Cum a minţit Ministerul Sportului ca să justifice înfiinţarea unui complex sportiv
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 21.04.2021

Cum a minţit Ministerul Sportului ca să justifice înfiinţarea unui complex sportiv

GALERIE
complex sportiv
  • complex sportiv
- +

Pentru a justifica înfiinţarea Complexului Sportiv Arcul de Triumf, Ministerul Tineretului şi Sportului a trecut în proiectul de hotărâre lucruri care nu există în realitate şi nici în vreun proiect. Aceste date false fac însă parte dintr-un document oficial al statului român. În proiectul de Hotărâre prin care Ministerul Tineretului şi Sportului vrea să înfiinţeze Complexul Naţional Arcul de Triumf, în Secţiunea a 2-a, la capitolul Descrierea Situaţiei Actuale regăsim următorul paragraf:

"Având în vedere faptul că modernizarea bazei sportive din Bucureşti, bulevardul Mărăşti, nr. 18-20, sector 1, va cuprinde pe lângă refacerea la standarde internaţionale a stadionului şi terenurilor de antrenament şi numeroase construcţii şi instalaţii sportive cum ar fi săli de pregătire, vestiare, terenuri de tenis, de volei, handbal, bazin de înot, sală de şedinţe, precum si spaţii de cazare si masă, fiind construite la standarde internaţionale de pregătire a sportivilor, de care ar putea beneficia şi sportivii loturilor naţionale şi olimpice de la multe discipline sportive, în vederea folosirii şi administrării cât mai eficient a bazei materiale sportive aflată în administrare, Ministerul Tineretului şi Sportului, intenţionează reorganizarea bazei sportive din b-dul Mărăşti nr. 18-20, sector 1, Bucureşti, sub forma unui complex sportiv naţional, potrivit dispoziţiilor art. 80, alin. (10) din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000 cu modificările şi completările ulterioare, cu denumirea Complexul Sportiv Naţional Arcul de Triumf”.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Europa se loghează în reţea

Lucian DÎRDALA

Europa se loghează în reţea

Platforma digitală, accesibilă la adresa futureu.europa.eu (cu posibilitatea selectării limbii române), îi invită pe cetăţenii „obişnuiţi” să-şi spună părerea sau să reacţioneze la postările altora, operând asemenea unei reţele sociale.

Filmuletul zilei

opinii

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal: „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (I)

Sigur că tot talentul, pregătirea minuţioasă şi inspirată la Conservatorul din Bucureşti cu profesorul Constantin Bugeanu (din păcate, rolul său de pedagog în formarea dirijorilor afirmaţi ulterior este trecut astăzi sub tăcere...), pregătirea permanentă după absolvire l-au detaşat pe Cristian Mandeal din rândurile generaţiei sale, dorinţa de a învăţa în continuare, de a-şi înfăptui concepţia interpretativă fructificând ocaziile apărute, i-au asigurat evoluţia. 

Epilare inghinală

Briscan ZARA

Epilare inghinală

Sunt multe studii despre cum afectează psihologia omului ceea ce vedem, auzim, simţim din exterior. La fiecare întindere de coardă are loc o excitare a neuronilor care provoacă senzaţii neplăcute persoanei, dar dacă lucrurile se repetă, neplăcerea dispare încetul cu încetul şi apare o oarecare toleranţă la acea senzaţie, poate chiar e înlocuită cu plăcere. Nu mai eşti afectat, nu te mai impresionează în sens rău. Asta nu înseamnă că devii mai puternic, ci mai nesimţit, mai rigid, mai greu impresionabil.

pulspulspuls

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Un fakenews fain la Iaşi, care să marcheze câştiguri babane

Atenţie mare în aceste zile nu numai la ştirile politice mai şugubeţe, stimaţi telespectatori, ci şi la alea economice mai săltăreţe, că şi de-aici pot sări iepuri după care să alergi de-ţi ies ochii din cap şi tot să nu-i prinzi. 

Caricatura zilei

Fără facebook

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.