Credibilitatea dezvoltatorului – indicator esențial al calității unui proiect imobiliar
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Articol susținut de Prime Kapital

Credibilitatea dezvoltatorului – indicator esențial al calității unui proiect imobiliar

GALERIE
1. ansamblu rezidential silk district apartamente de 2 camere 3 camere garsoniere
  • 1. ansamblu rezidential silk district apartamente de 2 camere 3 camere garsoniere
- +

În ultimii ani, nu de puține ori cumpărătorii unor apartamente noi au avut parte de surprize neplăcute. Atrași de prețuri și de zona în care era amplasat imobilul în care doreau să se mute, clienții au trecut cu vederea un alt aspect esențial care trebuie luat în calcul în momentul achiziționării unei locuințe: credibilitatea dezvoltatorului. Drept urmare, au apărut numeroase situații în care distanța de la cum arăta pe hârtie căminul mult visat la realitate era uriașă, multiplele neconcordanțe făcând ca gradul de satisfacție al cumpărătorilor să fie foarte redus.

Silk District - proiect garantat de Prime Kapital

Persoanele care intenționează să-și achiziționeze un apartament în Silk District, proiectul mixed-use de regenerare urbană situat la doar 10 minute de mers pe jos de campusul Tudor Vladimirescu și 20 de minute de Palas, nu au nicio emoție legată de faptul că locuințele nu vor arăta exact ca în proiect. Asta pentru că cel mai cool cartier al Iașului este dezvoltat de Prime Kapital, investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est. 

Compania amintită, care își dezvoltă proiectele în colaborare cu MAS Real Estate, construiește cu finanțare proprie, element care garantează că nu va exista nicio întrerupere în ritmul proiectului. Sugestiv pentru forța financiară a Prime Kapital, care are o prezență amplă în România, este și faptul că, în plină pandemie, a continuat investițiile, lansând Dâmbovița Mall, unul dintre cele mai importante proiecte de retail din țară în 2020. De asemenea, dezvoltatorul a continuat și finalizat lucrările la Sepsi Value Centre, centrul comercial din Sfântu Gheorghe care a fost lansat în martie 2021.

Prime Kapital este recunoscută și pentru faptul că nu acceptă niciun compromis în privința calității. Compania colaborează pe toate direcțiile cu specialiști de top, folosește cele mai bune materiale existente pe piață și garantează calitatea lucrărilor.

Proiecte rezidențiale de calitate marca Prime Kapital

Proiectul din Iași al Prime Kapital nu este primul de tip imobiliar din România. În București sunt aproape de a fi livrate locuințele Marmura Residence, un proiect de tip brownfield, asemenea Silk District, care este într-o fază avansată de construcție. Ansamblul se întinde pe un teren de 1,5 ha, oferă 465 de apartamente și șase birouri private.

Tot în Capitală, Prime Kapital dezvoltă Avalon Estate, un proiect de tip gated community, organizat în jurul unui parc central de aproape trei hectare, orientat către un lac natural, care însumează 746 de unități: vile individuale, apartamente și case de tip Townhouse. 

Ambele cartiere bucureștene încorporează zone verzi extinse, ce beneficiază de proiecte de landscape bazate pe principii sustenabile, spații dedicate comunității, precum și numeroase facilități care contribuie la creșterea calității vieții, toate aceste elemente urmând a se regăsi și în Silk District.

Toate locuințele construite de Prime Kapital au un design curat, fără grinzi vizibile, cu ferestre mari, astfel încât viitorii proprietari să se poată bucura de cât mai multă lumină naturală. Pentru construcție sunt folosite materiale ce asigură o înaltă izolare termică și fonică a locuințelor, iar selecția finisajelor se face având în vedere atât aspectul, cât și avantajele lor și rezistența în timp.

Detalii legate de modul în care poate fi achiziționat un apartament în Silk District pot fi găsite pe site-ul https://silkdistrict.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sfânta mare naivitate

Cătălin ONOFREI

Sfânta mare naivitate

Liberalii nu au făcut niciodată reforme. Vreme de peste 30 de ani, au trădat, au minţit şi au furat! La fel ca PSD. De ce acum ar fi altfel?

Filmuletul zilei

opinii

Poveste cu vaccin

Briscan ZARA

Poveste cu vaccin

Ce legătură are cartoful cu vaccinul anti-Covid? Chiar nu se vede? Poate că cel din urmă nu o fi la fel de bun la gust, dar cu siguranţă este util cum puţini dintre cei care-l urăsc sau cărora le e frică de el îşi imaginează.

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

RPL-runda 2021 este un recensământ care va face istorie în statistica oficială românească deoarece este 100% digitalizat: de la culegerea datelor, verificarea, procesarea, analiza şi până la diseminarea acestora către utilizatorii de informaţii statistice. 

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Mihai DORIN

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Trăim vremuri urâte, întrucât suntem orfani de iubire şi de speranţă. Ne lipsesc spiritele înalte, dăruite cu iubire dezinteresată, credinţă neţărmurită şi curajul de a lucra împotriva risipirii. Vor fi fiind unii care cred că ne pot ei mântui. Dar eu sunt convins că doar un rege poate să o facă. El, regele taumaturg. De aceea îmi permit luxul să fiu pesimist şi să spun: ce mult ne-ai lipsit, ce mult ne lipseşti, Măria Ta!

pulspulspuls

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre îmbrânceala cu mâini înfinpte-n gât de la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori, dar şi câteva şpiluri despre ce a urmat acestui episod politic sângeros. 

Caricatura zilei

Certificate mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.