Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România (P)

GALERIE
Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România
  • Counsel Group Frankfurt își consolidează poziția pe piața din România
- +
După un an atipic, care a impus reguli noi și găsirea unor soluții rapide și competitive, Counsel Group Frankfurt, organizație cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software, continuă să își consolideze poziția pe piața din România prin extinderea echipei de management, creșterea numărului de angajați și al clienților noi, dar și investiții într-un nou sediu la Iași.
 
Urmând procesul de dezvoltare și consolidare a prezenței pe piața de servicii și soluții IT din România, în primul trimestru al acestui an, Counsel Group Frankfurt s-a concentrat pe zona de vânzări și creșterea numărului de angajați. ”Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deși foarte ambițioase, sunt realizabile. Vorbim aici despre îmbunătățirea calității serviciilor pentru clienții existenți, creșterea cifrei de afaceri de la 830.000 € la 2.500.000 € pentru Serviciile de Integrare prin proiecte noi cu tehnologiile IBM AppConnect Enterprise, Dell Boomi, MuleSoft, transformarea din metodologia Scrum în SAFe pentru cel mai mare proiect al nostru, pornirea primelor proiecte în CGF UAE și, nu în ultimul rând, extinderea biroului din Iași la 100 de membri până la sfârșitul acestui an ”, afirmă Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF Romania.
 
Conform planului de dezvoltare regională, numărul angajaților din Iași a crescut de la 30, la finalul anului trecut, la 43 în prezent. ”Sunt oportunități de business pe care le anticipam. În consecință, avem nevoie de oameni de încredere care să ne fie alături în drumul nostru de a construi o organizație sustenabilă și un brand puternic la Iași. Dacă inițial, aici ne preocupa doar zona de Service Operations, de curând am început să creștem și aria de Managed Services și zona de Integration Services.”, mai spune Alexandru Sgâncă.
 
Din punct de al investițiilor, Counsel Group Frankfurt este în proces de achiziționare a unui nou spațiu de birouri ultracentral în Iași, de aprox. 400 mp. În acest sens s-a aplicat pentru un credit de investiții în valoare de 700.000 €. 
Extinderea a avut loc și în ceea ce privește echipa, atât la nivel local, cât și de grup, cu doi senior manageri: Mihai Coropcianu - Delivery Location Manager pentru Iași și Andrei Mititelu - noul Director of Technology and Strategy.
În ultimul trimestru al anului trecut, Counsel Group Frankfurt și-a extins și portofoliu de servicii cu o nouă linie de business, Counsel Group Technology, prin care oferă consultanță pentru implementarea în mediul enterprise a diverselor tehnologii. 
 
Despre Counsel Group Frankfurt
Counsel Group Frankfurt SRL a fost fondată în 2018 și este o organizație specializată în furnizarea de servicii și soluții software. CGF Romania operează prin cinci unități de business: Project & Service Delivery Management, Application Management Services, Application Operations Center, Enterprise Application Integration și  Technology Services. 
 
CGF România are birouri în București și Iași.   

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.