anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Căldură, siguranţă şi confort oferite de Brikston

Coşurile de fum profesionale - o investiţie în siguranţa familiei tale

GALERIE
sistem-de-cos-de-fum-Brikstcos de fum pentru semineusistem-de-cos-de-fum-leier-
 • sistem-de-cos-de-fum-Brikst
 • cos de fum pentru semineu
 • sistem-de-cos-de-fum-leier-
- +

Căldura căminului, siguranţa şi confortul familiei noastre constituie cerinţe primordiale la realizarea locuinţei.

Acestea sunt îndeplinite şi de coşul de fum, care asigură randamentul surselor de caldură pe timp de iarnă.
 

 

Care sunt riscurile la care ne expunem utilizând improvizaţii?


Anual, o treime din incendiile produse iarna sunt cauzate de improvizaţii ale sistemelor de încălzire, utilizarea lor necorespunzătoare şi defecţiuni ale coşului de evacuare a fumului.
Coşurile de fum sunt supuse la solicitări de natură fizică şi chimică intense, constând în variaţii mari de temperatură, şoc termic cauzat de aprinderea depunerilor de funingine şi gudron şi temperaturi ce pot depăşi chiar şi 1000ºC.


 
Pentru a evita accidentele şi a asigura o bună funcţionare, este recomandat să optaţi pentru un coş de fum profesional, pus în operă de montatori autorizaţi.

 

Coşurile de fum Leier LSK și SMART

 


O soluţie eficientă o reprezintă coşurile de fum profesionale, Leier LSK şi SMART, comercializate de Brikston. Acestea asigură randamentul corespunzător a sursei de căldură, datorită rezistenţei la temperaturi ridicate şi la condensul acid puternic coroziv.
 

Fiind prevăzute cu termoizolaţie din vată minerală bazaltică şi tub interior din şamotă, coşurile de fum Leier fac faţă variaţiilor de temperatură şi umiditate. De asemenea, gazele de ardere sunt conduse la o înălţime de siguranţă.

 

Domenii de utilizare


Coşurile de fum Leier LSK şi SMART pot fi utilizate atât pentru evacuarea cu tiraj normal a gazelor de ardere provenite din surse de căldură individuale, cât şi pentru încălzirea centrală, care funcţionează pe baza de combustibili solizi: cazane pentru încălzire centrală, cu lemne sau cărbuni, cazane cu gazeificare, cu lemne, sobe sau diferite focare metalice, sobe de teracotă, şeminee şi cuptoare de pâine.

 

Avantaje

 

    Soluţii diverse şi asistenţă specializată

Unul din principalele avantaje ale coşurilor de fum profesionale comercializate de Brikston este constituit de diversitatea soluţiilor. Aşa cum aţi putut observa, există coşuri de fum Leier pentru orice tip de iîncălzire. Pentru a primi o recomandare în alegerea coşului de fum, specialistii Brikston vă stau la dispoziţie cu detalii.


    Montare rapidă

Întrucât elementele componente au precizie dimensională ridicată şi se montează prin suprapunere, punerea în operă este un proces rapid şi uşor de realizat. Mai mult, venim în ajutor cu instrucţiuni de montaj  ilustrate şi explicate în detaliu.
Totodată, reprezentanţii de vânzări Brikston vă pot îndruma în găsirea unui montator de coş de fum autorizat, partener Leier, care să vă pună în operă sistemul.

    Garanţie 33 de ani

33 de ani fără ,,dureri de cap” cauzate de defecţiuni ale coşului de fum. Asistenţa tehnică promptă pentru toate sistemele complete de coşuri de fum Leier, montate corespunzător.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Putkirnson

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X