CTP şcolarizează gratuit vatmani. Condiţia e să lucreze 5 ani la companie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 31.07.2021

CTP şcolarizează gratuit vatmani. Condiţia e să lucreze 5 ani la companie

GALERIE
ctp, scolarizare, vatman
  • ctp, scolarizare, vatman
- +

Compania de Transport Public (CTP) caută persoane interesate să se şcolarizeze pe banii operatorului în meseria de vatman, cu condiţia ca, ulterior, să lucreze minim 5 ani în profesie. 

Potrivit unui comunicat al CTP, suma maximă ce poate fi decontată este de 6.254 lei/cursant, bani ce reprezintă costurile necesare pentru şcoala de şoferi (5.874 lei), precum şi avizele medicale (300 lei) şi evaluarea psihologică (80 lei) la intrarea în şcoală şi la angajare. "Decontul se face la momentul semnării contractului individual de muncă, pe baza documentelor fiscale justificative şi a contractului de şcolarizare, în limita sumelor alocate pentru fiecare activitate. Tarifele pot suferi modificări pe baza actelor adiţionale încheiate de comun acord", se arată în comunicatul CTP.

Recrutarea va avea loc pe 22 iunie, iar cei interesaţi trebuie să depună o solicitare alături de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii şi certificate de calificare sau atestate profesionale, cazierul judiciar şi cazier rutier (ultimii 5 ani). Relaţii suplimentare se pot obţine prin email: mru@sctpiasi.ro şi la telefon 0332.404709. Termenii şi condiţiile de şcolarizare pot fi consultate pe site-ul operatorului de transport (sctpiasi.ro).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.