Covid-19 în şcolile ieşene - situaţia la zi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Covid-19 în şcolile ieşene - situaţia la zi

GALERIE
scoala pandemie
  • scoala pandemie
- +

Două unităţi şcolare din judeţ au solicitat suspendarea cursurilor pentru 16 clase în cursul zilei de ieri, la nivelul judeţului fiind în acest moment 123 de clase şi 34 de şcoli care îşi desfăşoară activitatea exclusiv în mediul online. 

Cele două  unităţi şcolare care au solicitat ieri suspendarea cursurilor „faţă în faţă” la nivel de clasă sunt Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” şi Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”.

În primul caz s-a luat decizia suspendării activităţii „faţă în faţă” pentru trei clase, un cadru didactic fiind diagnosticat pozitiv. Totodată, la Colegiul „Asachi” 13 clase vor învăţa în mediul online pentru 14 zile după ce a fost confirmată îmbolnăvirea cu Covid-19 a unui profesor. În cele două şcoli, autorităţile au decis izolarea cazurilor confirmate şi s-a dispus igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţilor şcolare, dar şi reinstruirea personalului cu privire la regulile de igienă, de distanţare fizică şi de purtare a măştii de protecţie. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.