anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presă

Credem în educație și în forța ei de a construi viitorul.Festivitatea CAMBRIDGE ENGLISH (P)

GALERIE
Festivitatea Cambridge English la IasiRezultate peste media mondiala
 • Festivitatea Cambridge English la Iasi
 • Rezultate peste media mondiala
- +

Festivitatea Cambridge English Iaşi prin care se vor înmâna certificatele internaționale va avea loc la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași - Sala Mare, pe 11 și 12 septembrie.

 Cel mai important eveniment anual din calendarul evenimentelor educaționale Cambridge English organizate în Iași, va avea loc la Teatrul Național “Vasile Alecsandri” Iași - Sala Mare, pe 11 și 12 septembrie. Cele 9 serii de participanți însumează 1.346 de elevi din județul Iași care s-au pregătit în cadrul centrului lingvistic Twinkle Star și au susținut un examen Cambridge English în perioada august 2020-august 2021. Fiecare candidat va avea maxim 2 însoțitori, evenimentul fiind organizat cu respectarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și a regulilor de acces și distanțare stabilite de teatru.

La eveniment participă în calitate de Invitat special Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Assessment English. Centrul Lingvistic Twinkle Star va primi distincția “Gold Preparation Centre 2021”, duminică, pe 12 septembrie, ora 11.00, în cadrul unui moment special.

Cambridge English Qualifications sunt recunoscute la nivel global ca dovadă a excelenței, iar atunci când elevii pe care îi pregătim se află în această călătorie a învățării și a cunoașterii dorim să împărtășim succesul lor cu întreaga comunitate.

Din cei 1.346 elevi participanți la festivitate 175 au susținut un examen Pre A1 Starters, 257 au promovat examenul A1 Movers, 160 vor primi certificatul pentru examenul A2 Flyers, 249 de certificate vor fi acordate pentru examenul A2 Key for Schools (KET), 224 pentru B1 Preliminary for Schools (PET), 201 de certificate acordate candidaților de la examenul B2 First for Schools (FCE), 75 C1 Advanced (CAE) iar 5 candidați vor fi felicitați pentru susținerea celui mai complex examen Cambridge English, C2 Proficiency (CPE).

Rezultatele obținute de aceștia în cadrul examenelor Cambridge English susținute la Iași în anul școlar 2020-2021 reprezintă o marcă a excelenței, cu un scor cu până la 9,5% peste media mondială, conform statisticii realizate de Cambridge Assessment English.

 “Festivitatea de premiere este momentul care ne oferă energia pentru întreg anul școlar, este ceea ce ne motivează în a ne depăși limitele și a găsi soluții indiferent de situație. Centrul Lingvistic se mândrește cu o rată de promovare de 99.92% și cu recorduri de vârstă minimă în ceea ce privește susținerea examenelor Cambridge. Misiunea și valorile noastre sunt cele care ne diferențiază: avem încredere în copii și punem pasiune în munca noastră, pentru a le oferi nu doar un parcurs de învățare a unei limbi străine, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală”, a precizat Rață-Bucevschi, manager și fondator Twinkle Star“, a precizat Rață-Bucevschi, manager și fondator Twinkle Star.

Pentru comunitatea educațională ieșeană, centrul de limbi străine Twinkle Star oferă exemplul unei fericite evoluții, reflectată în numărul tot mai mare al celor care, odată ce i-au trecut pragul, își încununează experiența de învățare cu rezultate frumoase, concretizate în promovarea cu succes a examenelor internaționale de certificare a competenţelor lingvistice. Toate acestea se datorează unei misiuni asumate și urmărite cu perseverență, aceea de a oferi servicii educaționale de calitate prin profesioniști dedicați, prin resurse constant reactualizate și, nu în ultimul rând, prin oportunitățile de dezvoltare personală și profesională pe care echipa centrului le creează an de an. Povestea de succes a centrului lingvistic Twinkle Star trebuie preluată și multiplicată pentru că certificarea lingvistică înseamnă noi orizonturi academice și profesionale pentru cei ce o obțin și, în ultimă instanță, comunități competitive”, a declarat prof. Irina Prodan, Inspector Școlar pentru Limba Engleză, Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Organizator:

