Costel Alexe: Obiectivul meu este să duc Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Costel Alexe: Obiectivul meu este să duc Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării! (P)

GALERIE
Investire_CA-9155
  • Investire_CA-9155
- +

Preiau cu mare emoție mandatul de Președinte al Consiliului Județean Iași. Jurământul pe care l-am depus e un angajament de responsabilitate față de toți ieșenii.

Este începutul unui mare proiect regional, care va construi un oraş şi un judeţ – dincolo de marile proiecte de infrastructură - al competenţei, al demnităţii şi al onoarei. Avem datoria de a face din Iaşi capitala simbolică a României!

Am spus încă din campanie: FACEM ECHIPĂ PENTRU IAȘI nu este un slogan politic, ci este filosofia după care vom administra acest județ, alături de oameni, pentru oameni!

Începând din acest mandat, tinerii din Iaşi au un exponent al generației lor în fruntea judeţului, o garanție că viitorul nu va mai fi neglijat, compromis, o garanție că această funcţie face din Iaşi un judeţ deschis, un loc al viitorului!

Tinerii mi-au transmis ceea ce le lipseşte: un catalizator de viziune, care să gândească în termeni de competitivitate viitorul. Ei au nevoie de oportunităţi, de locuri de muncă, de lucruri palpabile care să-i asigure că viitorul lor e AICI.

Vreau să vă asigur că voi fi un om implicat 24 de ore pe zi, am venit la CJ să construiesc ce nu s-a făcut în 22 de ani aici, să repar ce s-a stricat şi să gândim împreună viitorul!

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean, nu voi împărţi primarii în funcție de culoarea lor politică. Pentru mine viaţa oamenilor, a județului şi a comunităților este mai importantă decât o luptă politică de etapă. Uşa mea va rămâne deschisă pentru orice primar din judeţ, indiferent de culoarea sa politică.

Programul meu politic și viziunea liberală va conduce rapid la crearea de noi locuri de muncă prin parcurile industriale, atragerea de investiții, drumuri județene reabilitate, infrastructură metropolitană la standarde europene, servicii publice de calitate, aeroport modernizat, autostrada către Europa, spital regional de urgenţe şi nu în ultimul rând, transformarea Iaşului într-o veritabilă destinație pentru studenți și elevi, investitori, turiști, clienți de business sau pacienți pentru servicii medicale.

Voi aduce Iaşul între primele 3 judeţe ale ţării!

Să nu uităm nicio clipă că Iașul ne aparține așa cum și noi aparținem Iașului. Acest lucru înseamnă o dublă responsabilitate, odată responsabilitatea cetățenilor de a-și folosi votul și de a hotărî calea înspre care comunitatea se îndreaptă, dar și responsabilitatea administrației de a guverna în folosul cetățenilor.

Acesta va fi rolul meu: să apăr interesele județului, să mă asigur că este reprezentat corect în relația cu autoritățile centrale, să atrag fonduri europene și guvernamentale, să mă asigur că proiectele pe care le-ați votat devin realitate și, desigur, să păstrez vie conștiința că voi sunteți în centrul tuturor acțiunilor Consiliului Județean, astfel încât să nu vă pierdeți niciodată încrederea că puteți face o schimbare chiar și cu un singur vot.

Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător, iar cea mai bună formă de mulțumire va fi îndeplinirea proiectelor pe care voi le-ați votat.

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul noului Președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.