anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Coronavirusul amână evaluarea directorilor de spitale. Este a doua oară când scapă

GALERIE
medici evaluare
  • medici evaluare
- +

Din cauza pandemiei de coronavirus, evaluarea managerilor de spitale de stat pentru activitatea din 2019 va fi făcută până la finalul acestui an, cu opt luni întârziere faţă de data prevăzută în actuala legislaţie. 

Modificarea este prevăzută într-un proiect de ordin care completează ordinul nr. 112/2007 privind criteriile de performanţă în baza cărora contractul de management poate fi prelungit sau poate înceta înainte de termen. Conform ordinului nr. 112/2007, evaluarea managerului pentru anul precedent se face până la data de 30 aprilie a anului următor, fiind evaluaţi managerii care au contractul de management valabil şi care au condus spitalul public pe o perioadă de cel puţin şase luni în anul evaluat.

„Prin excepţie de la prevederile alin. (2), evaluarea activităţii managerului spitalului public pentru anul calendaristic 2019 se realizează până la data de 31.12.2020”, se precizează în proiectul noului ordin. De asemenea, conform proiectului, contractul de management încetează înainte de termen pentru managerii care au obţinut calificativul „Nesatisfăcător”, în situaţia evaluării activităţii pe o perioadă de minimum un an. Iniţiatorii proiectului motivează necesitatea modificării ordinului prin „restricţiile actuale instituite pe perioada stării de urgenţăşi a stării de alertă, determinate de pandemia cu coronavirus”, dar şi prin faptul că trebuie asigurată conducerea spitalelor, „managerii spitalelor aflându-se în imposibilitatea de a fi prezenţi în Bucureşti”. Aceasta ar fi a doua reprogramare a evaluării managerilor, prima fiind în iunie, când evaluarea a fost amânată până pe 30 septembrie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.