Crazy Horse Paris aduce în premieră la Bucureşti cel mai cunoscut SHOW DE CABARET
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Crazy Horse Paris aduce în premieră la Bucureşti cel mai cunoscut SHOW DE CABARET

GALERIE
crazy
  • crazy
- +
Crazy Horse Paris, cunoscut în lumea întreagă sub numele de Le Crazy, prezintă în premieră la Bucureşti spectacolul Forever Crazy, într-o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfăşura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center Bucureşti. Seria de evenimente este organizată de Amphitrion şi va avea loc în perioada 23 – 26 mai 2013.

Forever Crazy va avea patru reprezentaţii în perioada 23 – 26 mai la World Trade Plaza Bucureşti şi este un spectacol organizat de Amphitrion. Biletele pentru cele patru reprezentaţii programate sunt disponibile în număr limitat, la patru categorii de pret, astfel:

-VIP Diamond: Loc la masa de patru persoane în imediata apropiere a scenei ce oferă o vizibilitate inegalabilă a spectacolului. Pachetul include o ½ sticlă de şampanie şi o selecţie de gustări fine. Pret: 556 lei

-VIP Platinum: Loc la masă de patru persoane ce oferă o vizibilitate excepţională a show-ului. Un răsfaţ complet pentru toţi cei care vor să savureze fiecare detaliu. Pachetul include: o ½ sticlă de şampanie. Pret: 437 lei

-Gold: Poziţionare top-premium în stil teatru şi include un pahar de vin la întâmpinare. Pret: 330 lei

-Silver: Poziţionare premium în stil teatru şi include un pahar de vin la întampinare. Pret: 280 lei

Biletele sunt disponibile online pe site-ul MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica şi în librăria Mihai Eminescu.

Show-urile Crazy Horse combină o serie de poveşti unde siluetele dansatoarelor aduc la viaţă fantezii universale. În timpul scenelor de dans, formele trupurilor sunt scăldate într-o paletă bogată de lumini ce dezleagă fantezii năucitoare, spre o definire misterioasă dintre linia corpului şi structura reflexiei. Fiecare tablou al spectacolului Forever Crazy are propria poveste, combinând mişcările clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, în imagini îmbrăcate în lumini seducătoare. Printre scenele ce vor putea fi regăsite în show se numară clasicele "God Save Our Bareskin", a cărui coregrafie a fost realizată de un locotenent al armatei Marii Britanii şi care din anul 1989, reprezintă deschiderea fiecărui show Crazy Horse. Un alt moment memorabil este "Crisis? What Crisis!" a coregrafului francez Philippe Decouflé, scenă inspirată din criza economică mondială a anului 2009.

Cu dansatoare din peste 15 ţări diferite precum Franţa, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Italia, Azerbaijan, Elveţia si România, Forever Crazy reprezintă un omagiu adus feminităţii absolute -Loulou de Paris, Mina Velours, Lila Magnetic, Nooka Karamel fiind doar câteva dintre artistele senzuale ce vor aduce frumuseţea clasică si şarmul parizian într-o desfătare a simţurilor ce va răsfăţa şi cele mai ascunse gânduri.

Înfiinţat în anul 1951, în Paris, de către artistul de avant-garda Alain Bernardin, cabaretul original Crazy Horse prezintă un spectacol vizual unic unde feminitatea îmbină creaţia artistică într-un show adus drept omagiu frumuseţii universale. Stilul artistic inovator şi captivant al show-urilor Crazy Horse a sedus în cei 60 de ani peste 15 milioane de spectatori, printre aceştia numărându-se Warren Beatty, Elvis Presley, Elizabeth Taylor, presedintele John F. Kennedy, Jackie si Aristotle Onassis, Salvador Dali, Sting si recent Madonna, Christina Aguilera, Sharon Stone, Kylie Minogue, Kayne West, Beyonce, Steven Spielberg, Pink, Marc Jacobs, Daniel Buren, Elie Saab, Sonia Rykiel, Albert Elbaz, Paolo Coelho, Pedro Almodovar sau Jean Paul Gaultier.

rtv.net

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.