Coșmarul PSD: organizarea USR în teritoriu!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Comunicat de presă

Coșmarul PSD: organizarea USR în teritoriu!

GALERIE
30425651_615637332119540_2091373858118644345_otrainingCosette
 • 30425651_615637332119540_2091373858118644345_o
 • training
 • Cosette
- +

USR Iași caută candidați pentru Primării și Consiliile Locale în toate localitățile județului Iași.

USR Iași a înțeles că un partid mamut precum PSD poate fi învins doar dacă USR, ca partid de oameni noi în politică, se dezvoltă în teritoriu, dacă își construiește filiale în fiecare comună pentru a putea să își transmită mesajele de la om la om. Este cât se poate de evident că după această guvernare dezastruoasă, în care atât justiția, cât și economia vor fi afectate grav, creând haos în societate, PSD va coborî la un scor scăzut, cum nu a mai fost de multă vreme.

Întrebarea importantă este unde se vor duce voturile nemulțumiților și ale nehotărâților, care vor veni de această dată în număr mai mare la vot?

Pentru moment, sondajele arată că PNL capitalizează mare parte din această nemulțumire, dar și USR este pe creștere. Pe turnantă vine Cioloș cu „Mișcarea” lui și în cazul în care va fuziona cu USR putem avea un partid care va trece de 20 la sută.

Însă, marea dilemă este cine va putea să își impună programul, în viitoare coaliție PNL-USR-Cioloș?

Evident că totul va depinde de scorul electoral al fiecărei formațiuni. Cum sunt destui în PNL cărora le convine această diminuare a luptei împotriva corupției, ar fi de dorit ca USR să aibă un cuvânt mai greu de spus în cadrul coaliției.

Cosette Chichirău, deputat și liderul filialei județene USR Iași, susține că filiala pe care o conduce a început un proces susținut de dezvoltare în teritoriu, iar primul pas este de a  identifica în toate localitățile din județul Iași acei oameni care sunt cu adevărat capabili să conducă în mod competent destinele comunităților respective. “Vrem să construim în județul Iași o altfel de formațiune politică: un partid bazat pe un singur principiu, MERITOCRAȚIE. Căutăm oameni competenți, oameni onești, de bună credință, care chiar doresc să schimbe în bine lucrurile în localitățile lor. Îi rugăm pe toți cei care doresc să se implice să ne contacteze”.

USR Iași a început, de altfel, o campanie de atragere de noi membri doritori să fie candidați pentru Consiliile Locale sau pentru Primării în toate localitățile Județului Iași.

Următorul pas va fi să se prezinte oamenilor din fiecare localitate, inclusiv în municipiul Iași, programul USR specific fiecărei localități: “Vom prezenta programe de guvernare pentru fiecare din localitățile unde vom avea candidați, programe clare, riguroase, care vor include soluțiile noastre la problemele pe care le au oamenii, dar și soluții de dezvoltare pe termen lung. Nu spun că vom rezolva toate problemele, dar vom veni cu programe specifice fiecărei localități, pe fiecare domeniu în parte. În general, nu vom reinventa roata, ci vom avea soluții și programe eficiente, aplicate cu succes în alte părți. Ne vom ocupa, de asemenea, de pregătirea tuturor candidaților noștri pentru a deveni consilieri buni și pricepuți”.

Cei care doresc să se implice activ în comunitățile lor locale pot contacta USR Iași prin email la iasi@usr.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/usriasi/.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.