Covid-19 a urcat pe scena Operei din Iaşi. Inclusiv Beatrice Rancea ar fi infectată. Focarul, ținut secret
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 22.01.2021

Covid-19 a urcat pe scena Operei din Iaşi. Inclusiv Beatrice Rancea ar fi infectată. Focarul, ținut secret

GALERIE
beatrice rancea
  • beatrice rancea
- +

Focar de Covid-19 la Opera din Iaşi. Inclusiv Beatrice Rancea ar fi infectată. Focarul însă nu a fost raportat la DSP.

Astăzi, la închiderea programului, angajații ONRI au fost informați cum că, începând de luni, sediul instituției se închide ”până la o dată ce va fi comunicată ulterior”.

“Accesul nu va fi permis întrucât au fost confirmare cazuri pozitive de COVID 19 în rândul angajaților și se vor efectua toate măsurile de igenizareprin dezinfecția spațiilor, unde s-au desfășurat activitățile compartimentelor artistice, tehniceadministrative și economice (săli de repetiție, săli de studiu, sala de balet,canine, vestiare, birouri, băi, holuri) prin intermediul substanțelor biocide, a lămpilor UV și prin nebulizare”, se arată în anunțul făcut de Compartimentul de Resurse Umane al ONRI.

Inițial în rândul salariaților circula informația cum că aproximativ 15 au fost depistați pozitiv la testare, printre care și managerul Beatrice Rancea, acest din urmă fapt fiind confirmat de către aceasta. Ulterior, sindicatul ONRI a anunțat că ar fi vorba despre trei angajați confirmați pozitivi și alți trei carantinați deoarece au un membru în familie pozitiv. Curios însă este faptul că, mai mic sau mai mare, focarul de la ONRI nu apare în baza de date a DSP. “Dacă nu apare în baza de date, înseamnă că nu s-a raportat. Și într-adevăr, nu apare ONRI ca focar”, a spus Vasile Cepoi, directorul DSP Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.