anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Costel Alexe: „Extindem rețeaua de apă și canalizare în tot județul Iași, prin PNI „Anghel Saligny” (P)

GALERIE
Costel-Alexe
 • Costel-Alexe
- +

Partidul Național Liberal își dorește ca fiecare comunitate locală să fie dezvoltată conform standardelor actuale ale societății și să beneficieze, implicit, de serviciile esențiale pentru asigurarea unui trai mai bun.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” asigură finanțarea proiectelor de modernizare și reabilitare a infrastructurii rutiere sau de construire și extindere a rețelei de apă și canalizare, dincolo de centrele urbane.

Peste 655 de milioane de lei vor fi investiți în perioada următoarea prin PNI „Anghel Saligny” în vederea fiinanțării sau extinderii sistemului de apă și canalizare pentru unitățile administrativ teritoriale care au depus proiecte în acest sens. Astfel, 29 de localități vor beneficia de condițiile unui trai decent, indiferent de apartenența politică a primarilor.

Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași:Dezvoltăm Iașul așa cum am promis și ne ținem de cuvânt, atât la nivel județean, cât și central. Direcția noastră prioritară a rămas să creăm condiții de viață mai bune în fiecare comunitate, iar investițiile, în special, în modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea și extinderea rețelei de apă și canalizare vor continua cu fonduri guvernamentale în tot județul nostru. Extindem rețeaua de apă și canalizare în tot județul Iași prin PNI „Anghel Saligny” cu o investiție de peste 655 de milioane de lei, astfel încât sute de familii vor beneficia de aceste servicii.”

Comunele beneficiare sunt: Belcești, Ceplenița, Ciurea, Cristești, Deleni, Erbiceni, Focuri, Grajduri, Gropnița, Hălăucești, Mircești, Miroslava, Oțeleni, Popești, Popricani, Prisăcani, Răchiteni, Rediu, Românești, Scânteia, Schitu Duca, Stolniceni-Prăjescu, Strunga. Șcheia, Tomești, Țigănași, Țuțora, Vlădeni, Voinești.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

De când se ştiu, moş Ghiţă şi mătuşa Ileana au muncit în gospodărie, la pământ şi îngrijirea animalelor. Deşi amândoi au sărit binişor de 80 de ani, ei continuă să facă acelaşi lucru. 

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.