anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 14.08.2022

CTP anunță primele reconfigurări ale traseelor din oraș

GALERIE
tramvaiul5Iasi
  • tramvaiul5Iasi
- +

Tramvaiele vor reveni pe emblematicul traseu cu numărul 5, iar itinerariul va fi Dacia – Bd. Nicolae Iorga – Ţesătura – Baza 3 – Rond Ţuţora – retur, conform datelor publicate pe pagina de socializare a Companiei de Transport Public.

Astfel, vagoanele vor înlocui autobuzele pe această rută. Decizia a fost luată de către Primăria Municipiului Iaşi, la propunerea Companiei de Transport Public Iaşi, şi va intra în vigoare din 6 iunie 2022, odată cu încheierea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii de tramvai din zona Piaţa Ing. Virgil Săhleanu – Rond Ţuţora.

De asemenea, şi traseele 7, 8 şi 29 vor fi modificate, începând cu aceeaşi dată:

  • tramvaiele de pe traseul 7 vor circula prin Podu Roş, având următorul itinerariu: Canta – Târgu-Cucu – Podu Roş – Rond Ţuţora – retur;
  • tramvaiele de pe traseul 8 vor circula până la capătul de linie din Ţuţora, pe itinerariul: Copou – Târgu-Cucu – Tudor Vladimirescu – Rond Ţuţora;
  • autobuzele de pe traseul 29 vor întoarce la capătul de linie din Ţuţora, noul itinerariu fiind: Tomeşti – Rond Ţuţora – retur.

Noile modificări vor fi aplicabile începând de luni, 6 iunie 2022, de la ora 12:00. Pentru o mai uşoară adaptare a călătorilor, concomitent, pe parcursul zilei de 6 iunie 2022, vor circula şi autobuze pe traseul 5, iar pe traseul 29 vor circula mijloacele de transport public până în Podu Roş.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.