anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 13.08.2022

Creștere spectaculoasă a veniturilor din vânzarea biletelor la Ateneu

GALERIE
ateneu
 • ateneu
- +

Conducerea Ateneului din Iaşi a realizat o statistică cu privire la încasările realizate din vânzarea biletelor în ultimii ani, creşterea fiind substanţială comparativ cu anul 2015 sau 2016.

Astfel, în perioada ianuarie-august a acestui an, Ateneul din Iaşi a realizat în total o creştere cu 154% a veniturilor din bilete vândute comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2017. Creşterea este cu mult mai mare comparativ cu anul 2016, de 535%, de menţionat fiind însă faptul că în lunile ianuarie şi august a anului 2016 nu au fost susţinute deloc spectacole. O creştere semnificativă în ceea ce priveşte veniturile din vânzarea de bilete se poate observa şi comparativ cu anul 2015. Astfel, veniturile din perioada ianuarie-august din 2018 sunt cu 255% mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015.

Comparând pe luni, cea mai mare creştere în ceea ce priveşte numărul de bilete vândute se poate observa în luna martie, când Ateneul a realizat venituri cu 889% mai mari decât în anul 2016. Mai exact, în 2016 au fost încasaţi din bilete 10.900 de lei, iar în 2018, 96.941 de lei.

Luând din 2015 şi până în prezent, în perioada ianuarie-august, Ateneul a încasat din bilete, în 2015, suma de 217.109 de lei, în 2016, suma de 103.222 de lei, în 2017, suma de 357.925 de lei, iar anul acesta, tot în perioada ianuarie-august, suma de 552.607 de lei.

„Datorăm aceste rezultate publicului nostru din ce în ce mai numeros pentru care, în semn de mulţumire, în luna septembrie, Ateneul va juca în întregul oraş, în locuri mai mult sau mai puţin neconvenţionale, din dorinţa de a fi cât mai aproape de spectatori”, au menţionat reprezentanţii Ateneului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.