Costel Alexe: Obiectivul meu este să duc Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Costel Alexe: Obiectivul meu este să duc Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării! (P)

GALERIE
Investire_CA-9155
  • Investire_CA-9155
- +

Preiau cu mare emoție mandatul de Președinte al Consiliului Județean Iași. Jurământul pe care l-am depus e un angajament de responsabilitate față de toți ieșenii.

Este începutul unui mare proiect regional, care va construi un oraş şi un judeţ – dincolo de marile proiecte de infrastructură - al competenţei, al demnităţii şi al onoarei. Avem datoria de a face din Iaşi capitala simbolică a României!

Am spus încă din campanie: FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI nu este un slogan politic, ci este filosofia după care vom administra acest județ, alături de oameni, pentru oameni!

Începând din acest mandat, tinerii din Iaşi au un exponent al generației lor în fruntea judeţului, o garanție că viitorul nu va mai fi neglijat, compromis, o garanție că această funcţie face din Iaşi un judeţ deschis, un loc al viitorului!

Tinerii mi-au transmis ceea ce le lipseşte: un catalizator de viziune, care să gândească în termeni de competitivitate viitorul. Ei au nevoie de oportunităţi, de locuri de muncă, de lucruri palpabile care să-i asigure că viitorul lor e AICI.

Vreau să vă asigur că voi fi un om implicat 24 de ore pe zi, am venit la CJ să construiesc ce nu s-a făcut în 22 de ani aici, să repar ce s-a stricat şi să gândim împreună viitorul!

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean, nu voi împărţi primarii în funcție de culoarea lor politică. Pentru mine viaţa oamenilor, a județului şi a comunităților este mai importantă decât o luptă politică de etapă. Uşa mea va rămâne deschisă pentru orice primar din judeţ, indiferent de culoarea sa politică.

Programul meu politic și viziunea liberală va conduce rapid la crearea de noi locuri de muncă prin parcurile industriale, atragerea de investiții, drumuri județene reabilitate, infrastructură metropolitană la standarde europene, servicii publice de calitate, aeroport modernizat, autostrada către Europa, spital regional de urgenţe şi nu în ultimul rând, transformarea Iaşului într-o veritabilă destinație pentru studenți și elevi, investitori, turiști, clienți de business sau pacienți pentru servicii medicale.

Voi aduce Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării!

Să nu uităm nicio clipă că Iașul ne aparține așa cum și noi aparținem Iașului. Acest lucru înseamnă o dublă responsabilitate, odată responsabilitatea cetățenilor de a-și folosi votul și de a hotărî calea înspre care comunitatea se îndreaptă, dar și responsabilitatea administrației de a guverna în folosul cetățenilor.

Acesta va fi rolul meu: să apăr interesele județului, să mă asigur că este reprezentat corect în relația cu autoritățile centrale, să atrag fonduri europene și guvernamentale, să mă asigur că proiectele pe care le-ați votat devin realitate și, desigur, să păstrez vie conștiința că voi sunteți în centrul tuturor acțiunilor Consiliului Județean, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată încrederea că puteți face o schimbare chiar și cu un singur vot.

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător, iar cea mai bună formă de mulțumire va fi îndeplinirea proiectelor pe care voi le-ați votat.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul noului Președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.