anunturi
grandchef
Mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Creează o afacere de 100.000 euro, cu 0 (zero) lei investiție, prin Fonduri Europene Nerambursabile (P)

GALERIE
CTA-2-Home-1-ogt6sy3px86k3txw7qnf74hooqhliu8ukdb9n800w8
 • CTA-2-Home-1-ogt6sy3px86k3txw7qnf74hooqhliu8ukdb9n800w8
- +

Multe persoane au impresia că doar cei bogați sau cu legături importante pot începe o afacere de succes. La polul opus, există oameni care cred că e simplu să faci un business și fără prea mult efort poți ajunge milionar…în euro. De fapt, adevărul este undeva la mijloc.

Procesul de creare a unei afaceri poate fi extrem de simplu dacă știi bine ceea ce vrei și ai consultanți buni pentru domeniile care nu sunt punctul tău forte.
Totul începe de la o idee și un plan de acțiune/plan de afacere foarte bine stabilit, niște experiență în industria în care îți vei deschide afacerea și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. 

Mergi la sigur cu metoda OPM
Orice persoană ambițioasă poate începe o afacere cu 0 (zero) capital folosind metoda OPM.
OPM= Other People’s Money (banii altor persoane).

Cele mai comune surse de a obține bani sunt:
• Fonduri Europene Nerambursabile;
• Instituții bancare și nebancare;
• Investitori/asociați/parteneri;
• Familie, prieteni, cunostinte.

Dacă și tu cauți consultanță pentru fonduri europene sau o firmă cu experiență și rezultate dovedite din Iași, atunci nu trebuie decât să ne lași un mesaj .

Punem accentul pe fonduri europene deoarece reprezintă cea mai bună și mai avantajoasă metodă de a obține capital din cele menționate mai sus.

Te-ai decis să aplici pentru unul din programele de Finanțare Europeană Nerambursabilă? Alege-l pe cel potrivit pentru tine!

Sunt programe de Finanțare Nerambursabilă cum este Start Up Nation prin care poți primi o sumă de 42.000 euro – 100% nerambursabilă.

De regulă ne consiliem clienții care au obținut un proiect Start Up Nation să adauge și alte surse de finanțare. Spre exemplu, datorită colaborărilor pe care le avem cu insitituțiile bancare, puteți beneficia foarte usor și de un credit, doar cu dovada că proiectul a fost aprobat și urmează să fie susținut în cadrul programelor de Finanțare Nerambursabilă.
SAU
Poți accesa un program de Finanțare Nerambursabilă de tipul Start Up Nation, iar în loc de un credit bancar, poți să aduci un investitior/partener în afacerea ta care deține un capital disponibil și este dispus să investească în afacerea și viziunea pe care o ai.

Deci, dacă ar fi sa facem un calcul realist, ar arăta astfel:
Cu o finanțare de 42.000 euro nerambursabili + un credit, un investitior sau cu ajutorul familiei sau prietenilor putem ajunge la o sumă de 100.000 de euro pentru afacerea ta cu 0 (zero) capital propriu investit.

Te invit sa stabilim data pentru o ședință gratuită de consultanță pentru fonduri europene, norvegiene, sau guvernamentale ca să clădim împreună visul tău!  

Regal Group Fonduri Europene, autor Sofroni Mălin

firma consultanta fonduri europene iasi 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Upgrade pe flancul estic al NATO

Lucian DÎRDALA

Upgrade pe flancul estic al NATO

Agenda miniştrilor de externe nu se putea limita la situaţia din estul Europei, dată fiind anvergura geopolitică globală a Alianţei. Vom vedea, probabil, un efort de consolidare a unei poziţii unitare faţă de China, principalul competitor strategic al Occidentului.

opinii

Mândru că sunt

Florin CÎNTIC

Mândru că sunt

De Ziua Naţională, pe lângă pocnetele sticlelor de şampanie şi exploziile artificiilor, mai stăruie un zgomot de fond: concertul înfundat al pumnilor bătuţi în piept de compatrioţii care, asemenea popcornului în tigaia încinsă, se înfoaie bombastic, „mândri că sunt români”.

Să nu-i jignim pe ruşi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Să nu-i jignim pe ruşi

Aşa spunea preşedintele Macron cu ceva timp în urmă: Vai, vai, să nu-i jignim pe ruşi!

Muzicieni români în lume

Alex VASILIU

Muzicieni români în lume

Este titlul potrivit unei rubrici săptămânale de ziar, al unei emisiuni radiofonice cu acelaşi ritm de difuzare pentru că, fără intenţia părtinirii Eutherpei faţă de alte muze artistice, în limbajul sonor cult se exprimă pe înţelesul auditorilor de pretutindeni cei mai mulţi autori şi interpreţi români. Aleg numai câteva exemple:

pulspulspuls

Pro şi contra părintelui Calistrat, căruia pe drept i se mai spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”

Pro şi contra părintelui Calistrat, căruia pe drept i se mai spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”

Multă lume îl sună pe amicul nostru Archibald Tănasă ca să pună o vorbă bună în dreptul părintelui Calistrat, căruia după moliftelnic i s-ar mai putea spune şi „Ciocanul Sfântului Vasile”, în engleză „Master of monk’x boxing”, sau „Ninja de la Vlădiceni”, după ce a pocnit şi a trântit la pământ una sau două enoriaşe la intrarea în mănăstirea unde slujea. 

Caricatura zilei

Iohannis, cu așteptările înșelate

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

   Intrebarea zilei

   Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

   vezi raspunsuri

   Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.