anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 25.10.2020

Creștere spectaculoasă a veniturilor din vânzarea biletelor la Ateneu

GALERIE
ateneu
  • ateneu
- +

Conducerea Ateneului din Iaşi a realizat o statistică cu privire la încasările realizate din vânzarea biletelor în ultimii ani, creşterea fiind substanţială comparativ cu anul 2015 sau 2016.

Astfel, în perioada ianuarie-august a acestui an, Ateneul din Iaşi a realizat în total o creştere cu 154% a veniturilor din bilete vândute comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2017. Creşterea este cu mult mai mare comparativ cu anul 2016, de 535%, de menţionat fiind însă faptul că în lunile ianuarie şi august a anului 2016 nu au fost susţinute deloc spectacole. O creştere semnificativă în ceea ce priveşte veniturile din vânzarea de bilete se poate observa şi comparativ cu anul 2015. Astfel, veniturile din perioada ianuarie-august din 2018 sunt cu 255% mai mari comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2015.

Comparând pe luni, cea mai mare creştere în ceea ce priveşte numărul de bilete vândute se poate observa în luna martie, când Ateneul a realizat venituri cu 889% mai mari decât în anul 2016. Mai exact, în 2016 au fost încasaţi din bilete 10.900 de lei, iar în 2018, 96.941 de lei.

Luând din 2015 şi până în prezent, în perioada ianuarie-august, Ateneul a încasat din bilete, în 2015, suma de 217.109 de lei, în 2016, suma de 103.222 de lei, în 2017, suma de 357.925 de lei, iar anul acesta, tot în perioada ianuarie-august, suma de 552.607 de lei.

„Datorăm aceste rezultate publicului nostru din ce în ce mai numeros pentru care, în semn de mulţumire, în luna septembrie, Ateneul va juca în întregul oraş, în locuri mai mult sau mai puţin neconvenţionale, din dorinţa de a fi cât mai aproape de spectatori”, au menţionat reprezentanţii Ateneului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Nicolae GRECU

Generaţia de aur şi statul perpendicular

Hagi şi colegii săi de generaţie nu joacă așa cum cântă geometria politică.

Filmuletul zilei

opinii

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Eugen MUNTEANU

Pericolul manelizării cântecului popular (I)

Agresive şi insidioase, subprodusele culturale pe care le numim, cu un termen generic, manele ne dau măsura răspândirii îngrijorătoare a ţigănirii unei mari părţi a publicului românesc.

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

pr. Constantin STURZU

Iubirea de vrăjmaşi nu e un soi de love story

Aceasta e probabil cea mai grea poruncă din toată Evanghelia: "Iubiţi pe vrăjmaşii voştri!". Completată imediat de: "faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi; binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, rugaţi-vă pentru cei ce vă fac necazuri" (Luca 6, 27-28). Pare greu de împlinit acest cuvânt din două motive: pentru că nu înţelegem de ce ni se adresează nouă acest îndemn şi pentru că nu ştim ce înseamnă "a iubi".

Archaeus

Alex VASILIU

Archaeus

Chiar dacă nu aş fi avut posibilitatea să ascult concertul de duminică, 4 octombrie, gândurile despre Archaeus şi-ar fi găsit locul aici. Nu doar pentru că s-au împlinit trei decenii şi jumătate de când a fost înfiinţat. 

pulspulspuls

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

Hopa: madama senator a fost văzută prin târg...

O ştire pozitivă pe ziua de astăzi, dacă tot e uichend: apreciem în mod deosebit efortul madamei senator şi notar de Bucureşti Iulia Scântei de a bate atâta amar de drum până la Iaşi personal, deşi putea semna o împuternicire, cum face atâtea pentru partid, ca să îşi depună aici dosarul de candidat la un nou mandat de senator. 

Caricatura zilei

Plasma

Editia PDF

Bancul zilei

COVID ne-a învatat sa ne spalam pe mâini. Sper sa apara un virus care sa ne învete sa ne spalam si pe picioare. (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.