Crazy Horse Paris aduce în premieră la Bucureşti cel mai cunoscut SHOW DE CABARET
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Crazy Horse Paris aduce în premieră la Bucureşti cel mai cunoscut SHOW DE CABARET

GALERIE
crazy
  • crazy
- +
Crazy Horse Paris, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Le Crazy, prezintă în premieră la Bucureşti spectacolul Forever Crazy, într-o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfăşura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center Bucureşti. Seria de evenimente este organizată de Amphitrion şi va avea loc în perioada 23 – 26 mai 2013.

Forever Crazy va avea patru reprezentaţii în perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza Bucureşti şi este un spectacol organizat de Amphitrion. Biletele pentru cele patru reprezentaţii programate sunt disponibile în număr limitat, la patru categorii de pret, astfel:

-VIP Diamond: Loc la masa de patru persoane în imediata apropiere a scenei ce oferă o vizibilitate inegalabilă a spectacolului. Pachetul include o ½ sticlă de şampanie şi o selecţie de gustări fine. Pret: 556 lei

-VIP Platinum: Loc la masă de patru persoane ce oferă o vizibilitate excepţională a show-ului. Un răsfaţ complet pentru toţi cei care vor să savureze fiecare detaliu. Pachetul include: o ½ sticlă de şampanie. Pret: 437 lei

-Gold: Poziţionare top-premium în stil teatru şi include un pahar de vin la întâmpinare. Pret: 330 lei

-Silver: Poziţionare premium în stil teatru şi include un pahar de vin la întampinare. Pret: 280 lei

Biletele sunt disponibile online pe site-ul MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu.

Show-urile Crazy Horse combină o serie de poveşti unde siluetele dansatoarelor aduc la viaţă fantezii universale. În timpul scenelor de dans, formele trupurilor sunt scăldate într-o paletă bogată de lumini ce dezleagă fantezii năucitoare, spre o definire misterioasă dintre linia corpului şi structura reflexiei. Fiecare tablou al spectacolului Forever Crazy are propria poveste, combinând mişcările clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, în imagini îmbrăcate în lumini seducătoare. Printre scenele ce vor putea fi regăsite în show se numară clasicele "God Save Our Bareskin", a cărui coregrafie a fost realizată de un locotenent al armatei Marii Britanii şi care din anul 1989, reprezintă deschiderea fiecărui show Crazy Horse. Un alt moment memorabil este "Crisis? What Crisis!" a coregrafului francez Philippe Decouflé, scenă inspirată din criza economică mondială a anului 2009.

Cu dansatoare din peste 15 ţări diferite precum Franţa, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Italia, Azerbaijan, Elveţia si România, Forever Crazy reprezintă un omagiu adus feminităţii absolute -Loulou de Paris, Mina Velours, Lila Magnetic, Nooka Karamel fiind doar câteva dintre artistele senzuale ce vor aduce frumuseţea clasică si şarmul parizian într-o desfătare a simţurilor ce va răsfăţa şi cele mai ascunse gânduri.

Înfiinţat în anul 1951, în Paris, de către artistul de avant-garda Alain Bernardin, cabaretul original Crazy Horse prezintă un spectacol vizual unic unde feminitatea îmbină creaţia artistică într-un show adus drept omagiu frumuseţii universale. Stilul artistic inovator şi captivant al show-urilor Crazy Horse a sedus în cei 60 de ani peste 15 milioane de spectatori, printre aceştia numărându-se Warren Beatty, Elvis Presley, Elizabeth Taylor, presedintele John F. Kennedy, Jackie si Aristotle Onassis, Salvador Dali, Sting si recent Madonna, Christina Aguilera, Sharon Stone, Kylie Minogue, Kayne West, Beyonce, Steven Spielberg, Pink, Marc Jacobs, Daniel Buren, Elie Saab, Sonia Rykiel, Albert Elbaz, Paolo Coelho, Pedro Almodovar sau Jean Paul Gaultier.

rtv.net

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Cosmin PAȘCA

PNL Iaşi, mână moartă în jocurile de putere din partid

Fără un transfer rapid şi real de putere la nivel local, PNL Iaşi nu va avea niciun cuvânt de spus în transferul de putere de la Bucureşti. Va rămâne o organizaţie orfană, o gaşcă tolerată în partid, cu lideri lăsaţi să-şi facă şmenurile prin judeţ, atâta vreme cât nu emit pretenţii la funcţii şi bani de la centru.

Filmuletul zilei

opinii

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

Despre oraşele creative ale României (IV)

George ŢURCĂNAŞU

Despre oraşele creative ale României (IV)

Domeniile considerate creative au înregistrat o creştere importantă a numărului de angajaţi, de la 335,9 mii, în 2011, primul an de creştere economică semnificativă după criza de la finalul primului deceniu al secolului actual, la 506,2 mii angajaţi, în 2019, ultimul an pentru care avem date. Din perspectiva procentuală, creşterea e de aproape 50,7%.

Intermedierea financiară şi băncile străine

Alin ANDRIEȘ

Intermedierea financiară şi băncile străine

În România se înregistrează cel mai scăzut nivel al intermedierii financiare din Uniunea Europeană, nivelul creditelor acordate mediului privat fiind de doar 24,7% din Produsul Intern Brut, comparativ cu un nivel mediu în ţările UE de 85,8%. Acest nivel scăzut al intermedierii financiare are ca efect un acces dificil şi redus la finanţare a populaţiei şi a firmelor private, precum şi costuri mai mari de finanţare. 

pulspulspuls

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Ce să te faci cu aceşti bambilici politici împiedicaţi, nene Relu?

Am zis că, pe azi, să sărim faza cu jongleriile de bambilici ale băieţilor ăştia noi de la liberalii ieşeni unşi pe funcţii, căci, ne sugerează amicul Archibald Tănase, îi enervăm deja prea tare pe cei ce i-au votat şi văd acuma cât de tare s-au păcălit. 

Caricatura zilei

La un pahar cu extraterestru

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.