anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

COTNARI - VINUL DE AUR!

GALERIE
3Sigla cotnari
 • 3
 • Sigla cotnari
- +

Pe 4 iunie, la Biblioteca Naţională a României din Bucureşti, a avut loc decernarea premiilor International Wine Contest Bucharest 2013.

Concursul Internaţional de Vinuri Bucuresti 2013  a fost organizat de către Oficiul Naţional al Viei şi Produselor Viti-Vinicole, în parteneriat cu Asociaţia Degustătorilor Autorizaţi din România si sub patronajul Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului.

Concursul a fost organizat în conformitate cu Normele Concursurilor internaţionale de Vinuri elaborate de O.I.V., iar aprecierea probelor a fost făcută de un juriu internaţional ai cărui membri sunt recunoscuţi prin experienţa şi profesionalismul lor.

            Optsprezece ţări şi-au trimis vinurile în concurs, printre care mari ,,puteri vitivinicole” – Italia, Franţa, Spania, Portugalia, Africa de Sud, Argentina, Chile, România, Noua Zeelandă, Australia. 

Au fost prezente  540 de probe, 40% dintre acestea fiind din afara României.

Pentru cele  6 medalii de aur primite (GRASĂ 1996, GRASĂ 2012, TĂMÂIOASĂ 2012, TĂMÂIOASĂ 2011, CHATEAU 2011, BLANC 2011), Companiei Cotnari i s-a înmânat  premiul pentru

PRODUCĂTORUL CU CEL MAI  MARE NUMĂR DE MEDALII  DE AUR

obţinute în acest concurs.

Alte două medalii de argint au fost câştigate de  Compania Cotnari cu FRANCUŞA SELECŢII 2012 şi FRANCUŞA CLASIC 2011.

 Compania COTNARI                                                            

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

Alexandru LĂZESCU

Războiul din Ucraina divide Occidentul; taberele (II)

În timp ce puterile europene majore doresc o finalizare rapidă a războiului din Ucraina, indiferent de rezultat, pentru America miza acestuia este una globală, cu impact asupra competiţiei geopolitice cu China.

opinii

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

Dropsuri şi pastile

Michael ASTNER

Dropsuri şi pastile

Motto: De la salcie pân’ la tisa/ Tot copacu’ plânsu-mi-s-a...

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.