Twinkle Star

~  Centru de pregătire & Centru de examinare Cambridge English ~

Twinkle Star este cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România, cu peste 4.500 de cursanți. Centrul are o experiență de 12 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre 2021” de Cambridge Assessment English - departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Pe lângă cursurile de pregătire, centrul Twinkle Star este unul dintre cele 9 centre din România autorizate să organizeze examene Cambridge English. Centrul autorizat de examinare Twinkle Star Exam Centre și-a extins în acest an activitatea, fiind prezent în 19 orașe din țară: Iași, Alba Iulia, Botoșani, Brașov, București, Câmpulung Moldovenesc, Constanța, Dorohoi, Drobeta, Fălticeni, Hârlău, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Roman, Suceava, Târgu Neamț și Târgu Jiu.

De la înființarea centrului Twinkle Star Exam Centre, aproape 10.000 de elevi au obținut certificate Cambridge English cu sprijinul Twinkle Star Exam Centre, din care 2.358 în anul școlar 2020-2021, jumătate dintre aceștia cursanți Twinkle Star iar restul fiind din centrele partenere din întreaga țară.

Cursanții pregătiți de Twinkle Star au reușit la examenele Cambridge să obțină rezultate cu până la 9,50% procente peste media mondială.

Evenimentului Festivitatea Cambridge English la Iași i s-au alăturat parteneri care susțin educația iar o parte dintre aceștia vor acorda și premii elevilor participanți:

Parteneri Gold: Dulcinella România, Kinetic Sport & Medicine

Partener Media:  Ziarul de Iaşi

Parteneri Bronze: Hill Center Sport & Spa, Doti, Iulius Mall IaşiDentesse, Dentesse Kids

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (II)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (II)

Poveste cu doi înecaţi.

opinii

Mahalaua digitală

Florin CÎNTIC

Mahalaua digitală

Deşi nu prea îmi pierd timpul cu comentariile sterile de pe social media, nu încetez să mă minunez de ticăloşia, prostia delirantă şi reaua credinţă care parazitează până la sufocare opiniile articulate, chiar dacă uneori provocatoare din bula mea, ale lui Dan Alexe, Sorin Ioniţă sau Mădălin Hodor. Când scriam acest text, în urmă cu foarte mulţi ani, credeam că se va atenua în timp cotcodăceala otrăvită a smintiţilor care intervin obraznic şi contondent pe internet. După cum vedem azi, maladia s-a agravat.

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Ioan Alexandru TOFAN

A plecat ministrul. Ce ne facem?

Aşadar, o lege scurtă şi clară (150 de pagini sau chiar 120 este deja prea mult), generală şi fără elanuri civilizatoare, împreună cu o responsabilitate mare acordată celor care predau şi învaţă. Nu ştiu dacă este soluţia potrivită. Dar măcar ne putem gândi la ea, ca alternativă la începuturile care nu se mai termină ale reformelor din educaţie şi la legile care vor să fie săpate în piatră cu mina de la pix.

Despre copilărie (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Despre copilărie (I)

Copilăria mea a coincis cu primii ani ai deschiderii „domniei” lui Ceauşescu, când se instaurase o efervescenţă în societatea românească. M-am gândit să povestesc despre perioada aceea, fiindcă este bine să nu uităm învăţămintele de atunci. 

pulspulspuls

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Amantele dezvoltatorilor imobiliari din târg. Scurt ghid erotic pentru developeri

Astăzi vom trece în revistă câte ceva din comportamentul hormonal de vârsta aproape septuagenară a unor dezvoltatori imobiliari din târgul nostru, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.