Coşurile de fum profesionale - o investiţie în siguranţa familiei tale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

sambata, 16.10.2021

Căldură, siguranţă şi confort oferite de Brikston

Coşurile de fum profesionale - o investiţie în siguranţa familiei tale

GALERIE
sistem-de-cos-de-fum-Brikstcos de fum pentru semineusistem-de-cos-de-fum-leier-
 • sistem-de-cos-de-fum-Brikst
 • cos de fum pentru semineu
 • sistem-de-cos-de-fum-leier-
- +

Căldura căminului, siguranţa şi confortul familiei noastre constituie cerinţe primordiale la realizarea locuinţei.

Acestea sunt îndeplinite şi de coşul de fum, care asigură randamentul surselor de caldură pe timp de iarnă.
 

 

Care sunt riscurile la care ne expunem utilizând improvizaţii?


Anual, o treime din incendiile produse iarna sunt cauzate de improvizaţii ale sistemelor de încălzire, utilizarea lor necorespunzătoare şi defecţiuni ale coşului de evacuare a fumului.
Coşurile de fum sunt supuse la solicitări de natură fizică şi chimică intense, constând în variaţii mari de temperatură, şoc termic cauzat de aprinderea depunerilor de funingine şi gudron şi temperaturi ce pot depăşi chiar şi 1000ºC.


 
Pentru a evita accidentele şi a asigura o bună funcţionare, este recomandat să optaţi pentru un coş de fum profesional, pus în operă de montatori autorizaţi.

 

Coşurile de fum Leier LSK și SMART

 


O soluţie eficientă o reprezintă coşurile de fum profesionale, Leier LSK şi SMART, comercializate de Brikston. Acestea asigură randamentul corespunzător a sursei de căldură, datorită rezistenţei la temperaturi ridicate şi la condensul acid puternic coroziv.
 

Fiind prevăzute cu termoizolaţie din vată minerală bazaltică şi tub interior din şamotă, coşurile de fum Leier fac faţă variaţiilor de temperatură şi umiditate. De asemenea, gazele de ardere sunt conduse la o înălţime de siguranţă.

 

Domenii de utilizare


Coşurile de fum Leier LSK şi SMART pot fi utilizate atât pentru evacuarea cu tiraj normal a gazelor de ardere provenite din surse de căldură individuale, cât şi pentru încălzirea centrală, care funcţionează pe baza de combustibili solizi: cazane pentru încălzire centrală, cu lemne sau cărbuni, cazane cu gazeificare, cu lemne, sobe sau diferite focare metalice, sobe de teracotă, şeminee şi cuptoare de pâine.

 

Avantaje

 

    Soluţii diverse şi asistenţă specializată

Unul din principalele avantaje ale coşurilor de fum profesionale comercializate de Brikston este constituit de diversitatea soluţiilor. Aşa cum aţi putut observa, există coşuri de fum Leier pentru orice tip de iîncălzire. Pentru a primi o recomandare în alegerea coşului de fum, specialistii Brikston vă stau la dispoziţie cu detalii.


    Montare rapidă

Întrucât elementele componente au precizie dimensională ridicată şi se montează prin suprapunere, punerea în operă este un proces rapid şi uşor de realizat. Mai mult, venim în ajutor cu instrucţiuni de montaj  ilustrate şi explicate în detaliu.
Totodată, reprezentanţii de vânzări Brikston vă pot îndruma în găsirea unui montator de coş de fum autorizat, partener Leier, care să vă pună în operă sistemul.

    Garanţie 33 de ani

33 de ani fără ,,dureri de cap” cauzate de defecţiuni ale coşului de fum. Asistenţa tehnică promptă pentru toate sistemele complete de coşuri de fum Leier, montate corespunzător.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Drum bun, cale bătută

Nicolae GRECU

Drum bun, cale bătută

Dacă Mirel Rădoi nu poate fi întors la echipa naţională pentru probabilele meciuri de baraj, FRF poartă o mare parte de vină.

Filmuletul zilei

opinii

Etimologicale pescăreşti (VIII)

Eugen MUNTEANU

Etimologicale pescăreşti (VIII)

A venit acum momentul ca să dedic câteva paragrafe admirabilei lotci lipoveneşti, indisolubil legată în memoria mea afectivă de explorarea apelor Dunării, pentru pescuit sau în alte scopuri.

Câteva notiţe la final de pelerinaj

pr. Constantin STURZU

Câteva notiţe la final de pelerinaj

Într-un context atât de dificil pentru ţară, era firesc să întâmpine extrem de multe provocări şi gazdele pelerinilor Sfintei Cuvioase Parascheva.

Doctrina celor „două cetăţi”, de la medieval la modern sau de la mariaj fericit la divorţ zgomotos

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Doctrina celor „două cetăţi”, de la medieval la modern sau de la mariaj fericit la divorţ zgomotos

Sfântul Augustin (354-430) arăta că într-o societate există laolaltă, însă fără amestecare, o cetate terestră, imperfectă şi coruptă, şi o Cetate Celestă, superioară din toate punctele de vedere. Cetăţeanul trebuie să se supună rigorilor autorităţii laice până acolo unde moralitatea creştină a acestuia este încălcată. 

pulspulspuls

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Iacătă şi legăturile senatoarei de Iaşi! Nu, nu cu Biserica, ci cu altcineva

Pentru că tot a făcut Şoşoaca cinste târgului care a ales-o anul trecut senatoare, venind la hramul Sfintei şi făcând şi olecuţă de circ, am zic că nu ar strica să vă prezentăm o fotografie mai de arhivă, din colecţia rară, că ar fi multe de comentat şi, mai ales, de băgat la cap dacă vrem să ştim de unde şi de către cine ne-a fost paraşutată pe listeaceastă revelaţie politică. 

Caricatura zilei

Artificii

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.