Comunicat de presă (P)

Costel Alexe: Românii îmi sunt adevărații parteneri de guvernare! (P)

joi, 05 martie 2020, 13:14
2 MIN
 Costel Alexe: Românii îmi sunt adevărații parteneri de guvernare! (P)

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat în urma audierilor din Parlament, că votul pozitiv primit pentru un nou mandat în fruntea ministerului se datorează unei activități susținute pentru protejarea mediului și a unei politici de zero toleranță față de încălcarea legii.

” Am mers la audierile din Comisiile reunite de Mediu din Camera Deputaților și Senat cu același principiu de acțiune după care mi-am ghidat activitatea în cele 4 luni petrecute la conducerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor:

Fără compromisuri! Fără jumătăți de măsură!

Avem nevoie de fermitate și intransigență în domeniul nostru de activitate, căci sănătatea oamenilor și protejarea mediului nu au culoare politică, nu suportă amânare și nici tergiversări birocratice!

Mă bucur că majoritatea colegilor au judecat rațional și au înțeles că dincolo de politică și jocuri de culise sunt oamenii și astăzi au avizat pozitiv nominalizarea mea pentru un nou mandat la conducerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Le mulțumesc public tuturor românilor care au crezut în mine și, neîncetat, de 4 luni, îmi sunt adevărați parteneri de guvernare și îmi transmit sute de mesaje zilnic despre neregulile și disfuncționalitățile din sistem!

Pe ei și pe toți cei pe care nu i-am convins încă vreau să îi reasigur că prin activitatea mea zilnică încerc să schimb mentalități înrădăcinate de ani de zile și să eficientizez toate instituțiile din subordinea ministerului pe care îl conduc!

Obiectivul meu este să le fac să lucreze în folosul cetățeanului, așa cum le este menirea!”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii