Cu salamul sub geacă: furtul din supermarket, sport de masă la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Cu salamul sub geacă: furtul din supermarket, sport de masă la Iaşi

GALERIE
hot-supermarket
  • hot-supermarket
- +

În acest weekend, numărul celor depistaţi cu produse dosite sub haine a depăşit aşteptările poliţiştilor.

Furturile din marile magazine ieşene sunt la ordinea zilei. Poliţiştii deschid dosare peste dosare cu oameni care fură alimente sau lucruri din magazine, multe cu valoare mică. Cei prinşi sunt atât femei, cât şi tineri.

Printre aceştia a fost prins la furat şi un tânăr de 20 de ani, din Republica Moldova, care a încercat să fure mai multe produse dintr-un magazin din cartierul Dacia. Acesta a fost surprins de către paznicii din interior, care, potrivit procedurilor, au anunţat poliţia.

Tânărul avea supra lui bunuri în valoare totală de 560 de lei, iar acestea au fost înapoiate reprezentanţilor societăţii. În aceeaşi zi, pe data de 10 mai, poliţiştii Secţiei 1 Dacia au fost apelaţi din nou de către paznicii unui alt mare magazin din cartier, care au prins în flagrant un alt hoţ, de data aceasta fiind vorba de o fată.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit faptul că o tânără de 29 de ani, din oraşul Podu Iloaiei, ar fi intrat într-un magazin din municipiul Iaşi şi ar fi sustras o boxă portabilă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi returnat reprezentanţilor socie­tăţii“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Tânăra s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de furt.

Un alt furt a avut loc în aceeaşi zi la un supermarket din CUG, hoţul fiind o femeie în vârstă de 60 de ani.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit faptul că o femeie de 60 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi intrat într-un magazin şi ar fi sustras produse alimentare în valoare de 40 de lei. Pre­ju­diciul a fost recupe­rat în totalitate şi predat reprezentanţilor societăţii, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru in­fracţiunea de furt. De ase­menea, pe data de 11 mai, poliţiştii din municipiul Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că agenţii de pază din incinta unei so­cietăţi au surprins doi tineri în timp ce încercau să sustragă produse din ma­gazin. Cei doi tineri au vârsta de 21 de ani sunt din comuna Cotnari şi au încercat să sustragă produse alimentare şi nealimentare în valoare de 84 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat reprezentanţilor so­cietăţii, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt“, au adăugat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.