Crăciun cu Zâmbete ediția a XIX-a
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

COMUNICAT DE PRESĂ

Crăciun cu Zâmbete ediția a XIX-a

GALERIE
Afis Crăciun cu Zâmbete
 • Afis Crăciun cu Zâmbete
- +

Asociația Studenților Bioingineri Iași revine și în acest an cu proiectul caritabil „Crăciun cu zâmbete”, proiect desfășurat cu sprijinul voluntarilor, studenților și profesorilor Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa”. Cea de-a XIX-a ediție vine cu o multitudine de evenimente ce se vor desfășura în perioada 8-15 Decembrie în municipiul Iași, prin prisma cărora sperăm să ajutăm familia din acest an să aibă parte de strictul necesar pentru sărbatori.

Gândurile și dorința noastră de a face bine se îndreaptă către un caz cutremurător al unei familii din satul Stejari, comuna Țigănași, județul Iași unde Mihaela, în vârstă de 39 de ani, rămasă văduvă în urmă cu aproximativ 10 ani, este nevoită să-și crească singură cei doi copii, o fetiță care îi poartă numele, tot Mihaela, de 15 ani și pe fratele ei, Gabriel, un băiat de 12 ani. Situația financiară precară face aproape imposibilă deplasarea lor către oraș, care este absolut necesară, deoarece fiica ei este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Iași, iar mama este angajată la spații verzi, lucrând în parcurile orașului. Costurile navetei ajung la 700 de lei lunar, o sumă mare, pentru un salariu mic, iar pe lângă acestea mai intră și cheltuielile pentru lemnele de foc necesare pentru a avea o casă călduroasă pe perioada iernii, costuri care ajung până la 2000 de lei.

Asociația Studenților Bioingineri Iași și-a propus să strângă fondurile necesare pentru aceste cheltuieli prin intermediul următoarelor evenimente:

 • 8-15 Decembrie: Stand caritabil la parterul Facultătii de Bioinginerie Medicală;
 • 9 Decembrie, 18:00: Seară de comedie & Karaoke night, Tonic Lounge;
 • 10 Decembrie, 18:00: Seară de board-games, Arte Café;
 • 11 Decembrie: Seară de jocuri online, platforma discord;
 • 12 Decembrie: Cor CCZ în fața Primăriei Municipiului Iași;
 • 13 Decembrie: Workshopuri;
 • 14 Decembrie : Carifilm;
 • 15 Decembrie: Seară socială –„Pe bune?!”

Persoanele care doresc să participle la aceste evenimente pot găsi mai multe detalii privind desfășurarea acestora pe pagina de Facebook a evenimentului „Craciun cu Zâmbete-CCZ” sau pe cea a asociației „Asociația Studenților Bioingineri - ASB Iași”.

Pentru o mai ușoară accesare a paginii evenimentului puteți scana codul QR care vă v-a trimite direct la aceasta:

Persoane de contact: Grigoriciuc Roberto – Vicepreședinte Relații Externe ASB Iași, 0757593218, grigoriciucroberto@yahoo.com.

Asociația Studenților Bioingineri Iași este o organizație non-guvernamentală, non-profit, non-partizană, ce are drept scop reprezentarea intereselor studenților Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

Motto-ul nostru „Construim caractere!” este inspirat pe baza anilor și a voluntarilor care ne-au trecut pragul în toți acești ani, intrând tineri sfioși și părăsindu-ne tineri adulți pregătiți să înfrunte provocările vieții.

Cu o istorie de peste 24 de ani, asociația are interesul de a promova profesional, social și cultural toate interesele membrilor săi.

Proiectele noastre de tradiție, au participanți din ce în ce mai mulți cu fiecare an ce trece. Organizăm atât proiecte caritabile, cât și sociale și științifice, ne mândrim cu rezultatele care întotdeauna ne depășesc așteptările.

Acest proiect este susținut de Ziarul de Iași.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dicţionar politic 2021 (II)

Cătălin ONOFREI

Dicţionar politic 2021 (II)

Cuvântul specific anului 2021 este „trădare”. Dacă ar fi să-l personalizez, mi-aş imagina un păpuşoi uriaş, blond, cam stricat, ce repetă sacadat, ori de câte ori îl scapi cu fundul în sus, pe-se-de, pe-se-de, pe-se-de…

Filmuletul zilei

opinii

Paradoxul australian

Briscan ZARA

Paradoxul australian

Nu zic să accepţi pe oricine îţi bate în poartă, mai ales acum că stai într-un cartier select, curat, pretenţios, ai iarba tunsă la milimetru, în casă miroase a levănţică şi nu găseşti fir de praf nicăieri, dar trebuie totuşi trasată o linie între democraţie reală şi abuz democratic, cu damf de tiranie.

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Cristina DANILOV

Echilibristică pe grămăjoara de monede

Banii - investiţii şi decizii de afaceri - sunt de obicei legaţi de domeniul matematicii, finanţelor şi statisticii, datele indică de fiecare dată când guvernele lumii se apleacă asupra lor unde ar trebui să dirijeze resursele financiare pentru ca întreaga societate să atingă un anumit nivel de prosperitate. Dar, în familie, lucrurile stau puţin altfel, oamenii nu iau decizii financiare doar pe foaie de calcul. Le iau după cină, uneori la un pahar de vin sau după ce au terminat treburile casnice, ţinând cont de priorităţi, intenţii, dorinţe, de istoria personală, de propria lor viziune asupra viitorului, de egoul lor, în fine, de marketingul, de promoţiile şi stimulentele salariale.

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

Mihai DORIN

Mic tratat despre proasta guvernare (I)

La doi ani de la debutul pandemiei, în România putem face un succint bilanţ. Aceasta a prilejuit developarea realităţilor social-politice, instituţionale şi a mentalităţilor specifice unei societăţi întârziate. Metoda comparativă înlesneşte clarificarea diferenţelor de abordare a crizelor între societăţile incluzive şi cele extractive. Fără a intra în detalii, precizăm că societăţile incluzive sunt cele care edifică instituţii creative, dinamice, democratice şi predictibile, iar cele extractive sunt rezultatul selecţiei nedemocratice, prin intermediul unor soluţii opace, din interiorul cercurilor vicioase ale puterii.

pulspulspuls

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Cine este ieşeanca ce va lua locul ocupat cândva de madam Beatrix? E de bine!

Pentru că auzim că multă şi zbuciumată curiozitate a mai trezit zilele trecute pontul nostru legat de faptul că viitoarea şefă a Operei ieşene, în locul amicului lui Chirică, ar urma să fie o madamă de bine din târg apropiată de partidoi, iacătă că pe azi avem ceva date mai concrete, în afară de genul viitoarei şefe, adicătelea cel femeiesc, despre care vedem că a creat atâta vâlvă. 

Caricatura zilei

Ca între prieteni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X