anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Comunicat de presa

Creșterea nivelului calificării în turism, prin proiectul ”Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului din România” - POSDRU/164/2.3/S/141640

GALERIE
Agencia_DSC0216_DSC0349
 • Agencia
 • _DSC0216
 • _DSC0349
- +

S.C. Development Projects And Strategies SRL în parteneriat cu  S.C. Media Scope S.R.L., Asociaţia O şansă pentru Fiecare, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Braşov, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Iaşi, S.C. INIŢIAL S.R.L. au implementat proiectul  “Calificarea - stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului  din România” POSDRU/164/2.3/S/141640.  Proiectul şi-a propus iniţial creşterea nivelului de calificare pentru 1536 de angajaţi din regiunile Centru, Nord – Vest, Nord – Est şi Bucureşti – Ilfov, însă numărul persoanelor interesate de participarea în cadrul programelor de formare profesională organizate în cadrul proiectului a fost mai mare, acesta depăşind 1.700 de participanţi.

Dintre obiectivele care au fost atinse prin acest proiect putem menţiona următoarele:

•    Promovarea în rândul angajaţilor şi angajatorilor a beneficiilor participării angajaţilor la programele de formare profesională continuă în vederea informării asupra nevoii de formare profesională a angajaţilor.
•    Transmiterea de bune practici şi modele de succes.
•    Îmbunătăţirea calităţii programelor de calificare pentru angajaţi prin activităţi de monitorizare şi evaluarea a programelor de formare profesională continuă.

Ţinând cont de importanţa pe care o deţine formarea şi perfecţionarea continuă a angajaţilor, prin îmbunătăţirea cunoştinţelor, aptitudinilor şi a competenţelor, în cadrul proiectului au fost derulate următoarele programe de formare profesională continuă:

•    Cameristă, cod 5142.1.1 (nivel 1) – 21 de grupe
•    Administrator pensiune turistică, cod 5121.2.4 (nivel 2) – 6 grupe
•    Bucătar,  cod 5122.2.1 (nivel 2) – 26 de grupe
•    Brutar patiser - preparator produse făinoase, cod 7412.2.2 (nivel 2) – 4 grupe
•    Ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, cod 5123.2.1 (nivel 2) – 3 grupe
•    Tehnician în hotelărie, cod 4222.3.1 (nivel 3) – 4 grupe
•    Agent de turism – ghid, cod 5113.3.1 (nivel 3) – 1 grupă

Proiectul a demarat în data de 1 mai 2014 și se va finaliza pe 15 decembrie 2015. Pentru a marca încheierea proiectului, beneficiarul împreună cu partenerii implicaţi, au organizat miercuri, 9 decembrie 2015 la Iaşi,  la Hotel Restaurant “La Castel”, Sala Regală, Conferinţa de Încheiere a proiectului, cadrul ideal pentru a prezenta activităţile derulate şi rezultatele obţinute pe parcursul implementării proiectului. La eveniment au participat  reprezentanţi ai beneficiarului, ai partenerilor, membri ai grupului ţintă şi reprezentanţi ai mass – media locală.

Proiectul „Calificarea – Stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului din România“ POSDRU/164/2.3/S/141640  este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 - http://www.fonduri-ue.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la derularea proiectului  „Calificarea – Stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului din România“ POSDRU/164/2.3/S/141640, accesaţi website-ul proiectului www.profeseazainturism.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X