Crimă cumplită la Arad. Un tânăr tunisian a fost omorât de doi studenţi la Medicină

duminică, 07 august 2022, 15:17
2 MIN
 Crimă cumplită la Arad. Un tânăr tunisian a fost omorât de doi studenţi la Medicină

O crimă cumplită zguduie liniştea cartierului arădean Aurel Vlaicu. Un tânăr tunisian a fost ucis cu sânge rece de doi studenţi marocani, în apartamentul în care aceştia din urmă locuiau cu chirie. 

Totul a început în seara de joi. Victima a mers în apartamentul celor doi tineri marocani, la invitaţia lor, după ce s-au cunoscut la o terasă din oraş, acolo unde consumaseră câtvea beri.

Portivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, după ce ar fi consumat mai mult alcool, dar şi droguri, între cei trei tineri ar fi izbucnit un scandal, care a degenerat şi s-a ajuns la mai multe lovituri. În timp ce se îmbrânceau, unul dintre inculpaţi a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic.

În tot acest timp, celălalt tânăr marocan a început să lovească victima cu pumnii în zona abdominală şi a lovit-o cu un cablu TV peste picioare, a poi a încercat să îl mobilizeze.

Vineri dimineaţa, în jurul orei 06:00, unul dintre gresori a apelat numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de la ambulanţă care a început manevrele de resuscitare, însă fără succes. Cadavrul a fost transportat la Sediul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Arad în vederea efectuării necropsiei. 

Cei doi inculpaţi sunt din Maroc şi au venit la Arad pentru studii. Ambii urmează cursurile la Universitatea de Vest Vasile Goldiş din Arad, Universitatea de Medicină Generală

Ei au fost reţinuţi, iar în data de 6.08.2022 judecătorul de drepturi şi judecăţi din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea de arestare preventivă, dispunând arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii