Creează o afacere de 100.000 euro, cu 0 (zero) lei investiție, prin Fonduri Europene Nerambursabile (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Advertorial

Creează o afacere de 100.000 euro, cu 0 (zero) lei investiție, prin Fonduri Europene Nerambursabile (P)

GALERIE
CTA-2-Home-1-ogt6sy3px86k3txw7qnf74hooqhliu8ukdb9n800w8
  • CTA-2-Home-1-ogt6sy3px86k3txw7qnf74hooqhliu8ukdb9n800w8
- +

Multe persoane au impresia că doar cei bogați sau cu legături importante pot începe o afacere de succes. La polul opus, există oameni care cred că e simplu să faci un business și fără prea mult efort poți ajunge milionar…în euro. De fapt, adevărul este undeva la mijloc.

Procesul de creare a unei afaceri poate fi extrem de simplu dacă știi bine ceea ce vrei și ai consultanți buni pentru domeniile care nu sunt punctul tău forte.
Totul începe de la o idee și un plan de acțiune/plan de afacere foarte bine stabilit, niște experiență în industria în care îți vei deschide afacerea și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. 

Mergi la sigur cu metoda OPM
Orice persoană ambițioasă poate începe o afacere cu 0 (zero) capital folosind metoda OPM.
OPM= Other People’s Money (banii altor persoane).

Cele mai comune surse de a obține bani sunt:
• Fonduri Europene Nerambursabile;
• Instituții bancare și nebancare;
• Investitori/asociați/parteneri;
• Familie, prieteni, cunostinte.

Dacă și tu cauți consultanță pentru fonduri europene sau o firmă cu experiență și rezultate dovedite din Iași, atunci nu trebuie decât să ne lași un mesaj .

Punem accentul pe fonduri europene deoarece reprezintă cea mai bună și mai avantajoasă metodă de a obține capital din cele menționate mai sus.

Te-ai decis să aplici pentru unul din programele de Finanțare Europeană Nerambursabilă? Alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Sunt programe de Finanțare Nerambursabilă cum este Start Up Nation prin care poți primi o sumă de 42.000 euro – 100% nerambursabilă.

De regulă ne consiliem clienții care au obținut un proiect Start Up Nation să adauge și alte surse de finanțare. Spre exemplu, datorită colaborărilor pe care le avem cu insitituțiile bancare, puteți beneficia foarte usor și de un credit, doar cu dovada că proiectul a fost aprobat și urmează să fie susținut în cadrul programelor de Finanțare Nerambursabilă.
SAU
Poți accesa un program de Finanțare Nerambursabilă de tipul Start Up Nation, iar în loc de un credit bancar, poți să aduci un investitior/partener în afacerea ta care deține un capital disponibil și este dispus să investească în afacerea și viziunea pe care o ai.

Deci, dacă ar fi sa facem un calcul realist, ar arăta astfel:
Cu o finanțare de 42.000 euro nerambursabili + un credit, un investitior sau cu ajutorul familiei sau prietenilor putem ajunge la o sumă de 100.000 de euro pentru afacerea ta cu 0 (zero) capital propriu investit.

Te invit sa stabilim data pentru o ședință gratuită de consultanță pentru fonduri europene, norvegiene, sau guvernamentale ca să clădim împreună visul tău!  

Regal Group Fonduri Europene, autor Sofroni Mălin

firma consultanta fonduri europene iasi 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.