Creste interesul iesenilor pentru contorizarea individuala a consumului de energie termica in blocuri!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 19.05.2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Creste interesul iesenilor pentru contorizarea individuala a consumului de energie termica in blocuri!

GALERIE
contorizare individuala_instalatie demonstrativa la sediul veolia_acontorizare individuala_instalatie demonstrativa la sediul veolia_bdiscutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_adiscutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_bdiscutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_cdiscutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_ddiscutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier CUG
 • contorizare individuala_instalatie demonstrativa la sediul veolia_a
 • contorizare individuala_instalatie demonstrativa la sediul veolia_b
 • discutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_a
 • discutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_b
 • discutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_c
 • discutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier Alexandru cel Bun_d
 • discutie cu locatarii_contorizare individuala_cartier CUG
- +

In ultimele saptamani, echipele Veolia au fost invitate sa participe la numeroase intalniri cu locatarii din mai multe zone ale orasului pe tema propunerii Veolia Energie Iasi pentru alimentarea eficienta cu energie termica in blocuri. 

Angajatii Veolia de la Comercial si Tehnic au prezentat in detaliu solutia contorizarii individuale cu distributia pe orizontala a conductelor de apa calda si caldura din apartamente, precum si avantajele realizarii acestor lucrari:

- Independenta fata de vecini cand vine vorba de pornirea sau oprirea caldurii (independenta inclusiv fata de vecinii rau-platnici, carora li se poate intrerupe furnizarea energiei termice direct de la contorul de la usa apartamentului, fara ca locatarii cu plata la zi a intretinerii sa fie afectati in vreun fel de datoriile acestora)

- Costuri mici pentru un confort crescut: prin reglarea temperaturii in fiecara camera in functie de dorintele membrilor familiei, se realizeaza economii de energie ce se traduc, bineinteles, in economii importante de costuri (cel putin 25%-30% pe luna)

- Siguranta familiei si a vecinilor: nu exista niciun fel de risc in functionare, spre deosebire de centralele individuale pe gaze naturale

- Protectia mediului inconjurator: centralele de productie a energiei termice in sistem centralizat sunt conforme cu standardele de mediu valabile in Uniunea Europeana si contribuie in mod direct la imbunatatirea calitatii aerului si, deci, a vietii, in Municipiul Iasi si zonele limitrofe.

Pana in prezent, Veolia a finalizat sau este in curs sa execute lucrarile la 14 scari de bloc din Iasi: din cele 464 de apartamente in total, 181 de locuinte erau racordate la sistemul centralizat de termoficare si acum au trecut pe contorizare individuala, iar 283 utilizau centrale individuale pe gaz - 216 din acesti proprietari au ales deja sa se rebranseze la termoficarea centralizata folosind aceasta solutie tehnica moderna si de viitor.

Iesenii care viziteaza sediul Veolia de pe Calea Chisinaului, nr. 25 pot vedea cu propriii ochi configurarea conductelor de apa calda si caldura de pe casa scarii, precum si contorul individual de energie termica. De asemenea, mai multe montaje video ce prezinta lucrarile deja realizate in mai multe blocuri din Iasi pot fi vazute pe ecranul din apropierea acestei instalatii executate cu rol de exemplu.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.