Cu ministrul de-a dreapta şi cu ciomagul restanţelor la facultate deasupra capului

miercuri, 25 ianuarie 2023, 02:50
2 MIN
 Cu ministrul de-a dreapta şi cu ciomagul restanţelor la facultate deasupra capului

Grea tare şi misia asta de manager cultural taman în cetatea culturii, stimaţi telespectatori! 

Mai ales când vrei să faci şi management de calitate, şi politichie, după cum am văzut în fotografiile de alaltăieri de la vizita menistrului Culturii la Iaşi (foto), dar şi să-ţi finalizezi studiile în domenii multilateral dezvoltate.

Da, aţi ghicit, la tânărul manager al operei ieşene ne referim, mister Fermeşanu, proaspăt membru de partid la PSD. Căci, după cum ştiţi, tânărul manager se chinuieşte de ceva ani bunişori să finalizeze studiile de Canto la Universitatea de Arte, numai că nu răzbate până la capăt în sesiunile de toamnă şi lasă pe la anu’.

De când este însă şi manager la Operă lucrurile păreau a merge mai uşor de la sine, căci, deh, şi profesorii ăia de la facultate mai au interese prin zonă, că doar o mână spală pe alta şi ambele, faţa. Treaba a mers cică până la un punct, căci recent rectorul zice-se că ar fi dat instrucţiuni la profesori să nu-l mai treacă ca prin brânză pe managerul student, pe motiv că, iată, se uită ăştia de la presă la chestiune şi iar îi pictează la gazetă.

Spun sursele noastre din zonă că mister Fermeşanu are deja vreo două restanţe, şi e ameninţat şi că nu trece anul la un obiect unde n-a avut deloc prezenţă. Hmm, hai restanţă, hai vacanţă!

Care-i mai ortoman?

Scurt pe doi şi de la Ziua Unirii, la Iaşi. Oare care-i mai ortoman: nea Măricel al nostru sau Georgică al lor?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii