CRF Health îşi măreşte anvergura internaţională odată cu inaugurarea oficială a sediului din România şi cu numirea noului Vicepreşedinte pentru operaţiuni internaţionale
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 07.03.2021

Comunicat de presă

CRF Health îşi măreşte anvergura internaţională odată cu inaugurarea oficială a sediului din România şi cu numirea noului Vicepreşedinte pentru operaţiuni internaţionale

GALERIE
_logo_CRF
  • _logo_CRF
- +

CRF Health, principalul furnizor global de soluţii tehnologice eSource şi de servicii orientate catre pacient pentru sectorul bio-ştiinţe, va inaugura astăzi oficial sediul din România şi o va primi la conducerea sa pe noul Vicepreşedinte al operaţiunilor internaţionale, Adina Tapalagă.

România are un sector de bio-ştiinţe în creştere şi oferă o competenţă tehnică solidă; extinderea CRF Health în această regiune este în concordanţă cu angajamentul firmei de a le oferi clienţilor soluţii de ultimă oră orientata catre pacient, în locul şi în momentul în care aceştia au nevoie de ele. Noul sediu va face parte din operaţiunile globale ale firmei, având activitate de cercetare şi dezvoltare pentru liniile de produse ale CRF Health şi va avea capacităţi extinse de deservire a clienţilor. Filiala din România a avut deja o contribuţie considerabilă în regiune, deoarece această unitate are în momentul de faţă 40 de angajaţi, iar numărul lor este aşteptat să crească la peste o sută până la sfârşitul lui 2017.

Numirea doamnei Adina Tapalagă în funcţia de Vicepreşedinte al operaţiunilor internaţionale optimizează performanţa operaţională, activitatea de tip "customer support" şi serviciile de pe această piaţă în creştere, totodată mărind anvergura operaţiunilor internaţionale ale firmei. Adina este un director de operaţiuni IT cu multă experienţă, lucrând de peste 25 de ani în consultanţă, dezvoltarea afacerilor şi producerea de software în sectorul financiar şi cel tehnic din Europa. Înainte de a se alătura firmei CRF Health a ocupat funcţia de Director General al SCC Services România, precum şi diverse posturi de conducere în IT şi management din cadrul Băncii Comerciale Române, căpătând experienţa exigenţelor lucrului în sectoare ce se supun unor reglementări foarte stricte. “România este recunoscută drept o piaţă în creştere pentru studiile clinice şi pentru tehnologie, iar inaugurarea oficială a filialei noastre confirmă angajamentul firmei CRF Health de a oferi clienţilor de pe plan global o gamă mai largă de servicii, precum şi susţinere regionalizată din partea echipelor dedicate lucrului cu clienţii," a subliniat Rachael Wyllie, Preşedinte al CRF Health. “România are o sursă bogată de profesionişti cu înaltă pregătire, care contribuie enorm la îndeplinirea ţelului nostru: a obţine date mai bune referitoare la studiile clinice şi a ajuta la simplificarea parcursului către aprobare pentru medicamente care pot schimba viaţa oamenilor.”

Noua investiţie din regiune a fost primită cu bucurie de Primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica: “Sunt încântat că firma CRF Health a ales Iaşul pentru noua sa unitate din România. Zona noastră a devenit o placă turnantă pentru multe firme globale, iar această investiţie reprezintă o mare şansă pentru regiunea noastră aflată în creştere.”

Pentru detalii privind firma CRF Health, vă rugăm vizitaţi site-ul www.crfhealth.com

Despre CRF Health

CRF Health este principalul furnizor global de soluţii tehnologice eSource, de telemedicină şi de servicii centrate pe pacient pentru sectorul bio-ştiinţe. Cu o experienţă de peste 800 de studii clinice, în peste 100 de limbi şi în 74 de ţări, platforma CRF Health’s TrialMax® a dat dovadă în mod consecvent de cea mai mare precizie a datelor din sector, cea mai bună complianţă privind pacientul şi locaţia, şi cea mai înaltă rată de retenţie a pacienţilor. Recenta achiziţie a furnizorului de soluţii mHealth Entra Health i-a permis firmei CRF Health să extindă conectivitatea tehnologiei sale existente pentru a include operaţii de monitorizare, telemedicină, schimb şi analiză de date privitoare la pacient, de la distanţă şi bazat pe tehnologia "cloud".

Soluţiile eSource oferite de CRF Health îmbunătăţesc implicarea în studii, deoarece fac din pacient obiectul central al serviciilor de sănătate şi al procesului de studiu clinic, în acelaşi timp integrându-se foarte uşor în situri pentru a maximiza complianţa protocolului. Platforma integrată TrialMax include soluţii eCOA pentru înregistrarea de rapoarte PRO (Patient Reported Outcomes), ObsRO (Observer Reported Outcomes), ClinRO (Clinician or Rater Reported Outcomes) şi PerfO (Performance Outcomes), şi dispune de TrialConsent™, o soluţie electronică pentru înregistrarea consimţământului informat în cadrul studiilor clinice.

CRF Health a inchiriat in Moldova Center o suprafata de peste 1.600 de mp de birouri si o zona generoasa de terase de la etajul 6, ultimul al cladirii.

Moldova Center, ce detine certificatul de sustenabilitate BREEAM Very Good, este una din primele cladiri de birouri de clasa A care a adoptat cele mai noi tehnologii in materie de ecologie si ergonomie. Gandita atent pana la cel mai mic detaliu, Moldova Center este o cladire “inteligenta”, care raspunde asteptarilor chiriasilor si le asigura cel mai inalt grad de confort.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.