Creșterea nivelului calificării în turism, prin proiectul ”Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului din România” - POSDRU/164/2.3/S/141640
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 14.04.2021

Comunicat de presa

Creșterea nivelului calificării în turism, prin proiectul ”Calificarea - stimulent al creșterii performanței în domeniul turismului din România” - POSDRU/164/2.3/S/141640

GALERIE
Agencia_DSC0216_DSC0349
 • Agencia
 • _DSC0216
 • _DSC0349
- +

S.C. Development Projects And Strategies SRL în parteneriat cu  S.C. Media Scope S.R.L., Asociaţia O şansă pentru Fiecare, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Braşov, Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural – Filiala Iaşi, S.C. INIŢIAL S.R.L. au implementat proiectul  “Calificarea - stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului  din România” POSDRU/164/2.3/S/141640.  Proiectul şi-a propus iniţial creşterea nivelului de calificare pentru 1536 de angajaţi din regiunile Centru, Nord – Vest, Nord – Est şi Bucureşti – Ilfov, însă numărul persoanelor interesate de participarea în cadrul programelor de formare profesională organizate în cadrul proiectului a fost mai mare, acesta depăşind 1.700 de participanţi.

Dintre obiectivele care au fost atinse prin acest proiect putem menţiona următoarele:

•    Promovarea în rândul angajaţilor şi angajatorilor a beneficiilor participării angajaţilor la programele de formare profesională continuă în vederea informării asupra nevoii de formare profesională a angajaţilor.
•    Transmiterea de bune practici şi modele de succes.
•    Îmbunătăţirea calităţii programelor de calificare pentru angajaţi prin activităţi de monitorizare şi evaluarea a programelor de formare profesională continuă.

Ţinând cont de importanţa pe care o deţine formarea şi perfecţionarea continuă a angajaţilor, prin îmbunătăţirea cunoştinţelor, aptitudinilor şi a competenţelor, în cadrul proiectului au fost derulate următoarele programe de formare profesională continuă:

•    Cameristă, cod 5142.1.1 (nivel 1) – 21 de grupe
•    Administrator pensiune turistică, cod 5121.2.4 (nivel 2) – 6 grupe
•    Bucătar,  cod 5122.2.1 (nivel 2) – 26 de grupe
•    Brutar patiser - preparator produse făinoase, cod 7412.2.2 (nivel 2) – 4 grupe
•    Ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie, cod 5123.2.1 (nivel 2) – 3 grupe
•    Tehnician în hotelărie, cod 4222.3.1 (nivel 3) – 4 grupe
•    Agent de turism – ghid, cod 5113.3.1 (nivel 3) – 1 grupă

Proiectul a demarat în data de 1 mai 2014 și se va finaliza pe 15 decembrie 2015. Pentru a marca încheierea proiectului, beneficiarul împreună cu partenerii implicaţi, au organizat miercuri, 9 decembrie 2015 la Iaşi,  la Hotel Restaurant “La Castel”, Sala Regală, Conferinţa de Încheiere a proiectului, cadrul ideal pentru a prezenta activităţile derulate şi rezultatele obţinute pe parcursul implementării proiectului. La eveniment au participat  reprezentanţi ai beneficiarului, ai partenerilor, membri ai grupului ţintă şi reprezentanţi ai mass – media locală.

Proiectul „Calificarea – Stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului din România“ POSDRU/164/2.3/S/141640  este cofinanţat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 - http://www.fonduri-ue.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la derularea proiectului  „Calificarea – Stimulent al creşterii performanţei în domeniul turismului din România“ POSDRU/164/2.3/S/141640, accesaţi website-ul proiectului www.profeseazainturism.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Eurocanapeaua

Lucian DÎRDALA

Eurocanapeaua

Ar trebui să ne aşteptăm, cât de curând, la o exprimare publică a coeziunii (regăsite) între doamna von der Leyen şi domnul Michel. Uniunea Europeană nu îşi poate permite să ofere adversarilor ei o satisfacţie precum demisia celui din urmă şi cu atât mai puţin să apară divizată în faţa interlocutorilor externi, fie ei prieteni sau rivali.

Filmuletul zilei

opinii

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Florin CÎNTIC

Un dosar sensibil: Mircea Eliade - Radu Gyr (V)

Cum luna martie este legată de naşterea lui Mircea Eliade (13 martie 1907) vă propun un serial care pune câteva accente pe relaţia dintre acesta şi Radu Gyr, un scriitor controversat din cauza activităţii sale politice legionare, plecând de la corespondenţa lor din 1968-1969, aşa cum este ea păstrată la Colecţiile speciale ale bibliotecii Universităţii din Chicago.

De-a joaca

Radu PĂRPĂUȚĂ

De-a joaca

Mă trezisem brusc. Visasem ceva, ce?

În amintirea lui Constantin Munteanu

Alex VASILIU

În amintirea lui Constantin Munteanu

Aparent, despre cei buni la suflet, speciali, este uşor să scrii. Dar cuvintele se aşază încet, pe măsura discreţiei celui evocat acum, la despărţire.

pulspulspuls

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Tanti Veorica lansează partid. Pe cine s-ar baza de la Iaşi?

Atenţiune, atenţiune, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe: prin anumite redacţii din ţară tropăie de câteva zile un zvonuleţ tare mălăieţ, care zice că madam Veorica, fosta şefă de partidoi, ar urma să lanseze în perioada următoare o nouă construcţie politică cu care să rupă gura târgului. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.