Cristi Berea, candidat USR PLUS la Senat: “Dacă politicienii din ultimii 30 de ani nu erau incompetenți și nu se ocupau doar cu furturi, USR PLUS nu ar fi existat” (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Advertorial (P)

Cristi Berea, candidat USR PLUS la Senat: “Dacă politicienii din ultimii 30 de ani nu erau incompetenți și nu se ocupau doar cu furturi, USR PLUS nu ar fi existat” (P)

GALERIE
Cristi Berea
  • Cristi Berea
- +
Cine este Cristi Berea?
Sunt un ieșean la fel ca mulți alțiiși am două locuri de muncă: predau la universitate șilucrez în mediul privat, pentru o multinațională de renumeÎmi plătesc taxele către buget și stau blocat în trafic ore întregi, ca noi toți de altfel, în drum spre muncă sau spre casă. Mă enervez profund când dau peste incompetența din sistemul public și sunt plimbat între instituții pentru că nu am dosar plic sau nu știu ce declarație.
 
Ce educație ai?
Sunt născut în Iași, am terminat Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor la profilul Management, apoi am făcut un masterat în Operațiuni Logistice. Mi-am definitivat studiile post universitare în 2018 când am terminat un doctorat în Marketing, subdomeniul Comunicare și Negociere, în cadrul Universității Al. I. Cuza, sub coordonarea domnului Prof. Univ. Dr. Ștefan Prutianu. Fac precizarea că doctoratul l-am început înainte să am vreun gând să intru în politică, pentru că am dorit să aprofundez domeniul negocierilor.
 
Ce experiență ai?
Făcând parte dintr-o familie obișnuită, cu posibilități financiare limitate, a trebuit să muncesc din timpul liceului. În tinerețe am trecut pe la o agenție de evenimente unde m-am ocupat de organizare, la un magazin de bricolaj unde am consiliat clienții, apoi la o brutărie unde am fost responsabil de vânzăriPot spune că am început cariera în domeniul logisticii la o multinațională după ce am acceptat un post într-un depozit. Treptat, am avansat devenind șef de depozit și apoi manager de logistică la o companie națională, importantă, din domeniul automotive. Acolo mi s-a oferit posibilitatea să lucrez în domeniul comercial ca și manager de produs, ocupându-mă de o gamă de baterii auto. Ulterior am reprezentat afacerile unei multinaționale în partea de est a țării, având contact cu cele mai mari companii din Moldova, ca regiune. În momentul de față conduc un proiect în cadrul unei corporații, lider pe piața de catering industrial din Europa.
De-a lungul timpului, am avut plăcerea să coordonez sute de colegi implicați în mai multe proiecte și am încercat să le transmit tuturor din cunoștințele mele. Consider că un manager bun este întâi de toate un lider apreciat și un pilon de încredere pentru echipă.
Din 2017 susțin cu drag seminarii în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor. Reușesc să îmbin teoria cu exemplele practice din companiile în care am lucrat și comunic deschis cu studenții, lucruri care sunt atât de apreciate încât prezența la seminariile mele este de peste 90% pe parcursul semestrului.
 
De ce candidezi și de ce USR PLUS?
Consider că după dezastrul din ultimii 30 de ani, USR PLUS reprezintă singura alternativa curată din politica românească.
Până acum 2 ani nu eram interesat de politică, ba mai mult, eram dezgustat de tot ce însemna noțiunea de a fi politician român. Totul a culminat cu protestele anti PSD și cu ascensiunea Vioricăi Dăncilă; când mi-am zis că nu mai pot să stau deoparte. Protestele de stradă rezolvă parțial problema, pot doar sa întrerupă o activitate, sau să amâne o măsură. Soluția pentru rezolvarea problemei este în politică și atât timp cât noi, cei competenți stăm în afara ei, nu vom progresa în niciun fel.
Așa cum am mai spus, dacă politicienii din ultimii 30 de ani nu erau incompetenți și nu se ocupau doar cu furturi, USR PLUS nu ar fi existat. Suntem aici tocmai din cauza hoției din România de după anii '90.
Candidez deoarece știu că pot schimba modul în care se face politică în România. Cred cu tărie că un parlamentar nu este cu nimic mai presus de un om neimplicat politic. M-am săturat să văd politicieni care intră pe ușa din spate în instituții ca să nu stea la coadă, care abuzează de mașini cu girofar sau care vorbesc de sus atunci când sunt întrebați despre activitatea lor.
 
Ce ai în plus față de ceilalți candidați ai altor partide?
Răspunsul la întrebarea asta este foarte simplu: sunt un om integru și competent. Așa cum am mai spus, am luat contact cu piața muncii din liceu și până acum am lucrat în mediul privat, coordonând diverse proiecte. Ca să reziști pe piață, trebuie să fii competitiv, trebuie să livrezi calitate și să îți pui în valoare competențele și abilitățile. Nu știu câți contracandidați de-ai mei știu ce înseamnă acest lucru. M-am uitat peste CV-urile lorunii lucrează de o viață la stat, alții beneficiază de funcții oferite de familie iar ceilalți sunt parașutați din București, după ce și-au dovedit limitele incompetenței, dar în același timp, servitudinea față de partid. Din păcate în ultimii 30 de ani, partidele tradiționale au avut cu precădere candidați din aceste categorii. 
Candidații USR PLUS sunt singurii capabili să scape România de hoție, pentru că ei nu au depins niciodată de partid și de grupurile de interese, spre deosebire de marile partide care au guvernat până acum.
 
Comandat de PARTIDUL LIBERTATE, UNITATE SI SOLIDARITATE Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200033.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

8x8

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.