un fetiş pentru coroana Reginei Maria, dar, mai presus de toate, are o obsesie numită Institutul Regional de Boli Cardiovasculare.

opinii

Doi eremiţi (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Doi eremiţi (I)

Îi pria cu siguranţă austeritatea, augmentată de elementele casnice ale vieţii diurne, sesizabile în contextul muzeistic actual: ligheanul primitiv, patul simplu, incomod, camerele mici, cu geamuri şi intrări pe măsură, proiectate parcă pentru pitici, priveliştea exterioară deprimantă a grajdului familiei, udat de ploaia măruntă şi rece. Dinamica existenţei o sperie, Austen preferând să-şi trăiască plenar lumea naraţiunilor proprii şi mai puţin pe cea reală.

Modele de regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Modele de regionalizare (III)

E regionarea poloneză un model de bune practici?

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Alin ANDRIEȘ

Impactul inflaţiei asupra gospodăriilor cu venituri mici

Inflaţia are un impact negativ asupra tuturor gospodăriilor, dar acest impact diferă semnificativ pentru gospodăriile cu venituri mici comparativ cu gospodăriile cu venituri mari. Acest impact este diferit pentru aceste două categorii mai ales din cauza structurii cheltuielilor şi a capacităţii acestora de a absorbi creşterile costului vieţii prin utilizarea economiilor sau a unor împrumuturi. 

pulspulspuls

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Trei realizări de excepţie ale administraţiei liberale din Iaşi prezentate de Ziua Naţională a României

Astăzi este Ziua Naţională, stimaţi cititori, şi am hotărât să vorbim de bine administraţia şi oamenii politici de-ai locului sau de la nivel naţional. 

Caricatura zilei

Iohannis, cu așteptările înșelate

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.